Ablamı işe mi alsam 😄

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
895
785
33
Geçen hafta açtığım konuda ablamın para istediğinden ve iş beğenmediğinden bahsetmiştim
Ben ne kadar mesafe koymaya çalışsam da küssem de sürekli aradığı ve mesaj attığı için en sonunda onunla kendimi konuşur buluyorum. Üstelik sanki bana hiç hakaret etmemiş gibi o anlık iyi oluyoruz. Nasıl böyle yapabiliyor ya da yapabiliyorum bilmiyorum.
Ben unutmuyorum aslında ama o unutuyor ne yaptım ben diyor iyi olmak istiyor.
Her neyse benim 3 aylık bebeğim var onu da seviyor ama ben mesafe koyduğum için çok çağırmıyorum. Bu sefer yiğenimi sevemiyorum diyor benim kötü olduğumu söylüyor.
Benim halbuki o kadar çok yardıma ihtiyacım var ki tek başıma bakıyorum kendimi tükenmiş hissediyorum. Bebeğimin de başka insanlar görmeye ihtiyacı var bence.
Acaba özel hayatından kesinlikle şikayet etmeyecek sadece yiğenini sevip gidecek şeklinde şart koysam nasıl olur diye düşünmeye başladım. Ama yine manipüle eder yine yapar diye korkuyorum.

Başlık ne alaka?
Ablam benden sürekli para istiyor vermeyince hakaret ediyor ne biçim kardeşsin diye ama işe girmiyor psikolojim iyi değil diyor hep dışardan bekliyor. Önceki konumda bana hak vermişlerdi.
Şimdi de bebeğime birkaç saat bakmasından bahsettim en azından bir şeyin karşılıklı olduğunu çaba gerektiğini anlasın diye, bu yaştan sonra olur mu bilmem de

Ay bence hiç gerek yok. Ne bebeğine baktır ne para ver.
Başlarım onun psikolojisine kaldırsın totosunu çalışsın madem

Ya yapmaz sizi daha çok üzerse

İşte zaten her türlü para veriyorum bari gelip çocuğu sevsin diyor
İş tanımı çocuk sevici,teyzelik arada cay kahve servisi filan
hala para veriyor musunuz ona
böyle bişey yapmayın
para vermeyin

eve alma konusunda da siz bilirsiniz
sizi kötü ilan ettiğinde de oda çenesini tutmuyor vs diye kendinizi savunun madem

Bebegimi boyle kadina asla emanet etmem

Yardıma çok ihtiyacınız varsa kocanız yardım etsin. Babası o ya hani. Ablanızın size yardım etme zorunluluğu yok. Sizin de ona. Para istediğinde ağzının payını verip yollamayacaksınız.

Aaa teyzesi o gelsin görsün yeğenini. Ver çocuğu kucağına vakit geçirsin. Birlikte ev işlerini de yapın. Hiç onun konularına girme. Baktın canını sıkıyor. Söylersin herşeyi. Bak bu yüzden çağırmıyorum. Amacın bebek sevmek değil dersin. Ama bebekle yalnız bırakma.

Ablanizla araniza mesafe koymaya sinir cizmeye ihtiyaciniz var ama bunu yapmak yerine daha da yakinima alayim daha da icime girsin diyorsunuz. Bu kafayla daha çooooooook para yedirirsiniz.

Yeğenimi sevmiyorum diyen birine çocuğunuzu baktırmayı düşünüyorsanız biraz anneliğinizi sorgulayın!

İyi de çocukla ilgilenmek büyük sorumluluk ister.

Çocuk bakımına değinmiyorum bile.

Anlattığınız ablanın bebeğe daha çok zararı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…