Ablamı işe mi alsam 😄

Ablam benden sürekli para istiyor vermeyince hakaret ediyor ne biçim kardeşsin diye ama işe girmiyor psikolojim iyi değil diyor hep dışardan bekliyor. Önceki konumda bana hak vermişlerdi.
Şimdi de bebeğime birkaç saat bakmasından bahsettim en azından bir şeyin karşılıklı olduğunu çaba gerektiğini anlasın diye, bu yaştan sonra olur mu bilmem de
O iş öyle olmaz,en iyi siz bilirsiniz ama parayı alıp işim var bugün gelemem,randevum var yarın gelemem diye yine paranıza konar , hakaretini eder çeker gider,eşinizle papaz olursunuz.Mesafe koymak yerine iyice dibinize sokuyorsunuz.Basiniza bela almak istiyorsanız çağırın ama bu saflık başınızı daha çok ağrıtır.

Ablam benden sürekli para istiyor vermeyince hakaret ediyor ne biçim kardeşsin diye ama işe girmiyor psikolojim iyi değil diyor hep dışardan bekliyor. Önceki konumda bana hak vermişlerdi.
Şimdi de bebeğime birkaç saat bakmasından bahsettim en azından bir şeyin karşılıklı olduğunu çaba gerektiğini anlasın diye, bu yaştan sonra olur mu bilmem de
Ay sakın.
Ruh hali iyi değil ayrı eve çıktı,aileme de huzur vermiyor dediğiniz abla değil mi bu?
Oysa şayet sakın bebek emanet etmeyin.
Ha ev işine,yemeğe,temizlik,ütü vb şeylere yardım edecekse olur ki sizi çalıştırır yine çalışmaz sizin ablanız o da ayrı konu ama bebek bakımı olmaz bence.

Back
X