• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve Ben 😞

Yok ben bekarım ailemle farklı bir ilde yaşıyorum abla .Eniştem maaş alamıyor .Sonunda olay buraya geldi
Enişteniz maaşını çatır çatır alıyor. 2 ihtimal var ya başka hatunlara yediriyor ya da kendine ablanızdan gizli birikim yapıyor iki durumda da çok afedersiniz ama o evin enayisi siz gibisiniz.

@Kahvely eski konularına bakınca seni hatırladım. Şey merak ettim 2025 yılında atandığını yazmışsın şimdi ise ücretli öğretmenlik yaptığını. O nasıl oluyor?
En son konunda benim için inandırıcılığını yitirmistin zaten.

@Kahvely eski konularına bakınca seni hatırladım. Şey merak ettim 2025 yılında atandığını yazmışsın şimdi ise ücretli öğretmenlik yaptığını. O nasıl oluyor?
En son konunda benim için inandırıcılığını yitirmistin zaten.
Ücretli olarak zaten.KPSS puanı ile oluyor .
Numarada inanmıyorsanız yorum yapmaz geçersiniz .Sizi inandırmak gibi bir mecburiyetim yok .

Siz ne alaka ?Sacma sapan dalga geçecekseniz konumu terk edin lütfen .

İşine gelmedi mi canım? Kendini kurban rolüne sokup şekilden şekile giriyorsun ama biraz tutarlı ol. Senin gibi ilgi çekmeye calisanlari burada çok gördük. Nasıl bir psikoloji ile bunu yapıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar aptal değil.

İşine gelmedi mi canım? Kendini kurban rolüne sokup şekilden şekile giriyorsun ama biraz tutarlı ol. Senin gibi ilgi çekmeye calisanlari burada çok gördük. Nasıl bir psikoloji ile bunu yapıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar aptal değil.
Tanımıyorum etmiyorum sen kimsin ki ilgin lazım olacak ?boş yapma ikile

Tanımıyorum etmiyorum sen kimsin ki ilgin lazım olacak ?boş yapma ikile

Bak şunları eski erkek arkadaşına ve ablana yapabilirdin ama ama ben çok vicdanliyim, ben çok iyiym uhu uhu diye geziyordun. Ne oldu bir anda içindeki gerçek kisiligin cikiverdi. Neyse seninle polemiğe girip banlanmaya niyetim yok. Kolay gelsin, pardon rastgele.

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben Bu sene ücretli öğretmenliğe başladım. 25-30 bin maaş alıyorum çok şükür .Ablamın eşi çalışıyor ama ev nedense para yüzü görmüyor .Gidip taksitle araba almış.Ben de alışveriş /ablamın ilacı derken karta 38 bin borca girdim kaldı ki haziran ayına kadar çalışacağım . Geçen ablam sohbet arasında - verdiğin paraları biriktirip ehliyet kursuna yazıldım dedi . Yani ablam herseyim feda olsun .Ama artık kendimi kullanılmış hissediyorum.Az önce de eve pazar yapamadım dedi olmaya olmaya hem para atıp hem alışveriş yaptım . Eniştem ne hikmetse hep 15 i maaş alır ve para yok olur .Yani cidden çok canım sıkıldı.Hadi ilacı zorunlu ama bu maddiyat olayları bu sefer çok canımı sıktı.Sizce uygun dille bişeyler desem mi ? Ne yapsam ?
Ablam ehliyet kursuna değil o tarz 4 bin tl ilk bir kursa yazılmış .Eniştem de kaç aydır maaş almıyor .Hani kardeşim feda olsun diyorum .Ama çok moralim bozuldu bugün .
Sizce ?
Siz de kendinize bir borç yapın, sevdiğiniz bir şey alın örneğin, isterlerse benim de borcum var deyip kestirip atın. Evli ablama neden bakayım ki? Bir değil iki değil...

