- 18 Ocak 2014
- 1.379
- 4.539
- 408
- Konu Sahibi happiness_
-
insanların düşüncelerini açıkça yazabilecegi bir platform. Ayrıca sert çıkış yada saçma olan hicbirsey yok!O kadar şeyden buna takılmanız tuhaf gercekten yanlıs olduysam affola yanlıs teleffuz etmiş olabilirim ama bu kadar sert cıkmanız sacma iyi günler.
Takmıyorum artık gecen yıl bu hale düştüm bir daha allah göstermesiinüstelik annen baban da arkandayken bir söz düşmez ablana tabiki. bence ciddiye almayın görmezden gelin ablanız istedi diye evlenecek haliniz yok
Hmmm anlasildi, annenizle araniz nasil? Ona anlatin ablanizin bu tavrini, o uyarsin ablanizi...Görücü usulü hatta zorla evlendirildi diyebilirim. Allaha şükür bir sorun cıkmadı onun yüzünden bosluğa kapılıp ayrılan ben oldum
Evli 28 yasındaDiğer yorumları okumadım. Ablanızın sevgilisi var mı evli mi ? Yaşı kaç ?
Annem sadece ablamın davranıslarına gülüp geciyor her tartısmamızda konuyu kapatıyor arada kalıyor annemHmmm anlasildi, annenizle araniz nasil? Ona anlatin ablanizin bu tavrini, o uyarsin ablanizi...
insanların düşüncelerini açıkça yazabilecegi bir platform. Ayrıca sert çıkış yada saçma olan hicbirsey yok!
Hayırlısı diyelimmMutlaka bir bildiği vardır,onu da dinlemek lazım
Kıskanıyo mu diye düşündüm ama evliymiş. Size dul biriyle evlendirme fikri de acayip geldi sanki mutsuzluğunu istiyoEvli 28 yasında
Arkadaslarının yorumlarına bakarak karar alıyor bu da ablam iştee..Evet bir Abla kardesinin kotulugunu istemez ama , ablan yurt disinda cocugu hic tanimiyorsa neden ve nasil boylebir karar aliyorki ?
Olabilir ona süphem yokKıskanıyo mu diye düşündüm ama evliymiş. Size dul biriyle evlendirme fikri de acayip geldi sanki mutsuzluğunu istiyo
Herkesin hatası olabilir ama tek bir kelimede insan yeniliyor resmen tamam sizin gibi anlayısla karsılayan var ama bilemedim o kadar kötüyüm ki inanın onu düşünemedim kelimelerimi secememiş olabilirim tamam işte herneyse.Canım konunu yanlış yere çekmek istemiyorum.. Allah aşkına bırakın bu kelime takıntısını ben dul- boşanmış biriyim.. Ben üstüme hiç alınmadim.. Evet haklı bekar biri istemediği sürece biriyle hele de dul biriyle evlendirilmemeli... Genelde bu durum tam tersi olur kız boşanmış biriyle evlenmek ister aile izin vermez burada ablası zorla dul- boşanmış biriyle evlendirmek istiyor...
Niye böyle yapabilir ki acaba yaaaOlabilir ona süphem yok
İnsan hiç kardeşinin mutluluğunu istemez mi ya aileme yakısmıcak biri olsa ablamı tabikide dinlerim ama bu cok farklı milletin dediklerine bakarak yorum yapıyor bunu hiç kabul edemem.Niye böyle yapabilir ki acaba yaaa
Benim de ablam onaylamıyo ama haklı sebepler sunuyo bazı konularda evet anlaşamıyoruz sevgilimle. Ama sizin sebep yok. Böyle yapması çok garip. Milletin sözüne göre mi hareket ediyo yahu offf sabırlar versin zor böyle ablayla anne babanızı umarım etkilemezİnsan hiç kardeşinin mutluluğunu istemez mi ya aileme yakısmıcak biri olsa ablamı tabikide dinlerim ama bu cok farklı milletin dediklerine bakarak yorum yapıyor bunu hiç kabul edemem.
Doğruyuda yanlısı görebiliyorum ama bu bunun farkında değillBenim de ablam onaylamıyo ama haklı sebepler sunuyo bazı konularda evet anlaşamıyoruz sevgilimle. Ama sizin sebep yok. Böyle yapması çok garip. Milletin sözüne göre mi hareket ediyo yahu offf sabırlar versin zor böyle ablayla anne babanızı umarım etkilemez
Yok bizim sevgilimle bazı konularda anlaşamadığımız yerler var o yüzden söylüyo ama evlenince geçeceğini düşünüyorum problemimizin. Ama sizinki garip. ERken yaşta mı evlendi ?Doğruyuda yanlısı görebiliyorum ama bu bunun farkında değillyinede ablanızın haklı sebepleri var benimkinin sadece kaş göz güzelliğiii:s
Evet nerden bildinizYok bizim sevgilimle bazı konularda anlaşamadığımız yerler var o yüzden söylüyo ama evlenince geçeceğini düşünüyorum problemimizin. Ama sizinki garip. ERken yaşta mı evlendi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?