Ablamın çeyizime çökmesi... Evlenme isteği....

Sendemi brütüs benimde hiç çeyizim yoktu sadece annem ufak tefek havlu bikaç tencere falan koymuş kenara 32 yaşımda evlendim.
Abilerim az biraz yardim etti 1 sene nişanlı kaldım 1 senede aldım gitti hiçde zorlanmadım para olduktan sonra halledilmeyecek sey yok çok dertleniyorsan para biriktir

Konuyu dertleşme olarak kabul ediyorum:)Hepimizin duyguları var elbette bu aralar senin ki depreşmiş anlaşılan:)Arada sırada olur böyle şeyler.Heee bu arada ben 30 yaşıma kadar eğlendim dağıttım yaşında sorun yani :)
Eşimle tanıştığımda benim erkek arkadaşım onun da kız arkadaşı vardı,ikimizinde ilişkisi fena değildi yani :)
Kısmet bazı şeyler çok da şeaaypmamak lazım :)

Ahahah annem benim için porlanddan yemek takımı almıştı. Bekledi bekledi evlenmedim. Sonra açıp kendi kullandı kadın. Pek de güzel oldu dedim. Kenarda bekleyeceğine. Yaşınız çok iyi daha hiç takmayın kafanıza.

Tencere setin benden

Valla ablam bana almıştı evlendim annemle yasiyoruz hop annem açtı kullanıyoruz evde dünyanın tenceresi var kullanmasından degilim annem benden hevesli

Bak vuracağım hazır olll

ya niye böyle oldu ki? normalde takmam yani. kısmet der geçerim. ama cidden bu yaz düğün piyasası çok canlıydı. sosyal medyada eveeeeeet sonsuza kadar eveeeet videoları görmekten gına geldi. ki öyle takım taklavat düğün kına bilmemene hevesi olan biri değilimdir. ama işte bi düzen isteği var içimde. yaşım da küçük geliyor aslında ama dediğim gbii evlenelim desek zaten 27 filan olcam.

Boşver sakın acele etme nasılsa birisi karşına çıkacak..

Çeyize başlanır mı şimdiden? Ortada hiçbir şey yok.
Nişanlı arkadaşım var. Evlenecek 2017de.
Daha o bile yeni yeni ufak tefek şeyler alıyor.
Bir de hep daha güzelleri çıkıyor.
Taze taze modeller alırsın.
Abartmayın şimdiden yani. Önce adam bul işi gücü olan. Sonra eşya işi halledilir emin ol. Çeyizin için para biriktirebilirsin ama alışverişi sonraya bırak.

Tencere dibin kara diyeydin...

Işin şakası evliliğin ne zaman geleceği belli olmuyor. Yıllara bakmıyor pek o iş. Ben de daha evlenmem dediğim zaman tongaya düştüm.

İyi ki çeyiz falan da yapmamışsın. Zaman değişiyor, farklı şeyler çıkıyor.
Anamın yıllara yaydığı çeyizden çöp almadım eve. Gelinlerime kakalarım diye bekletiyor öyle çoğunu. Arada açıp kullandıkları da oluyor. Erken çeyiz pek işe yaramıyor bana göre açıkçası.

Derdini .... butonu lazım bdv ye.
Ben tencere almadım bekar evimde olan tencereleri götürdüm evime. Evliliğim Bi zarar görmedi zaten pek bişey pişiremiyordum
Tencereye sıra gelene kadar ne dertler var evlilik aşamasında ve evlilikte. Tek eksiğinizin üçlü tencere takımı olması dileğimle

Ben erken ceyiz hazirlamanin lanetine inananlardanim, tencere gitmis dert bitmis, 3 vakte kadar hayirli kismet cikacak bence
Cikmasa ne olur yas 25 evlenip napican, insan omrunun 80 yil oldugunu bunun da ilk 18 yilinin cocukluk oldugunu dusunursek kalan kismin en azindan 3 de 1 i bekar gecmeli

evet ya evlenen evlenene. mezun olalı iki sene oldu nerdeyse. 20 tane nikah fotosu görmüşümdür. üniversitede asla ihtimal vermediğim insanlar evlendi ki ben şooook.

Hayatım düğün fotosu likelamakla geçiyor mezuniyetten beri:) halbuki iş kadını olup kariyer yapacaktik hep beraber :)bebek yaptılar bile

Ben evleneceğim zaman bir fincan takımım bile yoktu ahan da böyle kaçıp geziyodum..
Sooonra ablamlar bi toplaştılar en ince ayrıntısına kadar herbişeyi tamamladılar. Sağolsunlar varolaunlar
Sonra bi de şunu anlatayım: benim ablamlardan biri diğer ablam evlenirken oturup ağladı "bana bu kadar çeyiz vermemiştiniz" diye babaannem de onu "olsun, senin kocan babayiğit çalışır alır onun kocası küçük demişti
Zavallı sonradan evlenen ablam hakkaten de öyle oldu.
İşi olan, çalışmaya istekli, taşı sıksa suyunu çıkartacak cinsten bi kocan olsun sana dünyaları alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…