Ablam :\

kız ablanla karşılıklı konuştunuz mu acaba eşiyle problemleri mi varda sürekli sizde . sende çok takmamaya çalış yıpratma kendini . yakın zamanda sende evlenir rahatlarsın inşallah
İnşallah ondan kurtulmak için dış ülkeye gidecem zaten :KK70: :KK70: konuşmadım onunla konusulmuyor ki dinlemez o kimseyi vır vır nefes almadan konuşuyor..Vallaha takmamaya çalışıyorum ama bi bakıyorum o gidince üzerimde dözer geçmiş gibi beynim,ruhum,bedenim bitmiş :KK70: vampir gibi emiyor enerjimi

Seni anlıyorum benim annemin de böle akrabaları gelirdi çok sıkılirdim

Ne yapsan kacamiyosun çok piskinlerdi bide hizmet bekliyolardi düşününce sinirlerim zipladi evlendim kurtuldum hepsinden ben annemdeyken onlar gelince eşimin işini bahane edip kaçıyorum

Ama annemin onlara hizmet etmesini kendime yediremiyodum:KK43:

Seni anlıyorum benim annemin de böle akrabaları gelirdi çok sıkılirdim

Ne yapsan kacamiyosun çok piskinlerdi bide hizmet bekliyolardi düşününce sinirlerim zipladi evlendim kurtuldum hepsinden ben annemdeyken onlar gelince eşimin işini bahane edip kaçıyorum

Ama annemin onlara hizmet etmesini kendime yediremiyodum:KK43:
Benim annem seve seve ediyor oda utanmıyor yaşlı başlı kadın suyunu bile getiriyor ben anneme üzülmiyorum çünkü abkamı bu hale annem getirdi..

Bence cok abartmissin gozunde onu sen iyi davran normal davran yani takma onu bosver

Ayy abartıyorum çünki ondaki bu azme hayranım kadın yılmıyor boğuyor beni ya takma denilince takılmasa keşke
Canim belki sende sorun vardir yani belki cok gicik kapmissin ya herseyi gozune batiyordur bide evine gitmiyor sa hep size geliyorsa kesin onun kocasiyla hiccc arasi yok oda size soylemiyor

Anasının babasının evi ama.. Gelir, istediği kadar kalır. Sen evlenir ya da kendine ev tutar gidersen evine kabul etmez, kalmasına izin vermezsin. Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın o ev senin olduğu kadar onun da.
Yorumun gözümden kaçmış sephora..Ama bu kadar net ve keskin yazmadan önce bi kez daha düşünüp,empati kurarsan beni anlarsın..Bana bulaşmasa isterse hergün kalsın umrumda olmaz

Canim belki sende sorun vardir yani belki cok gicik kapmissin ya herseyi gozune batiyordur bide evine gitmiyor sa hep size geliyorsa kesin onun kocasiyla hiccc arasi yok oda size soylemiyor
Ahh canım keske sorun bende olsa keşke ama aklı başında her insan bana yaptıklarının ne kadar aptalca olduğunu anlar...
Olabilir benimde aklımda hep o geciyor

Geldiği yer baba evi değil mi ? Size burada söz hakkı düşmez kanımca.

Ama artık çocuk değilsiniz, ona size nasıl davranması gerektiğini net bir dille ifade edin. Artık çocuk olmadığınızı, eskiden sineye çektiklerinizi artık çekmeyeceğinizi bir bir anlatın. Kırmadan, dökmeden.

Ne olursa olsun, rahmetli anneannemin bir sözü vardı, "Sizin en kötünüz, elin en iyisinden iyidir kızım, sahip çıkın birbirinize" derdi. Gerçekten de öyle. Size yaptıkları bir yana, bir gün düşerseniz en çok canı yanacak olan yine onlar. Ablası olan insanlar şanslıdır, şansınızı çevirin.

Bu şekilde dinlediğimizde kızıyoruz ablaya ama bir de onu dinlemek lazım. Acaba siz nasıl davranıyorsunuz ona? Zor bir karakter olduğu belli ama siz işleri daha zorlaştırıyor olabilir misiniz? Emek olmadan yemek olmaz, ilişkinizi düzeltmeye bakın.

Geldiği yer baba evi değil mi ? Size burada söz hakkı düşmez kanımca.

Ama artık çocuk değilsiniz, ona size nasıl davranması gerektiğini net bir dille ifade edin. Artık çocuk olmadığınızı, eskiden sineye çektiklerinizi artık çekmeyeceğinizi bir bir anlatın. Kırmadan, dökmeden.

Ne olursa olsun, rahmetli anneannemin bir sözü vardı, "Sizin en kötünüz, elin en iyisinden iyidir kızım, sahip çıkın birbirinize" derdi. Gerçekten de öyle. Size yaptıkları bir yana, bir gün düşerseniz en çok canı yanacak olan yine onlar. Ablası olan insanlar şanslıdır, şansınızı çevirin.

Bu şekilde dinlediğimizde kızıyoruz ablaya ama bir de onu dinlemek lazım. Acaba siz nasıl davranıyorsunuz ona? Zor bir karakter olduğu belli ama siz işleri daha zorlaştırıyor olabilir misiniz? Emek olmadan yemek olmaz, ilişkinizi düzeltmeye bakın.
Ben BABA EVİNE GELMİCEK ONU İSTEMİYORUM dedim mi??? Hayır
Benim tek problemim yıllar önce bana yaptıkları ve artık tuketmiş olan sabrım.Bu yolda artık ne yapabiliceğimi bilmediğimden konu açtım..İliskimizi düzeltmek istemiyorum artık inanın istemiyorum onunla olmocağını cok iyi biliyorum..Bu konuyu cook insanla konuştum ve herkesin verdiği cevao şuydu"Ne kadar yobaz ve gerici" bende istemezdim böyle olsun..ama oldu

Hangisini anlatayım saysam sayfalar yetmez..
Mesela benim beynime girdi insanları kafir olarak gösterdi yabancı kitaplar okumama izin vermez,arkadaslarım beynime girer diye arkadaşlarımı bana köti gösterdi,iğretmenlerimi kafir olarak gosterdi cocuktum salaktım okumuyordum bilmiyordum..
Okuyamadım !!! Okumadılar açıktan okumak istedim zor ikna ettim..Yillarca nene koyafetleriyle gezdim oram g9rünmesin buran böyle diye sokakta rahat vermedi dahacocuktum dondurma almaya yollamazdo dondurmacı erkek diye lanet ediyorum..Hayatımı mahvetti..Babamın kafasına girer beni kötüler..kötü lanse ederdi..Nefes almama bile izin vermezdi..Ben 12 yaşında cam siler,halı yıkar kadın gibi iş yapardım o yatardı...Lanet olsun..Hayatımı kararto evlenicekken beni kocasımdan uzak tutu kıskandı..adam yüzüme bile bakmıyor hakkımda ne söyledi allah bilir..Daha ne analtiyim anlattıkça içim kanıyor icim

Bir abla kardesine en fazla ne yapabilir ki?
Dusmaninmis gibi bahsetmissin
Yasadigin evde senin soz hakkin olmadigi icin hicbi sey yapamazsin.

Bende oyle dusundum konuyu okuyunca. AMA bu mesaj herseyi degistirdi bende arkdasim. Yukardaki alintiyi oku anlarsin.

Back
X