- 8 Eylül 2014
- 443
- 97
- 73
- 34
- Konu Sahibi cicegimm_44
-
güzel kardeşim evet ailesine resti çekerim o olur.eşim benide Seviyo. Peki eşim demez mi sen ablan için canım kanın icinin benim ailemi canıma resti çekiyorsn.ya ben yaparım yapmasına anlamı yanıma alırım karşıda çıkarım ama eşim nereye kadar bakacak kardeşim. Onuda geçtim zaten ben burda is buldum ev buldum desem çocuklara kim bakacak.hadi ben baktım gelir gelmez kreş almaz ta ki okullar açılanana kadar.1 ay baktım 3 ay Baktim eee bakuciyada ha deneylerde verilmiyor ki.tanıdığımız kimse yok ki çocuklara baksin.duymuyor muyuz bakıcı olaylarını. Derin düşünün arkadaşım.resti çekerim eee zaten benim ailem ortada değil ablam düşmüş bide ben mi düşeyim.kim bakacak sonra böyle bos laflarlan konuşmayın empati kurun evlilik çabuk yıkılır sonrasını düşünmüyosnuzKoca tarafı müsaade etmez diyorsunuz. Yahu bu kocalar neymiş boyle. Öte tarafta hamile ve bi başına kalmış bi kadincagiz var. Üstelik ufak bi çocuk. Siz kayinvalidem ne der diye düşünüyorsunuz. Rest çekin arkadaşım. O sizin ablaniz.aman ağzımızın tadı kaçmasın diye bosvereceginiz biri değil. Onu yanınıza almak zorundasınız . Eşiniz de biraz seviyosa sizi zaten ablanjzin zor duruma düşmesine müsaade etmez. Ayrıca o abi musvettelerine de... Neyse.
Hah iste aman sorun çıkar diye siz ablanizi oturduğumuz şehre bile almaya cekiniyosaniz, yok bakıcı şudur kreş sudur kocam nereye kadar baksın aman yhaa falan derseniz elden hic hayır beklemeyin burda. Kocaniz ya da pek sevgili kayinvalideniz doğuma kadar sabrediversin biraz merhametlilerse. Boşuna burda yardim ariyorsunuz o kadın hamile ve bakıma muhtaç yaklaşık 5-6 ayini çalışmadan gecirecekgüzel kardeşim evet ailesine resti çekerim o olur.eşim benide Seviyo. Peki eşim demez mi sen ablan için canım kanın icinin benim ailemi canıma resti çekiyorsn.ya ben yaparım yapmasına anlamı yanıma alırım karşıda çıkarım ama eşim nereye kadar bakacak kardeşim. Onuda geçtim zaten ben burda is buldum ev buldum desem çocuklara kim bakacak.hadi ben baktım gelir gelmez kreş almaz ta ki okullar açılanana kadar.1 ay baktım 3 ay Baktim eee bakuciyada ha deneylerde verilmiyor ki.tanıdığımız kimse yok ki çocuklara baksin.duymuyor muyuz bakıcı olaylarını. Derin düşünün arkadaşım.resti çekerim eee zaten benim ailem ortada değil ablam düşmüş bide ben mi düşeyim.kim bakacak sonra böyle bos laflarlan konuşmayın empati kurun evlilik çabuk yıkılır sonrasını düşünmüyosnuz
yav kardeşim olmuş zaten geriye niye dönüyosn ki.kaza ya değil. İnsan bile bile niye yapsın. Sana kazayla olan çocuklari anlatayım mi.kaza diyince ne anlıyorsunuz ki.ilaç kullanıp hamile kalan.prezervatif kullanıp delik çıkıp hamile kalan.süt korur diyip hamile kalan.iğne olup kalan.kordon bağlayıp kalan.Ben de cocugun masraf oldugunu bildigim icin ne cesaretle bi ikinciye hamile kaldi diyorum. Bunlari ikiye katladi ablan artik. Neyse cnm kazayla zaten.
Yazik günahsiz yavrulara.
yav kardeşim olmuş zaten geriye niye dönüyosn ki.kaza ya değil. İnsan bile bile niye yapsın. Sana kazayla olan çocuklari anlatayım mi.kaza diyince ne anlıyorsunuz ki.ilaç kullanıp hamile kalan.prezervatif kullanıp delik çıkıp hamile kalan.süt korur diyip hamile kalan.iğne olup kalan.kordon bağlayıp kalan.
