Senin tarafından bakınca sen haklısın ama bir de ablanı dinlemek lazım. Ablanın tarafından dinlesek belki de ablana hak vereceğiz.
Öz abin tarafından küçükken istismara uğradığını söylemişsin. Seni üzmek için değil, tamamen merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama, ne gibi bir istismardı? Ayrıca bu durumu gerekli yerlere şikayette bulunduğunda geri dönüş almadın mı? İstismarla ilgili vs. hiç psikolojik tedavi gördün mü, düzenli ilaç kullanıyor musun? Ekstra olarak, ablanın abinle 2 ay boyunca aynı evde kaldığını söylemişsin. Eğer abinin niyeti bozuk olsaydı sen dünyaya gelmeden önce ablan istismara uğrardı diye düşünüyorum ki ablan gibi çirkef biri böyle bir durum yaşamış olsaydı abinle aynı evde kalmayı bırak, ona neler neler yapardı. Seni ufak tefek şeyler için döven ablan böyle büyük bir şey yaşasa asla sessiz kalmazdı ama yazdıklarından anladığım kadarıyla ablanın abine olan güveni de sevgisi de tam. Sen de muhakkak kendine göre haklısın ama bana aranızdaki rutin kardeş kavgalarını bire bin katarak anlatmışsın gibi geldi. Ya da bir abinin, kız kardeşine istismarda bulunacağı düşüncesini beynim kabul etmek istemediği için böyle düşünmeyi tercih ediyorum, bilemedim.