- 20 Şubat 2014
- 5
- 0
- 6
- Konu Sahibi yenibirisii
Etrafımda bu konuyu danışabileceğim kimse yok belki bir fikir edinirim diye buraya yazmaya karar verdim. Konu ablam..Kendisi benden 5 yaş büyük yaklaşık 3 yıldır evli bir adamla ilişkisi var. Ben şuanda üniversite öğrencisiyim bu olay ilk gündeme geldiğinde lisedeydim resmen lise yıllarımı sırf bu konuyu düşünerek geçirdim..Evde bunu bilen tek kişi benim dolayısıyla sırtımda büyük bir yükü var. Defalarca anneme anlatmayı düşündüm çünkü hiç bir zaman son bulmuyordu. Lakin annem o kadar duygusal ve iyi kalplidir ki onun üzülmesinden korktugum için sustum hep. Ama artık bir çözüme kavuşmamız gerek bu aralar her zamankinden fazla düşünüyorum olayı anneme anlatma meselesini. Ablam gençliğine güzelliğine yazık ediyor ama farkında değil. O hayatına girmeden once o kadar deli dolu biriydi ki girdiği her ortama neşe saçardı birlikte çok güzel vakit geçirirdik ,şimdi ise eve geldiği zaman odaya kapanıp saatlerce telefonda onunla görüşüyor,birlikte hiç vakit geçiremez olduk hiç eskisi gibi değiliz. Lütfen bir fikir verin ablama doğru yolu nasıl gösterebilirim ya da bu konuyu anneme açmalı mıyım kafam çok karışık arkadaşlar...