- 15 Haziran 2022
- 895
- 785
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Ablam benden sürekli para istiyor vermeyince hakaret ediyor ne biçim kardeşsin diye ama işe girmiyor psikolojim iyi değil diyor hep dışardan bekliyor. Önceki konumda bana hak vermişlerdi.Başlık ne alaka?
Ay bence hiç gerek yok. Ne bebeğine baktır ne para ver.Ablam benden sürekli para istiyor vermeyince hakaret ediyor ne biçim kardeşsin diye ama işe girmiyor psikolojim iyi değil diyor hep dışardan bekliyor. Önceki konumda bana hak vermişlerdi.
Şimdi de bebeğime birkaç saat bakmasından bahsettim en azından bir şeyin karşılıklı olduğunu çaba gerektiğini anlasın diye, bu yaştan sonra olur mu bilmem de
İşte zaten her türlü para veriyorum bari gelip çocuğu sevsin diyorBaşlık ne alaka?
Ya yapmaz sizi daha çok üzerseAblam benden sürekli para istiyor vermeyince hakaret ediyor ne biçim kardeşsin diye ama işe girmiyor psikolojim iyi değil diyor hep dışardan bekliyor. Önceki konumda bana hak vermişlerdi.
Şimdi de bebeğime birkaç saat bakmasından bahsettim en azından bir şeyin karşılıklı olduğunu çaba gerektiğini anlasın diye, bu yaştan sonra olur mu bilmem de
Hizmet beklemiyor kendi evi gibi takılıyor ama beddua hakaret kısmı doğru sonu öyle olur gibiHee al işe gelsin Bi de ona hizmet et. Bahsettiğin profil gelip de sana yardım etmez Bi de yük olur. Sonra daha gelme demek zorunda kalırsın gelsin beddualar hakaretler.
hala para veriyor musunuz onaİşte zaten her türlü para veriyorum bari gelip çocuğu sevsin diyor
İş tanımı çocuk sevici,teyzelik arada cay kahve servisi filan
Bebegimi boyle kadina asla emanet etmemAblam benden sürekli para istiyor vermeyince hakaret ediyor ne biçim kardeşsin diye ama işe girmiyor psikolojim iyi değil diyor hep dışardan bekliyor. Önceki konumda bana hak vermişlerdi.
Yardıma çok ihtiyacınız varsa kocanız yardım etsin. Babası o ya hani. Ablanızın size yardım etme zorunluluğu yok. Sizin de ona. Para istediğinde ağzının payını verip yollamayacaksınız.Geçen hafta açtığım konuda ablamın para istediğinden ve iş beğenmediğinden bahsetmiştim
Ben ne kadar mesafe koymaya çalışsam da küssem de sürekli aradığı ve mesaj attığı için en sonunda onunla kendimi konuşur buluyorum. Üstelik sanki bana hiç hakaret etmemiş gibi o anlık iyi oluyoruz. Nasıl böyle yapabiliyor ya da yapabiliyorum bilmiyorum.
Ben unutmuyorum aslında ama o unutuyor ne yaptım ben diyor iyi olmak istiyor.
Her neyse benim 3 aylık bebeğim var onu da seviyor ama ben mesafe koyduğum için çok çağırmıyorum. Bu sefer yiğenimi sevemiyorum diyor benim kötü olduğumu söylüyor.
Benim halbuki o kadar çok yardıma ihtiyacım var ki tek başıma bakıyorum kendimi tükenmiş hissediyorum. Bebeğimin de başka insanlar görmeye ihtiyacı var bence.
Acaba özel hayatından kesinlikle şikayet etmeyecek sadece yiğenini sevip gidecek şeklinde şart koysam nasıl olur diye düşünmeye başladım. Ama yine manipüle eder yine yapar diye korkuyorum.
Aaa teyzesi o gelsin görsün yeğenini. Ver çocuğu kucağına vakit geçirsin. Birlikte ev işlerini de yapın. Hiç onun konularına girme. Baktın canını sıkıyor. Söylersin herşeyi. Bak bu yüzden çağırmıyorum. Amacın bebek sevmek değil dersin. Ama bebekle yalnız bırakma.Geçen hafta açtığım konuda ablamın para istediğinden ve iş beğenmediğinden bahsetmiştim
Ben ne kadar mesafe koymaya çalışsam da küssem de sürekli aradığı ve mesaj attığı için en sonunda onunla kendimi konuşur buluyorum. Üstelik sanki bana hiç hakaret etmemiş gibi o anlık iyi oluyoruz. Nasıl böyle yapabiliyor ya da yapabiliyorum bilmiyorum.
Ben unutmuyorum aslında ama o unutuyor ne yaptım ben diyor iyi olmak istiyor.
Her neyse benim 3 aylık bebeğim var onu da seviyor ama ben mesafe koyduğum için çok çağırmıyorum. Bu sefer yiğenimi sevemiyorum diyor benim kötü olduğumu söylüyor.
Benim halbuki o kadar çok yardıma ihtiyacım var ki tek başıma bakıyorum kendimi tükenmiş hissediyorum. Bebeğimin de başka insanlar görmeye ihtiyacı var bence.
Acaba özel hayatından kesinlikle şikayet etmeyecek sadece yiğenini sevip gidecek şeklinde şart koysam nasıl olur diye düşünmeye başladım. Ama yine manipüle eder yine yapar diye korkuyorum.
Yeğenimi sevmiyorum diyen birine çocuğunuzu baktırmayı düşünüyorsanız biraz anneliğinizi sorgulayın!Ablam benden sürekli para istiyor vermeyince hakaret ediyor ne biçim kardeşsin diye ama işe girmiyor psikolojim iyi değil diyor hep dışardan bekliyor. Önceki konumda bana hak vermişlerdi.
Yok o anlamda değil senin yüzündem yiğenimi sevemiyorum diyor ben çağırmadığım içinYeğenimi sevmiyorum diyen birine çocuğunuzu baktırmayı düşünüyorsanız biraz anneliğinizi sorgulayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?