- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Ben onu örnek olarak söyledim ki gerçek hayatta örnekleri de var zaten. Neden genç erkekler kendilerinden büyük kadınlarla evlenmesin? Siz genç erkekler gidip kendinden büyük kadınla evlenmez diye düşünüyorsunuz e o zaman ablanız neden kendinden 6 yaş büyük biriyle evlenmeli? Erkeğin yaş seçme hakkı varsa kadının da var. Evlensin diye ısrar ederseniz ablanızın psikolojisi daha kötü olur. Belki mutlu olur demişsiniz ama BELKİlerle hayat geçmez. Kusura bakmayın ama çok geri bir bakış açısına sahipsiniz galiba siz bu konuda. Eskidendi onlar. Yani bundan 30 sene öncesinin zihniyetini taşımak size birşey kazandırmaz ki bakın işe de yaramıyor istememiş ablanız. 2017 yılındayız, araya birileri girsin birileriyle tanıştırsın, evlendirsin, bak adam müdür işi gücü güzel evlen işte mantığı çok eskide kaldı. Ablanız aşk ister, sevgi ister, belki de 40 yaşında bulacak aşkı? Olmaz, yanlış düşünüyorsunuz. Bırakın kendi haline, canı isterse evlenir istemezse evlenmez. Karışmayın ters teper.
Ayrıca sizin çevrenizde olmayabilir belki ama 35 yaş üstü öyle müthiş kadınlar var ki 25'lik erkekler peşinde pervane oluyorlar hem de gezmek tozmak için değil, evlenmek için. Olgun kadınlardan hoşlanan çok fazla erkek var inanın bana. Ben kaç tanesine şahit oldum adam 31 yaşında, 42 yaşında kadınla evleniyor falan ama adamın gözlerindeki o aşkı gördükten sonra benim bile aşka olan inancım arttı o derece yani :)
42 iyidir. 50 bile olur.Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
Aslında bence kendi evliliğinde tek taraflı sevmenin yeteceğini sanıp yanıldığını anladı ama ondan geçti o tren.Aaaaaa harbi mi. Belki de konu sahibi ablasını kıskanıyordur bak şimdi olaya
Cnm doğru bi noktaya parmak bassanda eski konuların alakasız bi başka konuda ısıtılıp tekrar tekrar konu sahibinin önüne getirilmesini doğru bulmuyorum. Konu dağılıyor onun dışında böyle oldu mu insanlar eski konular gündeme gelicek diye başka bi konuda bile olsa konu açmaya çekiniyorlar.Bu konu sahibi öyle ince eleyen sık dokıyanlardan değil yalnız.Eşi başka birini severken evlenmişti.Hatta o kıza geri dönmesin diye yangından mal kaçırır gibi adama nişan düğün yapmıştıYarabandı yani arkadaş öyle tutkulu aşktan meşkten anlamaz
Valla ya. Pinar Altug'u bazı haber siteleri hala haber yapıyor eşinden büyük diye. Evleneli 9 sene olmuş, çocukları 8 yaşında.. bıkmadılar neredeyse her gün. Bu ülkede kadın doğmak suç
demet akalın ın eşi kendinden 10 yaş küçük ama bi kez bile lafı açılmadı magazinde. Evlendiklerinde demet akalın 40 kocası 30 yaşındaydı. . Ama millet niyeyse pınar altuğa takmış. Aslında bunun sebebi bence hep anne rollerinde oynamış olması ve eşinin bebek yüzlü olması.. ama abartıyorlar gerçekten...Valla kanka , dedem 85 yaşında gayet geleneksel bir adam bildiğimiz dede yani:)
beraber magazin izlerken o bile isyan etti , ayıptır nasip olmuş evlenmişler hala ne konuşuyorlar diye. Bu kadın ne zaman habere çıksa Pınar Altuğ ve 9 küçük eşi Yağmur , haberleri hep böyle açıyorlar. 20lik kızla evlenen onca kart horoz varken bu kadını dillerine dolamaktan bir türlü vazgeçemediler. Kadın olmak zor zanaat.
Niye evlenmesin? Eşim benden 4 yaş küçük, ablamın eşi de aynı şekilde. 2 arkadaşımın eşleri 10 yaş küçük..Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
Belliki beğenmemiş bahane bulmuş ablanızYaşı 42
belki evlenmek istemiyor belki aklında biri var nerden biliyorsunuzGenç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
35 yaşımda kendimden 5 bucuk yaş küçük bir adamla evlendim. 4 aydır evli ve iki buçuk aylık hamileyim. Senin gibi düşünenlerin fikirlerini önemseseydim şuan yanımda istemediğim bir adam olacaktı. Ablan da olsa kimsenin hayatına karismamalısın. Bu önyargılarınla kimsenin hayatina müdahale etmemelisin...Tabi ki üstün değiller. Ama bir gerçeklik var. 35 -36 yaşındaki erkekler kendilerinden genç bir kadınla evlenebiliyor. Yaşıtlarını istemeleri biraz zor bu yüzden. Ben de isterim gönlünce olsun ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?