Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

Inan canim onuda istemezdim vurmasin da sadece desin ki. Zehra sen surda haksizsin, t. sen surda haksizsin ikinizde birbirinizden ozur dileyin. Tek istedigim buydu.. Ama yapmadilar yapmiyorlar iste cirpinsamda savassamda.. Yok artik elimden gelen bu. Allah katinda hakli olayim insallah. Artik kimse gozumde yok.

Aman bence sen kendini bilen birisin salla kıskanıo seni besbelli..evlenmek iyi bi halt sanki...

Canim sana tavsiyem bu kadar alcakgonullu olma . Fazlasi aptallik. Kendini kimseye ezdirme bu kim olursa olsun. Yoksa daha cok ezerler hakliyken haksiz olursun. Bende kizkardesimin bana haddini bilmeyerek hakaret etmesine dayanamadim. Artik konusmuyorum umurumdada degil.Ozurde diledi ama kirilan kirildi bi kez. Kendi degerini bil aciz durma lutfen senin tavirlarin karsindakinin hareketlerini belirliyor

Kusura bakma ama annene cok feci ayar oldun. Bian bogasim geldi.

Resmen yan ciziyo annen. Sakın yüz verme. Ne bicim beddua ediyor. Sanki sen uvey ablan öz evlat.

Yazıklar olsun annene. Allah islah etsin

Aynı evde yaşayacaksınız aplanla ilgili konularına hiçbirşey şekilde karışma ne hali varsa görsün yaptığı edepsizliğin farkına varıncaya kadarda onu takmayarak yaşayın ya bu kelimeleri başkalarının yanındada yapmış olsaydı herkes kimbilir ateş olmayan yerde duman olmaz deyimiyle sizinle ilgili dedikodulara maruz kalacaktın tekrar yaşanmaması için mümkün mertebe eniştenede uzak kalki belki nekadar kalben kırıldığınızı herkes görür diyorum Canım inşallah vakti zamanı gelince Rabbim sana çok hayırlı bir eş nasip kısmet eder amin

Belki bu yorumu yaptığım için kızacaksın ama ben olsam bidaha yüzüne bakmam öyle abla olmaz olsun abla dediğin öylemi olur sırdaş olur dost olur anne olur herşey olur ablan çok kıskanç biriymiş canım ama annen ve babanın tepki vermemesine üzüldüm en azından onlar bi şeyler söyleselerdi belliki çok kurılmışsın ama odana kapanma annenede babanada tepkini göster

Eniştende bi şey demedimi canım ablanın böyle söylemesinde bi şey olabilir enişten bi şey söylemiş olabilirmi acaba
Canim yok enistemin birseyden haberi yokki.. Hala daha yok.. Enistem o kadar saf sakin bi insanki.. O zaten duysa ablama cok kizar.. Insallah duyar. Annem simdi soylediklerinden gunduzki,pisman konusmaya calisiyor ama bir daha asla bu muameleye musaade etmeyecegim. Mesafe olacak.

Senin gibi bir kızım olmasını çok isterdim benimde kızım var senın gibi ona senin gibi bir kardeş can dost arkadaş olsaydı ne kadar güzel olurdu seni çok sevdim canım Rabbimin sevdiği kullardan olursun inşallah canım amin

Canimsin... Allah razi olsun ebeden.. Ne guzel olurdu sahi... Dunyada boyle sizin gibi iyi insanlarda varmis. Ben raziyim Rabbimde sizden razi olsun. Tertemiz iffetli hayalı imanlı size layik bir evlat olsun. Rabbim Hz. Adem a.s.v. ile Hz. Havva Annemizin muhammed-i muhabbetini esinizle araniza katsin insallah. Rabbim gonlunuzdeki muradinizi hasil eylesin. Iyiki varsiniz Cok tesekkur ederim.. Bu arada Babam geldi mutfaga sarildi bana banada mi kussun dedi bende soyledim kirildigim noktayi.. Gerisini babama birakicam o halledecek insallah. Hicbisey elbet eskisi gibi olmayacak ama Ablama guzel bi ders olacak.. Annem annedir iyi de dese kotude.. Allah herbirine cumlemize hidayet versin insallah.