Ya abla işin içinde yeğenim var . Eniştem de maaş da alamıyornuş ne bileyim kardeş ya .Ama çok canım sıkıldı bugün .Cocugun okula götürecek bişeyi yok deyince
Onların çok büyük bir birikimi var canım
İlaç alınmaz iken ehliyete mi para veriyorlar
Senden kısa bir zaman yararlanıyorlar açıkçası
Sen yok diyene kadar
Birak verme sana kendini çok acındıracaklar
Ama bir süre sonra kendilerileri yardım eden bulamayınca kendilerinden çıkaracklar
Safmısın annesi senden daha çok düşünür evladını
Alacagını bildigi için sana söylüyor
Ablan araba ehliyetini alırsa arabays binerse
Açıkta kalan sen olacaksın borçlar içinde...

Sen yok diyene kadar
Ama bir süre sonra kendilerileri yardım eden bulamayınca kendilerinden çıkaracklar
Çok teşekkür ederim ❤️

Sen yok diyene kadar
Siz de kendinize bir borç yapın, sevdiğiniz bir şey alın örneğin, isterlerse benim de borcum var deyip kestirip atın. Evli ablama neden bakayım ki? Bir değil iki değil...
Teşekkürler ❤️

siz kendinizi kullandırıyorsunuz ama size güvenip evlenmediler sonuçta eşide gerekirse ek işe çıksın vermeyın sürekli sizene neyin vicdanını yapıyorsunuz?

Ücretli öğretmenlik şartları değişti mi? KPSS puanına bakılıyormuş şaşırdım. Ben de yapmıştım hiç kpss ye de girmedim. Maaş da asgari ücretten azdı full 30 saat bile. Ha günümüzde değiştiyse şartlar onu bilemem.

Eski konunu gördüm şimdi, e annen hakkında da ağır şeyler yazmışsın o da her ay çeyrek istemiş senden ayrıca tüm ev işlerini sana yıkıyormuş . Buraya yazdıkların gerçektir umarım. İyi niyetimizi kötüye kullanmamışsındır

Evet ablam çocuğu beğenmemiş bana kimseyi layık görmüyormuş kafayı yemek üzereyim ya . Ya insan öz kardeşinden beklemiyor normalde
Layık görmemek değildir, para kaynağı gidecek diyedir. Altın yumurtlayan tavuk olayı

Neden ? Annemle paylaştım konuyu . Diğer ablama da aynısını yaptığını öğrendim .Şu an tüm taslar yerine oturdu.Anlamayacagımı neden düşündünüz ?
Abla dolandırıcı çıktı resmen.
Diğer kardeşlere de sorun , kesin onlardan da alıyordur. Ay kanım dondu, evlerden ırak.

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben Bu sene ücretli öğretmenliğe başladım. 25-30 bin maaş alıyorum çok şükür .Ablamın eşi çalışıyor ama ev nedense para yüzü görmüyor .Gidip taksitle araba almış.Ben de alışveriş /ablamın ilacı derken karta 38 bin borca girdim kaldı ki haziran ayına kadar çalışacağım . Geçen ablam sohbet arasında - verdiğin paraları biriktirip ehliyet kursuna yazıldım dedi . Yani ablam herseyim feda olsun .Ama artık kendimi kullanılmış hissediyorum.Az önce de eve pazar yapamadım dedi olmaya olmaya hem para atıp hem alışveriş yaptım . Eniştem ne hikmetse hep 15 i maaş alır ve para yok olur .Yani cidden çok canım sıkıldı.Hadi ilacı zorunlu ama bu maddiyat olayları bu sefer çok canımı sıktı.Sizce uygun dille bişeyler desem mi ? Ne yapsam ?
Ablam ehliyet kursuna değil o tarz 4 bin tl ilk bir kursa yazılmış .Eniştem de kaç aydır maaş almıyor .Hani kardeşim feda olsun diyorum .Ama çok moralim bozuldu bugün .
Sizce ?
Kullanılıyorsun bır uyan allah askına..Sen ablana kocası olan kadına bakmak zorunda degılsın..Anne mısın baba mısın..Bu nasıl saglıksız bır ılıskı..Bende yıllarca abi denilen o ahlaksız tarafında kullanıldım herkez benı uyardı ama nafıle..Yapma kendıne bunu..Maas vermıyor de.Arkadasıma kefıl omustum de..Bısey uydur

Sizce ?
Sen böyle yaparsın yaparsın sonra bir gün kendi hayatını kuramazsın onun bunun arkasını toplamaktan. Sonra sana ne derler biliyor musun YAPMASAYDIN.

Back
X