Ablama nasıl yardım edebilirim

cicegimm_44

Öldüm Bittim Eridim Kül Oldum Yana Yana
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
443
97
73
34
:KK43:kızlar lütfen bu konu hakkında yardım edin.ablam eşiyle ayrılmak üzere. Zaten bir kere resmi olarak bosandilar.1 çocuğu vardı aradan 1 sene felan geçti. Tekrar baristilar nikah yaptılar. Sonra yine 4 5 ay icinde ayrılıyor lar.ve ayrılmadan önce öğreniyor ki ablam hamile.yani büyük kız çocuğu 5 yaşında bu bebek de kız. Tabi erkek istiyordu kocası. Neyse sorun bu değil.. Ailem ortada değil abiler ilgilenmiyor annemiz vefat etti babam evli.oda çok ilgilenmiyor. Ablam kuaför çalışıyo ama işten çıkaracaklar.ev kira 2 çocuk zaten çocukların babası bakmıyorum. Para yardımı etmiyor.kısa oz şimdilik.ablam ne yapsın nasıl nerden yardım alsın bana akıl verin ya.ben el kapısındayım offf offf.lütfen okuyan bana biraz teselli yada fikir versin ya.olayları fazla size yazmadım canım çok sıkılıyor :KK61::KK61:

Ablam bilerek yapmadı çünkü ilk çocuğa zaten bakmadı kocası. Kaza oldu derler ya o misal.nafaka istedik diye kavga etti bıçakla babaların evine geldi.ilk çocuğa bakarım ikinciye bakmam diyo.sen bilerek tedavi oldun diyo.ilk çocuğa da sadece 2 tane hediye aldı diye bakıyorum saniyo

Yaa kötü Bi durum Allah ablanızın yardımcısı olsun.bi kere halletmişler barış mışlar tekrar araları olmaz mı

evet canım 2 tane.geçenlerde babam abimlerden100 tl toplamış ablam için.abilerimdn bu ilk ve son param olur. Demiş. Susun bize öz kardeşlerimz bunu yapıyo el ne yapmasın..

Hm, o zmn ablana en acilinden is lazim.
Sen calisiyomsun? Cocuklari sana birakip calisamazmi ablan?

Hm, o zmn ablana en acilinden is lazim.
Sen calisiyomsun? Cocuklari sana birakip calisamazmi ablan?
ben evliyim 1 yaşında bebeğim var.onuda geçtim o Malatya'da ben adanada yaşıyorum. Ben evli olmasam bakardım zaten ilk yigenimi ben büyüttüm.

Abiler falan maalesef fasa fiso, tırnağın varsa başını kaşı , kendine kuaförde yine bir iş bulmalı artı nafaka hayatını kendi kazanmalı kimsenin ipiyle kuyuya inilmez...

@kara kara aynen canım bizim aileniz yok ki kocalarimiz da yanımızda olsun.ilk sırtımizdan vuran kardeşlerimiz. Biz bu hayatta ablam ve ben birlikte mücadele EDİYORuz ama benim elimden bişey gelmiyo.çalışSam yardım ederim ama oda yok.ablama benden Bask manevi olarak destek çıkan yok ben de olmasam ablam çok kötü olur

ben evliyim 1 yaşında bebeğim var.onuda geçtim o Malatya'da ben adanada yaşıyorum. Ben evli olmasam bakardım zaten ilk yigenimi ben büyüttüm.

Hm, durum gercektende zor.
Sen sadece para destegi saglaya bilirsin, oda ne kadar olabilir muamma.
Allah yardim etsin ablana.
Ama mecburen biseyleri yoluna koymali.
Ablanin arkasinda kimse yok diyosan ablan tasinamazmi senin yasadigin sehre?
O sehirde tutan hic bisy yok onu sonucta.

@kara kara aynen canım bizim aileniz yok ki kocalarimiz da yanımızda olsun.ilk sırtımizdan vuran kardeşlerimiz. Biz bu hayatta ablam ve ben birlikte mücadele EDİYORuz ama benim elimden bişey gelmiyo.çalışSam yardım ederim ama oda yok.ablama benden Bask manevi olarak destek çıkan yok ben de olmasam ablam çok kötü olur
canım ablana senin yanında bi iş bulsan.oraya taşınsa.gündüz çocuklara sen baksan. nasıl fikir

Abiler falan maalesef fasa fiso, tırnağın varsa başını kaşı , kendine kuaförde yine bir iş bulmalı artı nafaka hayatını kendi kazanmalı kimsenin ipiyle kuyuya inilmez...
is var ama para az.1000 tl ile ev gecinilmiyo.hele tek başına ise.bakıcı kreş kira fatura bez vs bunları ablam tek başına yapacak.nasıl geçinsin.

canım ablana senin yanında bi iş bulsan.oraya taşınsa.gündüz çocuklara sen baksan. nasıl fikir
Ayy canım benim çok güzel fikir (: lakin burda is bulsam çocuklara benim bakmam müsade etmezler.kaynana gurtludur izin vermez.çok istiyorum eşime müsade etmez ): bakıcı bulsam tanıdık yok yabancıya canlarını nasıl emanet edeceksin hele bide adanada çok zor.

Niyetimiz yanıma gelmesi ama dedigim gibi birini bulsam diğeri olmuyo yani ayıptır söylemesi deynegin iki tarafı b..k

Yaa kötü Bi durum Allah ablanızın yardımcısı olsun.bi kere halletmişler barış mışlar tekrar araları olmaz mı
ablam çok istiyor sonuçta 9 sene sevmiş sonrada evlendiler. Ya lmuyo kocasının tarafı istemiyo büyü yapıyorlar aklına giriyor. Adamın hayatında binlerce kız oluyo.birlikte oluyo.

simdiki is yerinden neden ayrilicak peki???
patronla konusamazmisiniz????

Back
X