- 8 Eylül 2014
- 443
- 97
- 73
- 34
- Konu Sahibi cicegimm_44
-
evet canım 2 tane.geçenlerde babam abimlerden100 tl toplamış ablam için.abilerimdn bu ilk ve son param olur. Demiş. Susun bize öz kardeşlerimz bunu yapıyo el ne yapmasın..Abileriniz varmi?
evet canım 2 tane.geçenlerde babam abimlerden100 tl toplamış ablam için.abilerimdn bu ilk ve son param olur. Demiş. Susun bize öz kardeşlerimz bunu yapıyo el ne yapmasın..
haklısın.yani abiler ne içindir kii...şimdi abilik yapmıcaksa ne zmn yapacaklarZor, Allah yardımcınız olsun, keşke abiler arkasinda olsa.
ben evliyim 1 yaşında bebeğim var.onuda geçtim o Malatya'da ben adanada yaşıyorum. Ben evli olmasam bakardım zaten ilk yigenimi ben büyüttüm.Hm, o zmn ablana en acilinden is lazim.
Sen calisiyomsun? Cocuklari sana birakip calisamazmi ablan?
ben evliyim 1 yaşında bebeğim var.onuda geçtim o Malatya'da ben adanada yaşıyorum. Ben evli olmasam bakardım zaten ilk yigenimi ben büyüttüm.
canım ablana senin yanında bi iş bulsan.oraya taşınsa.gündüz çocuklara sen baksan. nasıl fikir@kara kara aynen canım bizim aileniz yok ki kocalarimiz da yanımızda olsun.ilk sırtımizdan vuran kardeşlerimiz. Biz bu hayatta ablam ve ben birlikte mücadele EDİYORuz ama benim elimden bişey gelmiyo.çalışSam yardım ederim ama oda yok.ablama benden Bask manevi olarak destek çıkan yok ben de olmasam ablam çok kötü olur
is var ama para az.1000 tl ile ev gecinilmiyo.hele tek başına ise.bakıcı kreş kira fatura bez vs bunları ablam tek başına yapacak.nasıl geçinsin.Abiler falan maalesef fasa fiso, tırnağın varsa başını kaşı , kendine kuaförde yine bir iş bulmalı artı nafaka hayatını kendi kazanmalı kimsenin ipiyle kuyuya inilmez...
Ayy canım benim çok güzel fikircanım ablana senin yanında bi iş bulsan.oraya taşınsa.gündüz çocuklara sen baksan. nasıl fikir
ablam çok istiyor sonuçta 9 sene sevmiş sonrada evlendiler. Ya lmuyo kocasının tarafı istemiyo büyü yapıyorlar aklına giriyor. Adamın hayatında binlerce kız oluyo.birlikte oluyo.Yaa kötü Bi durum Allah ablanızın yardımcısı olsun.bi kere halletmişler barış mışlar tekrar araları olmaz mı
Binlerce kadın tek başına hayatını idame ettiriyor . Çocuklarına bir süre siz baksanız !is var ama para az.1000 tl ile ev gecinilmiyo.hele tek başına ise.bakıcı kreş kira fatura bez vs bunları ablam tek başına yapacak.nasıl geçinsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?