- 4 Eylül 2014
- 502
- 327
- 78
- Konu Sahibi happiness_
-
Sanki sizi kıskanıyo gibi kendisi erken yaşta evlenmiş bişey yaşayamamış diye düşündüm. Görücü mü evliliği tabi yine de günahını almak istemem içinizi bilemem ablanızınEvet nerden bildiniz
Evet evet görücüüüSanki sizi kıskanıyo gibi kendisi erken yaşta evlenmiş bişey yaşayamamış diye düşündüm. Görücü mü evliliği tabi yine de günahını almak istemem içinizi bilemem ablanızın
Sebep neymiş peki benimkisi sebepsiz ama.Valla benim de bir kardesim var bu yaz boyle bi konu yuzunden cok tartistik. Bir kac ay sonra benim hakli oldugumu anladi ama ne fayda. Kendini üzüp yiprattigiyla kaldi.
Gözü kaşı içince güzelliik geçici huy kalıcı.Evet evet görücüüü
Yok benim saglam sebeplerim vardi. Mesela cok yalanciydi ayak ustu bin yalan söylüyordu. Aslinda akilsiz kardesim de farkindaydi ama görmezlikten geliyordu. Sizin ablaniz dis gorunusten dolayi karsi cikiyormus sonraki yorumlarda anladigim kadariyla? Eger boyleyse ablaniz hatali diyebilirim. Yorumlarin hepsini okumadim yaniliyor olabilirim.Sebep neymiş peki benimkisi sebepsiz ama.
ablan, bu çocukla beraber olmaman için mantıklı bi gerekçe sunmadığı sürece aklının karışmasına izin verme. ablanı ikna etmek zorunda değilsin, "yanına yakışmıyor" diye dert ediyorsa, kendisi yanına yakışan biriyle olsun tutan yok.Merabalar.. Benim 4 yıllık bir ilişkim var cok şükür mutluyuz. Ama aramızdaki tek bir sorun ablamve daha annem babam karışmıyorken üstelik o cocukla evlenmemi istemiyor kendi istediği kişiyle evlendirmek istiyor her ne kadar ağlasamda sevdiğimi söylesemde istemediğini dile getiriyor . Arkadaslarıda cocuğun bana yakısmadığını söylüyormus diye ablamda onları dinleyerek sürekli o cocuktan ayrıl istemiyorum bağırıp cağırıyor milletin dediğine bakıp benden böyle birşey istemesini anlayamıyorum ve bu durumun sevgilimin haberi yok söyleyemiyorum ve napabilirim yardım edin ... Birde cocuğun hiç bir kötü alıskanlığı yok ona kalsa beni bir daha yeni boşanmıs biriyle evlendirmeyi aklından geciriyor!! Sizden tek istediğim bunu nasıl ikna edebilirim
Katılıyorum sizeGözü kaşı içince güzelliik geçici huy kalıcı.
Ben ablamı artık ciddi almamaya karar verdim böyle yaparak beni bastan kaybediyor.Bilemedim. Ya kıskançlığındandır ya da... Yani ya dası da aklıma gelmedi. İstemese doğru düzgün nedenini açıklayabilir. Onu beğenmeyin boşanmış adama itmeye çalışması pek iyi niyetli gibi gelmedi bana.
Yok yok yanılmıyosunuz dıs görünüşten dolayı karsı cıkıyorYok benim saglam sebeplerim vardi. Mesela cok yalanciydi ayak ustu bin yalan söylüyordu. Aslinda akilsiz kardesim de farkindaydi ama görmezlikten geliyordu. Sizin ablaniz dis gorunusten dolayi karsi cikiyormus sonraki yorumlarda anladigim kadariyla? Eger boyleyse ablaniz hatali diyebilirim. Yorumlarin hepsini okumadim yaniliyor olabilirim.
Bu saatten sonra onu takmamaya karar verdimmablan, bu çocukla beraber olmaman için mantıklı bi gerekçe sunmadığı sürece aklının karışmasına izin verme. ablanı ikna etmek zorunda değilsin, "yanına yakışmıyor" diye dert ediyorsa, kendisi yanına yakışan biriyle olsun tutan yok.
Arkadaslarıda yurtdısında fotoğrfa bakarak yorum yapabiliyor işte sacmalığa bakınMerhaba. Ben şunu merak ettim, ablanız karşı çıkıyor ama neden olarak ne sunuyor size, yani istememe sebebini ne olarak söylüyor? Arkadaşları yakıştıramadığından istemiyor demişsiniz, arkadaşları yurtdışında mı, sizi ve sevgilinizi nerden tanıyorlar? Ben istememe olayının nedenini tam olarak anlayamadım.
ablan çok bencilmi$Biz türkiyedeyiz ablam yurtdısında evli
Kesinlikle haklısınız ben onun için tüm fedakarlıkları yaptım ama karşılığı buymus işteablan çok bencilmi$
tamam yurt disinda gurbetdeyken bi yakinin kizkardesin olsa super olur bulunmaz nimet ama bu sadece onun için geçerli
bence aradiginda telefonuna falan çikma
aileye annne babaya ablaya kardese saygim sonsuz ama seninki biraz norm fazlasi gibi duuryor
Bencillikten başka birşey değil tek dileğim beni en kısa zamanda anlamasıOkurken çok sinirlendim.
Neden saygı duymuyor???
Tamam fikrini söyleyebilir ama bu senin hayatın.
Bencillikten başka birşey değil tek dileğim beni en kısa zamanda anlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?