Kanit diye birsey soz konusu dahi olamaz.. Ikinci abim o benim. Hep bana benim mutlulugumu kiskaniyorsun diyor. Nisan atmis olabilirim hepimizin basinda ama neden kiskanayim ablam o benim onun cani yansa benimde yanar..
Aklin varsa görüsmegi kes yarin öbur günfe kocamla iliskin var der

Amin canım Allahım senden razı olsun güzel duaların senin içinde geçerli olsun inşallah eğer sesini çıkatrmamış olsaydın bu olaylara yinede maruz bırakacaktı aplan bazen tepkini senin yaptığın gibi zamanında göstermek gerekiyor bundan sonrası onların vicdanlarına kalmış

Insanin Allaha en yakin oldugu ani yasiyorsun beddua etme secdede rabbimle dertles inancli insansinneyazikki kardesin bir anda hayatindan cikaramazsin ama mesafe koyup tavrini hissettirebilirsin.unutma kim olursa olsun seni uzmesine izin verirsen uzer , izin verme .

Bu muhabbetin ağız burun kıvırarak işaret çakılarak söylenmesi bile iffetsizce inşaallah ustunu kapatmaz annen olacakla baban..kusura bakma ama hamile olmasam yeminle ağzımı çok pis bozardım.

kimi insanlar sinirlenince karşıdaki kişiyi bozmak için iğrenç miğrenç ayıklamadan her lafı eder. ablanın her zamanki huyu böyleyse ciddiye almamanı öneririm. konuşma tabii ama özür dilerse kabul et

İçimden gelerek samimi olarak şunu söyleyeyim canım
ABLAN MUTLU DEĞİL!
bu yüzdende atışıyorlar sen aralarını yaptığında sanırım enişten bak kardeşin mantıklı ya da farklı seni takdir eden sözler söyleyince ablan komplekse girmiş olabilir
Ve inanıyorum ki karşına çok mutlu olacağın biri çıkacak ve kıskanacak olan ablan olacak
Karşılık verme hatta selamdan başka muhabbetin olmasın ablanla
Şu olaydan birde şanslısın ki ablandan dost kardeş sırdaş olmayacağını anlamış ol hiçbir zaman derdini sevincini paylaşma ve duyurma bu ona yeter...merak içinde kalıp kendini yesin
Bu abla ağzının ortasına okkalı bir tokadı yemeyi hak etmiş ama sen asil davranmışın
İnsanın en büyük düşmanını anası doğururmuş bunu unutma !
Fark etmeni nasip eden Allah'a yat kalk şükür et
Annenlerde hatalı o da ayrı bir mevzu
Mesafeni koy çok üzüldüm ne yazık ki var böyle kişiler

Evlen kurtul mantığını hala anlayabilmiş değilim, sırf bu nedenle evlenirse kocası bin beterini yaparsa napsın peki, tövbe tövbe

Evlen kurtul mantığını hala anlayabilmiş değilim, sırf bu nedenle evlenirse kocası bin beterini yaparsa napsın peki, tövbe tövbe

Ben zorlami evlen diyorum sevmediginemi git diyorumda bukadar sinirleniyorsunuz kiza kendini ortaliga atmi dedim.. aile kiymet bilmiyorsa kiymetini bilen sana huzur veren birinin yaninda ol dedim ! sanki hic evlenmicek.. bu gibi bir konuda bile ailesi ablasina ses etmiyorsa hicde onlarin yaninda durmasina gerek yok aileden gelen darbe en kötüsü insALLAH mutlu huzurlu bir yuvan olur sana imrenerek bakarlar
Fatimatuzzehra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…