Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

kesinlikle bazen o kadar konuşma işe yaramaz senin ağzını yırtarımla başlamak daha hayırlı olur
demek ki ben evlensem kocama göz koyacaktın ki bunu düşündün derdim

Bunu dusunmek bile benim cildirma sebebim asla ama asla.. Whatsappta kendi kiz arkadas grubumuz var onun disinda yazisma dahi yok kaldiki enistemle mesajlasma konusma gibi.bi durum 6 senedir beraberler hic olmadi.. Ben dikkat eden.biriyim.o.hususlara dengeyi.kururum. canim cok yandi iste bilmiyorum hala daha agliyorum tutamiyorum kendimi.. Nasil atlaticam bilmiyorum..

Böyle yaptığına göre koca diye diye kafayı bozmuş

hiç telde bile konuşmuyormuşsunuz nereden uyduruyor bu kadın

annen de tuhafmış sana sus sesini çıkarma diyor

ciddi soruyorum ablanın psikolojik rahatsızlığı mı varda böyle davranıyor?

kesinlikle bazen o kadar konuşma işe yaramaz senin ağzını yırtarımla başlamak daha hayırlı olur
demek ki ben evlensem kocama göz koyacaktın ki bunu düşündün derdim

Tabi canım. Ailenin gözü önünde abla böyle bir laf ediyor, aile bile ablaya tepki vermiyor. Evli diye mi daha kıymetli acaba? Şimdi bu kıvamda bir topluluğa da anladıkları dilden konuşmak lazım. Telefonda da kesin enişteye atılan ya da alakalı bir mesaj arıyordur.

O kötü kelimeleri kullanırken baban yada annen nasil ablana kizmadilar hayret ettim doğrusu
Hiç ağıza alınacak sözler mi anneniz babanız ne yapiyo bu sözler karsisinda daha ablanın tarafınımı tutuyorlar

Ablan çok tehlikeli haydi bugün bekarsın yarın onun zehir dilinden
çok zarar görebilirsin bence onu kolay,kolay afetme
inançlı ve allahtan korkan biri nasıl bu iftatirayı atar,
anlamadım ,
çok fazla pembe dizi mi izliyor ondan mı etkileniyor, sosyal hayatı nasıl? Samimi Arkadaşı yok mu , hep kocasıyla dip,dibemi?

Aileme ayri kizginim suan ona apayri canim yandi... Soyledimde siz nasil anne.babasiniz nasil bir migde agzina yapistiramadinizmi sen ne diyosun diye dedim. Oyle demek istememis o dedi.. Annem sofrada kizdi ama kime bilmiyorum odamdaydim tam duyamadim. Galiba babama kizdi..

O kötü kelimeleri kullanırken baban yada annen nasil ablana kizmadilar hayret ettim doğrusu
Hiç ağıza alınacak sözler mi anneniz babanız ne yapiyo bu sözler karsisinda daha ablanın tarafınımı tutuyorlar
Inan canim.. Onu dusundukce icim yaniyor suan kaile bile almiyorlar o oyle demek istemedi diyorlar. Daha nasil demek isticekse. Elbet anne babadir basim ustune ama artik hepsi ile mesafe koyucam. Anlicaklar hatalarini.. Anlasalar bile gecti artik bir kere yakti canimi

Yuh ya resmen icinde varmis soylemis yuzune dahi bakma bu saatten sonra bence Allah biliyor ya gerisini bosver canim

Calisiyor kendi aksi bir insan.. Sosyal cevresi fazla genis.. Hatta birsey oldugunda bana anlatmaz gider baskasiyla konusur. Beni hic kardes yerine koymaz.. Ne acilar var sirtimda kambur oldugum.. Allah bilsin sagol kardesim

cok uzuldum Allah sabır versın.ama böyle birşeyden sonra yemek faslı falan olmamalıydı.gitmeliydin o evden.yemişim annesini babasını ablasını...bide pideden yeme diyor.neyin kafası bu ya.Allah şerrinden korusun böylelerinin.

Evet var cok agresif bi insan beni hic bu yasima kadar kardes bilip adam yerine koymadi hep rencide eder dilinin ayari yoktur.. suan bile elim ayagim buz kesti titriyorum.. Rabbim sorsun hesabini..

Yuh bu ne fettanlık? Elinde kanıt varmış gibi saldırmış. Paronaya kurmuş.
Bir tokat patlatsaydın keşke senin de için bir nebze soğurdu.

Sakın bir daha karşısında ağlama terbiyesizin. Dik dur. Muhatap olma. Bir süre ailenle de konuşma.
Allah'a havale ettin nasıl olsa. Bırak O'na versin hesabını.

Telefonunuzuda bu yuzden karıstırmış demekki .. Rahatsz olacagı bırsey olmadıgından emınmısınız. Hoş ne olursa olsun abla kardesın bole olması ne cırkın,,sıze yapılan hıc dogru degıl aılenızdr bnce cok ayıp etmış

Amin... Gidecek yerim yokki.. Keske olsa benim de bi yuvam olsa.. Belki olsaydi boyle iftiraya maruz da kalmicaktim. Allah kimsenin ahini koymaz yerde.. Sabredicem baska carem yok. Ama boyun egmem asla bundan.sonra hersey farkli.olcak

Cok ayip etmis ablan.
Koca bulamadin diyip duruyor ya sana. Buldugu icin ovunup durdugu o kocayi yarin obur gun kaybetmeyecegi ne malum..
Fazla buldumcuk olmus.

Ben olsam heralde birdaha abla demezdim ama senin nasil bir yol izleyecegini bilemem. Ailende bi garip.. Enisten ilede muhattabi kes bence belki o birsey demistir ablana olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…