- 9 Eylül 2013
- 12.054
- 27.759
- 798
- Konu Sahibi Fatimatuzzehra
-
kesinlikle bazen o kadar konuşma işe yaramaz senin ağzını yırtarımla başlamak daha hayırlı olurBir de pideden yeme demiş ya. Ağlayıp sızlama konusunda yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Çok üzülmüşsün evet ama keşke dik dursaydın. Ben olsam "böyle sapıkça bir şey düşünebildiğine göre senin benim eski nişanlımda gözün vardı" falan derdim heralde. Ailenin de seni savunduğu yokmuş zaten. Bari lafından çekilirlerdi.
Bunu dusunmek bile benim cildirma sebebim asla ama asla.. Whatsappta kendi kiz arkadas grubumuz var onun disinda yazisma dahi yok kaldiki enistemle mesajlasma konusma gibi.bi durum 6 senedir beraberler hic olmadi.. Ben dikkat eden.biriyim.o.hususlara dengeyi.kururum. canim cok yandi iste bilmiyorum hala daha agliyorum tutamiyorum kendimi.. Nasil atlaticam bilmiyorum..Bişey söyleyim sen ablandan daha güzel ve iyi yüreklisin demekki ablan da için için bunun farkında seni kıskanıyor.
Kocasıyla aranızda bişeyler olduğunu düşünüyor bu nedenle karıştırmış watsapp yazışmalarını.
Böyle yaptığına göre koca diye diye kafayı bozmuşYok canim ben enistemle hic mesajlasmam hatta aramayiz bile birbirimizi devamli ic iceyiz ablamlarla ondan sanirim gerek duyulmuyor.. Devamli diyordu koca.bulamadin benim mutlulugumu kiskaniyorsun diye zaten bugunde boyle soyledi.. Canim yandi cok Rabbime havale ettim.. Gozyaslarimin her damlasinin hesabini sorsun
kesinlikle bazen o kadar konuşma işe yaramaz senin ağzını yırtarımla başlamak daha hayırlı olur
demek ki ben evlensem kocama göz koyacaktın ki bunu düşündün derdim
Aileme ayri kizginim suan ona apayri canim yandi... Soyledimde siz nasil anne.babasiniz nasil bir migde agzina yapistiramadinizmi sen ne diyosun diye dedim. Oyle demek istememis o dedi.. Annem sofrada kizdi ama kime bilmiyorum odamdaydim tam duyamadim. Galiba babama kizdi..ayy ne kıskanç bir insan o öyle ama ailende de çok büyük hata var nasıl bide sana sus diyorlar benim ablam babamların yanında öyle dicek babam ağzına patlatır onun bırak ben görüşmeyi kimse görüşmez onunla.sizi doldurmak istemem ama ben böyle bir kişiyle büyük konuşmayım ablam dahi olsa konuşmam hadsiz şey terbiyesiz.
Inan canim.. Onu dusundukce icim yaniyor suan kaile bile almiyorlar o oyle demek istemedi diyorlar. Daha nasil demek isticekse. Elbet anne babadir basim ustune ama artik hepsi ile mesafe koyucam. Anlicaklar hatalarini.. Anlasalar bile gecti artik bir kere yakti canimiO kötü kelimeleri kullanırken baban yada annen nasil ablana kizmadilar hayret ettim doğrusu
Hiç ağıza alınacak sözler mi anneniz babanız ne yapiyo bu sözler karsisinda daha ablanın tarafınımı tutuyorlar
Calisiyor kendi aksi bir insan.. Sosyal cevresi fazla genis.. Hatta birsey oldugunda bana anlatmaz gider baskasiyla konusur. Beni hic kardes yerine koymaz.. Ne acilar var sirtimda kambur oldugum.. Allah bilsin sagol kardesimAblan çok tehlikeli haydi bugün bekarsın yarın onun zehir dilinden
çok zarar görebilirsin bence onu kolay,kolay afetme
inançlı ve allahtan korkan biri nasıl bu iftatirayı atar,
anlamadım ,
çok fazla pembe dizi mi izliyor ondan mı etkileniyor, sosyal hayatı nasıl? Samimi Arkadaşı yok mu , hep kocasıyla dip,dibemi?
Evet var cok agresif bi insan beni hic bu yasima kadar kardes bilip adam yerine koymadi hep rencide eder dilinin ayari yoktur.. suan bile elim ayagim buz kesti titriyorum.. Rabbim sorsun hesabini..Böyle yaptığına göre koca diye diye kafayı bozmuş
hiç telde bile konuşmuyormuşsunuz nereden uyduruyor bu kadın
annen de tuhafmış sana sus sesini çıkarma diyor
ciddi soruyorum ablanın psikolojik rahatsızlığı mı varda böyle davranıyor?
Telefonunuzuda bu yuzden karıstırmış demekki .. Rahatsz olacagı bırsey olmadıgından emınmısınız. Hoş ne olursa olsun abla kardesın bole olması ne cırkın,,sıze yapılan hıc dogru degıl aılenızdr bnce cok ayıp etmışHayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim
Amin... Gidecek yerim yokki.. Keske olsa benim de bi yuvam olsa.. Belki olsaydi boyle iftiraya maruz da kalmicaktim. Allah kimsenin ahini koymaz yerde.. Sabredicem baska carem yok. Ama boyun egmem asla bundan.sonra hersey farkli.olcakcok uzuldum Allah sabır versın.ama böyle birşeyden sonra yemek faslı falan olmamalıydı.gitmeliydin o evden.yemişim annesini babasını ablasını...bide pideden yeme diyor.neyin kafası bu ya.Allah şerrinden korusun böylelerinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?