Ne itici ne hadsiz bi yaklaşım ya bu?!Ablama denk gelmeli büyüğe yazanlar. O olsa hayır demezdi .:))
Evin küçük, iyi kalpli, hep iyilik icin çırpınan, evlenmeyi "başarmış" pamuk pireMsesiyse demek kiYardımcı olmaya çalışıyorum iyiliğini istiyorum diye bizi yeme burda hanımabla sen baya baya küçük görüyorsun ablanı. O da bunu illa ki hissediyordur üzülüyordur. Valla hayat bu kimin ne olacağı belli olmaz bakarsın yarın bir gün o gönlüne göre bir hayat yaşar ama sen için için imrenirsin. Zaten şimdi de gerçek anlamda mutlu olsan böyle eğlenmezdin ablanla. Başkalarını ezmeye çalışanların kendi içlerinde huzursuz tatminsiz olduklarını düşünürüm ben.
Belki de kadin istemiyodur demek yerine "biz iyiligini istedik" diye triplere giriliyor üste çıkılıyor bir de.. Ne sinir bozucuVesile olmak diyorsun,o sizin konunuz.
Ablanız açısından hiç düşünmediniz mi;?
Belki o olayı sevmiyordur.Size kötü bir şey yapıyorsunuz demiyorum.
Yapılan her güzel şey herkes için güzel şey olmayabiliyor bazen,demek istediğim o.
Bu konu sahibi öyle ince eleyen sık dokıyanlardan değil yalnız.Eşi başka birini severken evlenmişti.Hatta o kıza geri dönmesin diye yangından mal kaçırır gibi adama nişan düğün yapmıştıAy ağzınıza sağlık.
Böyle görünürde "iyilik" ve "çöpçatanlık" yapan tipler, kendileri evlenirken ince eler sık dokur. Yeryuzunun en guzel aşkını kendilerinin yaşadığına inandirirlar kendilerini.
Ama söz konusu başkaları olunca "aman canım evleniversin. Yaşı da 36" der hemen. Aşk yaşamak, tutkulu cinsellik falan sadece bunların hakkıdır, 36 yaşındaki kadın bulduğuna atlamalidir, sevmesine gerek yoktur..
Nasıl kafalar yarabbim.
Insanlar 25 ten sonra secici oluyor derler o 36 yasinda kendi rahatligina aliskinsa biraz zor begenirAblam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
Şaka yapıyosuuuuuuunnn bu kuyruk acısı ondan yaniiiiii. Haa şimdi anlaşıldı meseleee. Ablayı küçük görmeler kendini garantide sanmalaaarrrr dikkat et güzelim zemin kaygan bir gün herkes yaptığını yaşıyorrrBu konu sahibi öyle ince eleyen sık dokıyanlardan değil yalnız.Eşi başka birini severken evlenmişti.Hatta o kıza geri dönmesin diye yangından mal kaçırır gibi adama nişan düğün yapmıştıYarabandı yani arkadaş öyle tutkulu aşktan meşkten anlamaz
Şaka yapıyosuuuuuuunnn bu kuyruk acısı ondan yaniiiiii. Haa şimdi anlaşıldı meseleee. Ablayı küçük görmeler kendini garantide sanmalaaarrrr dikkat et güzelim zemin kaygan bir gün herkes yaptığını yaşıyorrrBu konu sahibi öyle ince eleyen sık dokıyanlardan değil yalnız.Eşi başka birini severken evlenmişti.Hatta o kıza geri dönmesin diye yangından mal kaçırır gibi adama nişan düğün yapmıştıYarabandı yani arkadaş öyle tutkulu aşktan meşkten anlamaz
Ben onu örnek olarak söyledim ki gerçek hayatta örnekleri de var zaten. Neden genç erkekler kendilerinden büyük kadınlarla evlenmesin? Siz genç erkekler gidip kendinden büyük kadınla evlenmez diye düşünüyorsunuz e o zaman ablanız neden kendinden 6 yaş büyük biriyle evlenmeli? Erkeğin yaş seçme hakkı varsa kadının da var. Evlensin diye ısrar ederseniz ablanızın psikolojisi daha kötü olur. Belki mutlu olur demişsiniz ama BELKİlerle hayat geçmez. Kusura bakmayın ama çok geri bir bakış açısına sahipsiniz galiba siz bu konuda. Eskidendi onlar. Yani bundan 30 sene öncesinin zihniyetini taşımak size birşey kazandırmaz ki bakın işe de yaramıyor istememiş ablanız. 2017 yılındayız, araya birileri girsin birileriyle tanıştırsın, evlendirsin, bak adam müdür işi gücü güzel evlen işte mantığı çok eskide kaldı. Ablanız aşk ister, sevgi ister, belki de 40 yaşında bulacak aşkı? Olmaz, yanlış düşünüyorsunuz. Bırakın kendi haline, canı isterse evlenir istemezse evlenmez. Karışmayın ters teper.Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
Ucgen vucutlu. Six packleri olan bir delikanli gelecek degil herhalde bu yastan sonra. 50 yasa kadar normal bir durum bu. Isi gucu karakteri duzgunmu ona bakacak artik bu yastan sonra.Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
Yine baska "hayatta bi yere tutunamayan abla" temali konusunda da "boyunun yarisina gelen adam bile begenmedi bunu" minvalinde bi cumle kurmustu konu sahibi.. Ne kadar da ablacigini seven, onun durumu adina cok cok uzulen bir sisterbence siz ablanızın bu durumundan içten içe zevk alıyorsunuz evliliğiniz de de mutlu değilsiniz onun yanlız ve sorunsuz olmasından mutsuzsunuz ancak bilin ki kınayan kınadığını yaşamadan ölmez gerçekten samimi olsanız ve üzülsenız bu cümleleri kurmazsınız
Ben de anlamıyorum, insan evleneceği kişiye hayran olmalı, her şeyini sevmeli. Bilmiyorum ya ben de çok gencim ve şu an hayatımda birisi yok, ileride evleneceksem mutlaka aşk evliliği yapmak istiyorum. Olmuyorsa da yalnız kalayım ne yapayım yani... Ben güçlü hislerimin olmadığı insanla sevgili bile olamıyorum, flört bile edemiyorum. İnsan eşinin her şeyine bayılmalı arkadaş, kokusu, sesi, teni, bakışı, oturuşu kalkışı, gülüşü, konuşması falan ölüp bitmeliyim, deli olmalıyım ben o adam baksın, gülsün, şöyle bir yürüsün diye... Sonra karakterini de çok beğenmek lazım, benim gözümde dünyanın en iyi karakteri olmalı o, benim "iyi ki"lerim olmalı. Düşünemiyorum ben öyle mantık evliliği falan... Her gece yatağa gireceğiz ayol, üstüne atlayamayacağım bir adamla evlenmemin ne anlamı var ki?Ay ağzınıza sağlık.
Böyle görünürde "iyilik" ve "çöpçatanlık" yapan tipler, kendileri evlenirken ince eler sık dokur. Yeryuzunun en guzel aşkını kendilerinin yaşadığına inandirirlar kendilerini.
Ama söz konusu başkaları olunca "aman canım evleniversin. Yaşı da 36" der hemen. Aşk yaşamak, tutkulu cinsellik falan sadece bunların hakkıdır, 36 yaşındaki kadın bulduğuna atlamalidir, sevmesine gerek yoktur..
Nasıl kafalar yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?