- 9 Ocak 2015
- 19.865
- 82.429
- 798
İşte keske bi yolu olsa keşke bana bunları yaoan ablam degil bi baskası olsa diyorum bazen atardım cünküAtsan atamazsın satsan satamazsın ablan sonuçta.çok yardımcı olamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte keske bi yolu olsa keşke bana bunları yaoan ablam degil bi baskası olsa diyorum bazen atardım cünküAtsan atamazsın satsan satamazsın ablan sonuçta.çok yardımcı olamadım.
Mantık olarak o ev sizin olduğu kadar ablanızında sonuçta ailesinin evi..Olabilir yüzde yüz
Hayır sadece ablam
Elimden geldikçe tersliyorum ama o yılmıyor kin öfke içini bürümüş sankikocasınıda bıktırmış herhalde sizde kalmasına ses çıkarmadığına göre,valla gerçeğe gerçek kardeşler kıskanır mı? kıskanır aileden bile olsa sürekli alttan alanların halini çevremde görüyrum ,anne,baba,nine,kardeş bazende gelin oluyor ezdirmeyin ezdirmeyin kendinizi yeri geldiğinde çata çat laf söyleyin ben artık öyle yapıyorum kendi adıma ,yoksa insan dediğiniz gibi enerjisiz ve kafaya takık oluyor
Psikiyatriye gittimi hiç.Ablamın hiç bir hastalığı yok doktor doktor geziyor doktorlar birşey yok deyip yolluyor yada piskolojik diyorlar ama ona sorsan çok hasta..Çocuğu yok
Annem çocuklarında en cok ablamı sever çok mutlu oluyor anlatamam..Evet benim evim olsa bir yolunu bulur gelmesini önlerdim ama babasının eviMantık olarak o ev sizin olduğu kadar ablanızında sonuçta ailesinin evi..
Ama gelip sizi huzursuz ediyorsa bu kadar tepki vermeniz gayet doğal.
Peki anneniz ablanızın bu kadar sık gelmesi hakkında ne diyor ?
Gitti ilaç kullanıyorPsikiyatriye gittimi hiç.
Aslında aynen dediklerini yapıyorum ama hiç bi ise yaramadıO vakit sende mesafeli olacaksın..sanki o evde yokmuş gibi.. Yemeğini kendi koysun, tabağını Kaldırsın..hicbiseyine elini sürme.. Arada laf carp annene.. Bu tuvaleti hep benmi yikiycam falan..Kizim sana soyluyom, gelinim sen anla hesabi..
Bir tane daha abkam var o gelince adeta ben şebeğe dönüyorum evde kahkalar uçuşuyor ama bu ablamın bana yaltıklarımdan sonra aldığı nefes ciğerime batıyorGelince size nasıl davranıyor Hayat enerjinizi alıyor bu kadar anlayamadım. Küçükken bende iki ablamın soytarısıymışım :) ne bileyim anlayamadım kötülüğünüzü istemez elbet
Ben üzülmiyorum çünki bizi bu hale o getirdi evet galiba öyleEğer anlattığın gibiyse eşide sıkılıyor olabilir ablandan gerçekten bi insan kardeşini kendinden nasıl bu kadar sogutabilir üzüldüm ilişkinizin bu denli kötü oluşuna
Tutmuyor istePardon hastaligi neymis ablanizin? Baba evidir gidip kalsinda birazda agzini tutsun
Sanırım bir ablanız daha var ve çok seviyorsunuz hafızam beni yanıltmıyorsaAnnem çocuklarında en cok ablamı sever çok mutlu oluyor anlatamam..Evet benim evim olsa bir yolunu bulur gelmesini önlerdim ama babasının evi
Evet cok zor mesela gün boyu odamda oluyorum o gelince annem babam da üzülüyor onlarıda üzmemek için maskemi takıyorum mecburemEvet orası onunda evi bişey yapamazsın ki aynı ortamda bulunmama ya çalış anlasamiyosaniz ama o da zor aynı evde iki yabancı gibi olmak
Evet olabilir kesinliklede öyle evet bor ablam daha var ona olan sevgim anneminkinden daha fazla anne derdim bebekken o kadar iyi..Ama bu ablamıda severdim küçükken ama beni mahvettiSanırım bir ablanız daha var ve çok seviyorsunuz hafızam beni yanıltmıyorsa
Aranızdaki ilişkiyi kıskanıp bu kadar hırçın davranıyor olabilir mi ?
Benim diğer ablamda senin gibiydi çocuğu olmasına ragmen yapardı oda artık gelmiyor bu ablamın yaptıkları onuda yorduBende annemin evine haftada bi gelirim yemek temizlik 2 çocukla ne varsa yaparım akşam olunca eve dönerim asla kalmam onlar istese bile.
Sora böle yüz göz olmak istemem kardeşlerim hep ister beni ama mesafe önemlidir
Sonuçta benim cocuklarımın gürültüsunu çekmek zorunda deil kimse