ablam talibini yaşlı buluyor sürekli

Düşündüm de ben 36 yaşında olunca eşim 42 yaşında olacak.. ama hiç evlenmemiş birine 42 yaş çok gelebilir. Ayrıca nesini beğenemedi tarzı yaklaşımınız hiç hoş değil. Belki dünyanın en zengin en yakışıklı adamı ama ablan istemiyor. Siz hadi neyse dicem de eşinize noluyo ya.. ne saçma.. kardeşim ve eşi beni evlendirmeye çalışsa çok sinirlenirdim. Üstelik mutsuz psikolojisi bozulsa evlensin geçer yaklaşımı çok iğrenç. Erkek kafası.. ablanıza üzüldüm herkes evlenecek diye bişey yok..

ablanın kararına saygı duy,bi de demişsin ki şirket müdürü e şirket müdürü diye yetmiş yaşında da olsa evlensin mi o adamla??42 bence de fazla 36 yaşındaki bi bayana ,hele ki adam yaşlı görünüyorsa ...ablan çocuk değil onu birileryile tanıştırmaktan vazgeçin,çünkü o adamla yaşayacak yaşlanacak olan ablan;sen değilsin..

Ya velev ki sadece kel diye istemedi. İstemeyebilir yani. Bir ömür yüzüne bakacağı adamın fiziki özelliklerini seçme hakkı vardır herkesin. İstediğini bulur ya da bulamaz, o onun sorunu.
Şhasen ben de kel ve göbekli birini istemem. Sırf işi iyi, benim de yaşım geçiyor diye istemediğim birine evet mi demeliyim?

Yardımcı olmaya çalışıyorum iyiliğini istiyorum diye bizi yeme burda hanımabla sen baya baya küçük görüyorsun ablanı. O da bunu illa ki hissediyordur üzülüyordur. Valla hayat bu kimin ne olacağı belli olmaz bakarsın yarın bir gün o gönlüne göre bir hayat yaşar ama sen için için imrenirsin. Zaten şimdi de gerçek anlamda mutlu olsan böyle eğlenmezdin ablanla. Başkalarını ezmeye çalışanların kendi içlerinde huzursuz tatminsiz olduklarını düşünürüm ben.

Evin küçük, iyi kalpli, hep iyilik icin çırpınan, evlenmeyi "başarmış" pamuk pireMsesiyse demek ki

Belki de kadin istemiyodur demek yerine "biz iyiligini istedik" diye triplere giriliyor üste çıkılıyor bir de.. Ne sinir bozucu

Bu konu sahibi öyle ince eleyen sık dokıyanlardan değil yalnız.Eşi başka birini severken evlenmişti.Hatta o kıza geri dönmesin diye yangından mal kaçırır gibi adama nişan düğün yapmıştı Yarabandı yani arkadaş öyle tutkulu aşktan meşkten anlamaz

Insanlar 25 ten sonra secici oluyor derler o 36 yasinda kendi rahatligina aliskinsa biraz zor begenir

Evlenmek istıyorsa bırakın kendi bulsun, istemiyorsada istemesin bunun için sülalecek seferber olmaya gerek yok. Koskoca kadın sonuçta. Kendinden küçük birini bulması imkansız değil örneği az ama mümkün neticede. Beklemek istiyorsa beklesin. Nıye siz bunu bu kadar takıp, zorluyorsunuz ki?

