Ablam kafamı karıştırıyor;

Valla benim de bir kardesim var bu yaz boyle bi konu yuzunden cok tartistik. Bir kac ay sonra benim hakli oldugumu anladi ama ne fayda. Kendini üzüp yiprattigiyla kaldi.

Bilemedim. Ya kıskançlığındandır ya da... Yani ya dası da aklıma gelmedi. İstemese doğru düzgün nedenini açıklayabilir. Onu beğenmeyin boşanmış adama itmeye çalışması pek iyi niyetli gibi gelmedi bana.

Sebep neymiş peki benimkisi sebepsiz ama.
Yok benim saglam sebeplerim vardi. Mesela cok yalanciydi ayak ustu bin yalan söylüyordu. Aslinda akilsiz kardesim de farkindaydi ama görmezlikten geliyordu. Sizin ablaniz dis gorunusten dolayi karsi cikiyormus sonraki yorumlarda anladigim kadariyla? Eger boyleyse ablaniz hatali diyebilirim. Yorumlarin hepsini okumadim yaniliyor olabilirim.

ablan, bu çocukla beraber olmaman için mantıklı bi gerekçe sunmadığı sürece aklının karışmasına izin verme. ablanı ikna etmek zorunda değilsin, "yanına yakışmıyor" diye dert ediyorsa, kendisi yanına yakışan biriyle olsun tutan yok.

Merhaba. Ben şunu merak ettim, ablanız karşı çıkıyor ama neden olarak ne sunuyor size, yani istememe sebebini ne olarak söylüyor? Arkadaşları yakıştıramadığından istemiyor demişsiniz, arkadaşları yurtdışında mı, sizi ve sevgilinizi nerden tanıyorlar? Ben istememe olayının nedenini tam olarak anlayamadım.

Ben ablamı artık ciddi almamaya karar verdim böyle yaparak beni bastan kaybediyor.

Yok yok yanılmıyosunuz dıs görünüşten dolayı karsı cıkıyor

Bu saatten sonra onu takmamaya karar verdimm

Arkadaslarıda yurtdısında fotoğrfa bakarak yorum yapabiliyor işte sacmalığa bakın

Biz türkiyedeyiz ablam yurtdısında evli
ablan çok bencilmi$
tamam yurt disinda gurbetdeyken bi yakinin kizkardesin olsa super olur bulunmaz nimet ama bu sadece onun için geçerli
bence aradiginda telefonuna falan çikma
aileye annne babaya ablaya kardese saygim sonsuz ama seninki biraz norm fazlasi gibi duuryor

Kesinlikle haklısınız ben onun için tüm fedakarlıkları yaptım ama karşılığı buymus işte

Bencillikten başka birşey değil tek dileğim beni en kısa zamanda anlaması

Burdan anlayacakmis gibi görünmüyor
Bu senin hayatın bu şekilde baskı yapıp müdahil olmasi çok çirkin.
Ablanda olsa buna müsade etme ve üzülme
Gurbette diye senden sevdiğinden vacgecmeni isteyemez.
Benim de bacim var,gurbetteyim.
Bu ne saçmalık yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…