Benim mal kayın valudemler yok diyor yok ben ne yapayım. Bakarım yaparım ederim bahane felan niye yapayım.ben hiç bir kardeşimin yapmadığını yaptım. Yine yaparım ama yok ya yok izin vermiyolarrrrrrHah iste aman sorun çıkar diye siz ablanizi oturduğumuz şehre bile almaya cekiniyosaniz, yok bakıcı şudur kreş sudur kocam nereye kadar baksın aman yhaa falan derseniz elden hic hayır beklemeyin burda. Kocaniz ya da pek sevgili kayinvalideniz doğuma kadar sabrediversin biraz merhametlilerse. Boşuna burda yardim ariyorsunuz o kadın hamile ve bakıma muhtaç yaklaşık 5-6 ayini çalışmadan gecirecek
8 aylık canım. Benim.burda bir kaç kişi dışında yardım etmek yerine beni sorguluyor lar.ya laf anlatamıyorum ki.ben eşimle konuştum. Ben bakarım ama uzun süre bakmam diyor adam.ne diyeceksin buduruma.yani 1 ayyy dan fazla olmaz diyo.ailesi istemiyo bir evde iki ev olmaz diyo..Bu arada, baya bi rest cekercesine konusmussunuz az evvel.. fakat asilikle olmazki, madem oyle ablanizda korunup gelecegini riske atmasaymis. Biz yardimci olmak icin ugrasiyoruz.. her zaman karsiyimfir ama o zaman bu durumda en basiti cocugu aldirmak.. oyle degilmi??
Kac aylik bu arada bebek
günü isterdi ki yüzüne söylemek ama olmuyo işte.edebinle ya konuş ya yorum yapma.allah büyüktür sen geç dalganı seni bu durumlara düşürmesin.ama Rabbim sana bir ceza verir kim kiminle dalga geçiyor görürsün tatlimAblaninki hangisi?
düşüncen için tskkue ederim canım. Güzel fikir acaba Malatya'da sığınma evi varmı. Ve öyle is yerleri olacağıni pek sanmıyorum. Büyük olanı 5 yaşında pek sorun olmaz çalıştığı yerde küçüğü krese verse güzel inşallah güzel kapılarını açar Rabbim.Rica ediyorum beni büyük bir ciddiyeyle dinleyin.. gördügüm kadarıyla şu an en mantiklisi bu.. ablaniz kendisini caresiz olarak goruyor ama kesinlikle hayir! Bunu kabul edemem...
2-3 yil disini sıkacak ama sonrasinda feraha kavusacak diye bir his var icimde..
Ablaniz kocasindan bosandiktan sonra devletin olusturdugu kadin siginma evlerinden birine gitse, sanirim3 ay boyunca kalmalarini kabul ediyorlar.. o surecte bir is aramaya koyulsa ve ne yapacgi hakkinda plan yapsa ve benim bildigim kresleri olan fabrikalar ve baska is yerleri mevcut.. oyle bir is bulsa kendine, ve bu sekilde cocuklar buyuyene dek calissa, ardindan belki biraz para biriktirir ve kendine kuafor acarsa zaten hayatini kurtardi demektir. Cunku oyle anlatmissinizki koskoca ailese ablaniza sahip cikacak kimse yok gibi.. en azindan devlet ciksin.. zaten her ay yardimda yapiyorlardir
G
günü isterdi ki yüzüne söylemek ama olmuyo işte.edebinle ya konuş ya yorum yapma.allah büyüktür sen geç dalganı seni bu durumlara düşürmesin.ama Rabbim sana bir ceza verir kim kiminle dalga geçiyor görürsün tatlim
Rica ederim canim benim.. bak ben diyorumki ablana en buyuk yardimin bunlari arastirmak olur.. 1 ay hadi sizde bir sekilde idare etti ama omrunun sonuna kadarda olmazki.. bir ise girip para kazanmaya basladigi zaman hayatini kurtarir allahin izniyle.. tabi simdi dogum vs.. de olacak.. Malatyada varmi bilmiyorum ama orada olmasida sart degil, en yakin nerede ise oraya gider olmazmi.. internette telefon numaralari var, oradan bul ve ara derim.. siginma evinde kaldigi sure icerisinde kaymakamliktanda para yardimi ve giyim, yiyecek alabilir.. bu duruma ancak 3 yil dayansa.. birdaha zaten zorlugu kalmaz ablanindüşüncen için tskkue ederim canım. Güzel fikir acaba Malatya'da sığınma evi varmı. Ve öyle is yerleri olacağıni pek sanmıyorum. Büyük olanı 5 yaşında pek sorun olmaz çalıştığı yerde küçüğü krese verse güzel inşallah güzel kapılarını açar Rabbim.
