Çıtırlar çıtır ister. Sanıyorum o tren kaçtı :))
Lafı ağzımdan almışsınAdam ablanızın ne gözüne ne de gönlüne hitap etmiş. Bişey hissetse yaşın zerre önemi kalmazdı. Zorlamanın alemi yok. Siz tanıştırmışsınız, o istememiş. 36 yaşında diye illa isteyecek o adamı diye bi kaide yok .
bence siz ablanızın bu durumundan içten içe zevk alıyorsunuz evliliğiniz de de mutlu değilsiniz onun yanlız ve sorunsuz olmasından mutsuzsunuz ancak bilin ki kınayan kınadığını yaşamadan ölmez gerçekten samimi olsanız ve üzülsenız bu cümleleri kurmazsınızÇıtırlar çıtır ister. Sanıyorum o tren kaçtı :))
Ayni yorumu yapacaktim. Katiliyorum sizeOnu ablanızın paşa keyfi bilir, sizi neden gerdi ki anlamadım.
Ay ağzınıza sağlık.İyi yapmış ablanız. Size ne yahu karışmayın insanların hayatına? O adamla aynı hayatı paylaşacak olan, yiyip içip sevişecek olan siz misiniz? Beğenir, beğenmez, isterse gider 25 yaşındakine aşık olur kime ne bundan.... Kusura bakmayın ama ben böyle hareketleri çok hadsizce buluyorum. Kardeşi olarak iyiliğini istiyor olabilirsiniz ama evli çiftlerin de kaç tanesi mutlu ki? Belli ki istemiyor, ne bu ısrar anlamıyorum. Belki de gençlerden hoşlanıyor kadın, olamaz mı? İnsanların hisleri var, arzuları var, bunlara bari karışmayın zaten kendisi evlenmek istese size bile gerek kalmadan bulurdu birini merak etmeyin.
Şimdi burda kimse beni şahsen tanımadığı için hava atıyor diyemeyeceğinden hemen cevap vereyim hıhı evlenir, eşim benden 4 buçuk yaş küçük hem çok yakışıklı hem askeri pilot hem karizma hem zeki tam gönlüme göre inşallah ablanız da tam gönlüne göre olanı bulur da sizin gibi ayyyhhh o adam hiç sana bakar mı diyenler çatlar.Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
şimdi gönlü genç isteyebilir.Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?