- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi Kirmizipanjurluev
-
Bir kardeş olarak bu kadar ince düşünmen güzel ama kusura bakma saçma:)
Ben 8 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı. Kardeşim benden sonra evlendi, çocuğu oldu. Ne yapsaydı garip beni mi bekleseydi:)) Bebeği olunca en az onun kadar sevindim, üzülmek, kıskanmak aklımın ucundan geçmedi gecmezde. Ay yeğenim de tam bir tosun yerim onu ben
Ablanızın şüphesiz içi burulur, kolay değil, evlat istiyor.Ablamin hicbirsey dedigi yok ama sanki annem benim cocugum önce olursa fazla sevinmeyecek gibi geliyor. Ablamın benim çocuk istediğimden bile haberi yok çünkü o kadar çok çocuk istiyor ve bunu dile getiriyor ki ben içten ice ablama olan sevgimden ve saygimdan beklemek istiyorum eşimi bugüne kadar erteleyebildim ama artık sadece o istemiyor ben de istiyorum. Annem biraz otoriter bir anne evet ama tabii ki istesem çocuk sahibi olup olamayacagima tabii ki o karar vermeyecek ama ben ablamin ruh halini düşünüyorum. Ama özellikle ablalardan aldığım yorumlar biraz içimi rahatlattı. Hepinize de teşekkür ederim. Ama bi kişi ablan üzülür dese tamam bekliyorum diyeceğim. Inanın yaşadığımı anlamanızı çok isterim.
Çok hassassın gerçekten, ablasını bu kadar düşünen biri zor walla. İnşallah kıymetini biliyorlardır. Kafan dağılsın diye anlattım babaannemi ama gerçek:) inşallah hamile kalırsın bir süre haber vermezsin olursa da kazara oldu dersin. Annen haksızlık yapıyor sürekli ablanı gözeterek. Sen kendini ve kendi yuvanı düşünBenim annemin evlendikten sonra bir süre çocuğu olmamış. Babaannem o kadar üzülmüş ki "üzüntüden kendisi hamile kalmış" kendisi böyle anlatırdı hepsen de böyle bişey söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?