Niye dert ettiniz ki. Kendisi bilir. Ister yaşlı der ister kel

Şaka yapıyosuuuuuuunnn bu kuyruk acısı ondan yaniiiiii. Haa şimdi anlaşıldı meseleee. Ablayı küçük görmeler kendini garantide sanmalaaarrrr dikkat et güzelim zemin kaygan bir gün herkes yaptığını yaşıyorrr

Şaka yapıyosuuuuuuunnn bu kuyruk acısı ondan yaniiiiii. Haa şimdi anlaşıldı meseleee. Ablayı küçük görmeler kendini garantide sanmalaaarrrr dikkat et güzelim zemin kaygan bir gün herkes yaptığını yaşıyorrr

Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
Ben onu örnek olarak söyledim ki gerçek hayatta örnekleri de var zaten. Neden genç erkekler kendilerinden büyük kadınlarla evlenmesin? Siz genç erkekler gidip kendinden büyük kadınla evlenmez diye düşünüyorsunuz e o zaman ablanız neden kendinden 6 yaş büyük biriyle evlenmeli? Erkeğin yaş seçme hakkı varsa kadının da var. Evlensin diye ısrar ederseniz ablanızın psikolojisi daha kötü olur. Belki mutlu olur demişsiniz ama BELKİlerle hayat geçmez. Kusura bakmayın ama çok geri bir bakış açısına sahipsiniz galiba siz bu konuda. Eskidendi onlar. Yani bundan 30 sene öncesinin zihniyetini taşımak size birşey kazandırmaz ki bakın işe de yaramıyor istememiş ablanız. 2017 yılındayız, araya birileri girsin birileriyle tanıştırsın, evlendirsin, bak adam müdür işi gücü güzel evlen işte mantığı çok eskide kaldı. Ablanız aşk ister, sevgi ister, belki de 40 yaşında bulacak aşkı? Olmaz, yanlış düşünüyorsunuz. Bırakın kendi haline, canı isterse evlenir istemezse evlenmez. Karışmayın ters teper.

Ayrıca sizin çevrenizde olmayabilir belki ama 35 yaş üstü öyle müthiş kadınlar var ki 25'lik erkekler peşinde pervane oluyorlar hem de gezmek tozmak için değil, evlenmek için. Olgun kadınlardan hoşlanan çok fazla erkek var inanın bana. Ben kaç tanesine şahit oldum adam 31 yaşında, 42 yaşında kadınla evleniyor falan ama adamın gözlerindeki o aşkı gördükten sonra benim bile aşka olan inancım arttı o derece yani :)

Ucgen vucutlu. Six packleri olan bir delikanli gelecek degil herhalde bu yastan sonra. 50 yasa kadar normal bir durum bu. Isi gucu karakteri duzgunmu ona bakacak artik bu yastan sonra.

Yine baska "hayatta bi yere tutunamayan abla" temali konusunda da "boyunun yarisina gelen adam bile begenmedi bunu" minvalinde bi cumle kurmustu konu sahibi.. Ne kadar da ablacigini seven, onun durumu adina cok cok uzulen bir sister
Sen hayirdir konu sahibi, ne duymak istiyosun söyle de belki yazan eden bulunur burdan..

Kizkardesim 32 yasinda bekar, evlenmeyi de dusunmuyo, Ben de karismiyorum, ne olursa olsun, o onun hayati saygi duymayi bilmek lazim, size de tavsiye ederim...

Ben de anlamıyorum, insan evleneceği kişiye hayran olmalı, her şeyini sevmeli. Bilmiyorum ya ben de çok gencim ve şu an hayatımda birisi yok, ileride evleneceksem mutlaka aşk evliliği yapmak istiyorum. Olmuyorsa da yalnız kalayım ne yapayım yani... Ben güçlü hislerimin olmadığı insanla sevgili bile olamıyorum, flört bile edemiyorum. İnsan eşinin her şeyine bayılmalı arkadaş, kokusu, sesi, teni, bakışı, oturuşu kalkışı, gülüşü, konuşması falan ölüp bitmeliyim, deli olmalıyım ben o adam baksın, gülsün, şöyle bir yürüsün diye... Sonra karakterini de çok beğenmek lazım, benim gözümde dünyanın en iyi karakteri olmalı o, benim "iyi ki"lerim olmalı. Düşünemiyorum ben öyle mantık evliliği falan... Her gece yatağa gireceğiz ayol, üstüne atlayamayacağım bir adamla evlenmemin ne anlamı var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…