- 25 Eylül 2015
- 60
- 49
- 3
- Konu Sahibi Fatimatuzzehra
-
Suan bende agliyorum sizin yorumunuzu okuyunca daha da kotu oldum.. Cok zor bisey canim cok yaniyor.. Nasil davranacagim napacagim bilmiyorum. Icim aciyorokurken sanki senin yerinde benmişim gibi gözlerim doldu içim sızladı bunu sana canından kanından olan ablan yapıyor bi de sen değil de ablan seni kıskanıyormuş gibime geldi bi yabancı yapsa bunu belki bu kadar yanmaz canın ama en yakının bu sonuçta annenin babanın bi tek sana sus demesi ayrı bi olay zaten sen yine de sus o zaman böylece daha fazla üzerine gelmezler umarım
Kanit diye birsey soz konusu dahi olamaz.. Ikinci abim o benim. Hep bana benim mutlulugumu kiskaniyorsun diyor. Nisan atmis olabilirim hepimizin basinda ama neden kiskanayim ablam o benim onun cani yansa benimde yanar..öz kardeşine bunu nasıl yakıştırır insan elinde bir kanıt yoksa gözüyle görmediyse
eğer bunlar yokken yakıştırıyorsa asla normal değil
Keşke ağzına bir tane vursaymışsın.Tamam Allaha havale etmen en iyisi,o attığı iftira için Allaha versin hesabını.Ama sende bir tane yapıştırsaydın ağzının ortasına en azından sinirin geçerdi.Şiddet meraklısı değilim,desteklemem ama böyle ablanın ağzına çarpılır yani öyle bir iftiradan sonra.Suan bende agliyorum sizin yorumunuzu okuyunca daha da kotu oldum.. Cok zor bisey canim cok yaniyor.. Nasil davranacagim napacagim bilmiyorum. Icim aciyor
Cok haklisin... Yerden goge.. Ama ben.cok duygusal yumusak biriyim hele.ki soz konusu namussa asla ve asla dik dururum ama rahat duramam.. Cok kotuyum canim yaniyor.. Benim ikinci abim o.oyle bisey soz konusu dahi olamaz.. Elbet eminim
kötü olsın diye yazmadım canım yaa Allah biliyor görüyor sonuçta bu kadar üzülme ağlama daha fazla umarım ablan hatasını anlar ve senden özür diler bu senin kırgınlığını geçirmez ama için acımaz bu kadar o zamanSuan bende agliyorum sizin yorumunuzu okuyunca daha da kotu oldum.. Cok zor bisey canim cok yaniyor.. Nasil davranacagim napacagim bilmiyorum. Icim aciyor
Yok canim ben enistemle hic mesajlasmam hatta aramayiz bile birbirimizi devamli ic iceyiz ablamlarla ondan sanirim gerek duyulmuyor.. Devamli diyordu koca.bulamadin benim mutlulugumu kiskaniyorsun diye zaten bugunde boyle soyledi.. Canim yandi cok Rabbime havale ettim.. Gozyaslarimin her damlasinin hesabini sorsunTovbe tovbe ablaniz neden boyle birsey soyledi telinizde birsey mi gordu acaba durduk yere boyle büyük bir laf etti.. Eğer ablan senin hakkina girmisse zaten allah hesabini birakmaz.üzülme bir insani tanimak istiyorsan kavga edeceksin demisler
Koca bulamadin deyince o zaman sen bana bul de bi dahakine.. o koca diye biraz kafayo yemis.. o sana boyle yaptikca eşi onu baskalari ile aldatir oda gorur gununuYok canim ben enistemle hic mesajlasmam hatta aramayiz bile birbirimizi devamli ic iceyiz ablamlarla ondan sanirim gerek duyulmuyor.. Devamli diyordu koca.bulamadin benim mutlulugumu kiskaniyorsun diye zaten bugunde boyle soyledi.. Canim yandi cok Rabbime havale ettim.. Gozyaslarimin her damlasinin hesabini sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?