Bu arada ben Tekirdagda yasiyorum ve burada dunyaca unlu bilinen fabrikalarin kresleri var, hatta 2 yasinda bebekler icin bolumler dahi var.. bence sen fabrikalarida bir arastir.. oranin sanayisi nasildir bilmem amadüşüncen için tskkue ederim canım. Güzel fikir acaba Malatya'da sığınma evi varmı. Ve öyle is yerleri olacağıni pek sanmıyorum. Büyük olanı 5 yaşında pek sorun olmaz çalıştığı yerde küçüğü krese verse güzel inşallah güzel kapılarını açar Rabbim.
güzel fikir.ama işte bu sığınma evlerinde olaylar oluyo.taciz felan.Rica ederim canim benim.. bak ben diyorumki ablana en buyuk yardimin bunlari arastirmak olur.. 1 ay hadi sizde bir sekilde idare etti ama omrunun sonuna kadarda olmazki.. bir ise girip para kazanmaya basladigi zaman hayatini kurtarir allahin izniyle.. tabi simdi dogum vs.. de olacak.. Malatyada varmi bilmiyorum ama orada olmasida sart degil, en yakin nerede ise oraya gider olmazmi.. internette telefon numaralari var, oradan bul ve ara derim.. siginma evinde kaldigi sure icerisinde kaymakamliktanda para yardimi ve giyim, yiyecek alabilir.. bu duruma ancak 3 yil dayansa.. birdaha zaten zorlugu kalmaz ablanin
. Cocuk 3 yasina geldiginde
Güzel fikir arastirayim bi.ya bide sığınma evlerinde taciz oluyo diye diyoruz. Oralarda çok huzur vermiyorum diye duymuştum. Nekadar doğru bilmiyorum.Rica ederim canim benim.. bak ben diyorumki ablana en buyuk yardimin bunlari arastirmak olur.. 1 ay hadi sizde bir sekilde idare etti ama omrunun sonuna kadarda olmazki.. bir ise girip para kazanmaya basladigi zaman hayatini kurtarir allahin izniyle.. tabi simdi dogum vs.. de olacak.. Malatyada varmi bilmiyorum ama orada olmasida sart degil, en yakin nerede ise oraya gider olmazmi.. internette telefon numaralari var, oradan bul ve ara derim.. siginma evinde kaldigi sure icerisinde kaymakamliktanda para yardimi ve giyim, yiyecek alabilir.. bu duruma ancak 3 yil dayansa.. birdaha zaten zorlugu kalmaz ablanin
. Cocuk 3 yasina geldiginde
Genis capli bir bilgim yok ama birde karar verdikten sonra oradaki bayanladan gidip dinlemek lazim diye dusunuyorum.. en son secenek bu olsun ne yapalim.. allahin actigi son kapida bu olur belki yardim icingüzel fikir.ama işte bu sığınma evlerinde olaylar oluyo.taciz felan.
Güzel fikir arastirayim bi.ya bide sığınma evlerinde taciz oluyo diye diyoruz. Oralarda çok huzur vermiyorum diye duymuştum. Nekadar doğru bilmiyorum.
ayyne güzel yaaa.niye hiç buralarda yok ya.Adana olurmu acaba.bi netten bakayımBu arada ben Tekirdagda yasiyorum ve burada dunyaca unlu bilinen fabrikalarin kresleri var, hatta 2 yasinda bebekler icin bolumler dahi var.. bence sen fabrikalarida bir arastir.. oranin sanayisi nasildir bilmem ama
Bende arastirayim canim.. bulursam yazarim sana.. cocuklari kres haricinde birakacak biryer dusunemiyorum tek bakiciya birakmak hem maddiyat hemde guven gerektiren birsey..ayyne güzel yaaa.niye hiç buralarda yok ya.Adana olurmu acaba.bi netten bakayım
Sizler icin dua edicem.. iyi dusunun iyi olsun hersey..Kesinlikle doğru. Onlara sormadan araştırmadan olmaz.çocuğumu bırakacak biri olsaydı verir sorardim.ama bi çaresi bulunur elbet.allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?