- 23 Kasım 2013
- 868
- 155
- 73
- 31
- Konu Sahibi Kirmizipanjurluev
-
Aynen bende öYle. Ablam benden 2 yas büyük o suan nisanli. Ben ondan önce evlendim ve kizim 9 aylik. Abla kardes arasinda zaten kiskanclik olmaz. Yok ilk önce sen dogur yok ben dogurayim. Nekadar ayip biseyya annenizin tavrı şaşırtıcı,
böyle yaparak ablanızı daha çok üzebilir ya da onda stres ve baskı yaratabilir.
her şeyin hayırlısı demişler değil mi.
ablamdan önce evlendim, ondan önce çocuğum oldu.
o da çok sevindi ve çok sevdi oğlumu.
zaten hiç öyle kıskançlık vs yapmadığı için belki hemen hamile kaldı ve aldı bebeğini kucağına.
ama hala der benim oğlum için onun yeri çok başka, ilk yeğenim falan diye.
ay benimkide kizina dogurtmak istemiyor bana dogurtmak istiyor..ne garip sunlar yaaaÇok ilginç bir aileniz var.. Mesela benim kaynanam istemez çocuğumuzun olmasını illa kızı ikinciyi doğuracak sonra biz çocuk yapacakmışız. Bıdı bıdı bıdı bıdı...Kendi annenizin ve ablanızın bu tür düşüncelerde olması çok büyük bencillik.
ay benimkide kizina dogurtmak istemiyor bana dogurtmak istiyor..ne garip sunlar yaaa
bana oyle diyorda canim agzimi ariyor gibi geliyor bana..cunku baya bi sonra soylemistik hamile oldugumuSeninki bi parça iyiymiş benimkinden yine de.Kızının çocuğu olmasa yine anlarım da hatun ikinciyi yapsın diye bekliyor, dualar ediyor felan. Bize gelince de ne gerek varmış bıdı bıdı bıdı
bana oyle diyorda canim agzimi ariyor gibi geliyor bana..cunku baya bi sonra soylemistik hamile oldugumusimdi dusunsemde dusunmuyorum diyorum...hahaha esime diyorumki..bi daha hamile kalirsam dogurunca soyliycem
sanki torun hasretinden oldulerde, soylemedik diye afra tafra yapacak durumdalar...ayy dalga gecer gibiler yaaa...torunlarini umursamayan insan bilse ne olur bilmese ne..
Ayy en iyisini yaparsın, hastaneden çıkınca eve görmeye gelsinlerBana sormaz bile, eşimin halası geçen gırgırına kahve falı bakıyor. Bebek var canım dedi, kaynanama dönüp kız hazırla örgüleri torun geliyor dedi. Duymamazlıktan geliyor. Kafasını tavana felan kaldırıyor, halının desenlerini inceliyor. Neyse kalbimizi temiz tutalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?