• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve Ben 😞

Kız benim kocanın sülalesinden adı lazım değil biri akrabalarını çocuklarım yiyecek bir şey bulamıyor diye sömüre sömüre 2 yıl önce dişlerini yaptırdı full haberin olsun 😂😂😂😂 Evde totosunu yayıp yatıyorken kendisi 😂😂😂😂😂Tabi sevgili kocam da vardı zamanında bunun içinde 😂😂 Allah ablanızın çarşısını pazar etsin. Gerçi pek Allah’a da kalmayabilir o iş 🤭

Ek ders ücretli öğretmenlerini biliyorum, KPSS şartı kesinlikle aranmıyor. Çok ihtiyaç varsa lisans mezunu olmak yeterli…

Atanmış olsan da durumu değiştirmiyor. Yardım edilir , edilir de kullandırmadan, misal nakil yerine alışveriş edebilirsiniz yada çocuklara hediye gibi…

2 yıl önce tüp mide ameliyatı olan kadın iyi olmuştur artık çalışır. Yanlışsa düzeltin. Hem hareket olur tekrar eskiye dönmez…

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben Bu sene ücretli öğretmenliğe başladım. 25-30 bin maaş alıyorum çok şükür .Ablamın eşi çalışıyor ama ev nedense para yüzü görmüyor .Gidip taksitle araba almış.Ben de alışveriş /ablamın ilacı derken karta 38 bin borca girdim kaldı ki haziran ayına kadar çalışacağım . Geçen ablam sohbet arasında - verdiğin paraları biriktirip ehliyet kursuna yazıldım dedi . Yani ablam herseyim feda olsun .Ama artık kendimi kullanılmış hissediyorum.Az önce de eve pazar yapamadım dedi olmaya olmaya hem para atıp hem alışveriş yaptım . Eniştem ne hikmetse hep 15 i maaş alır ve para yok olur .Yani cidden çok canım sıkıldı.Hadi ilacı zorunlu ama bu maddiyat olayları bu sefer çok canımı sıktı.Sizce uygun dille bişeyler desem mi ? Ne yapsam ?
Ablam ehliyet kursuna değil o tarz 4 bin tl ilk bir kursa yazılmış .Eniştem de kaç aydır maaş almıyor .Hani kardeşim feda olsun diyorum .Ama çok moralim bozuldu bugün .
Sizce ?
Öfff sizin gibi insanlara katlanamıyorum ben artık. Gidip maaşınızı annenize babanıza kardeşlerinize yediriyorsunuz sonra bundan şikayet ediyorsunuz. Çok mu zor vermemek? Derdiniz dert değil yani. Benim çalıştığım bana yetmiyor demek çok mu zor

Back
X