Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 senelik bi uzak mesafe ilişkisi vardı benim. tek ciddi ve normal ilişkim oydu. sonra resmen sıkıldım, bi yere varmıyo dedim ve ayrıldım geçen ocak ayında. ben çalışıyodum, o çalışmıyodu, hallederiz modundaydı haklı olarak acele edemiyodu işsizlik yüzünden, araya askerlik gitti vs vs. bitti yani. ama güzel bi ilişkiydi saygı sevgi konusunda.
ondan sonra oldu birileri ama ciddi değildi, evlilikle sonuçlanmayacağını da az çok biliyodum ki çok sürmedi zaten bitti yine başka sebeplerle kısa zamanda.
şimdi yine biri var, çok hızlıyım cidden :/ bu o 3 senelik ilişkiyi andırıyor biraz. aynı sakinlik aynı saygı vs. ama bunda da yine işsizlik ve bi de yaş farkı problemi var. yani hadi evlensek desek bilmemkaç seneyi bulur. bu olmasa bile başkası olsa da yine bilmem kaç seneyi bulur.
bilmiyorum ne olacak. ama sanki hiç ciddileşemeyecekmişim gibi uzun seneler aynı hoppalıkla yaşayacakmışım gibi arkadaşlarımla orda burda dağıtmaktan eğlenmekten başka bişey yapamayacakmışım gibi geliyor.
aslında düşünmemeye çalışıyorum ama bugün şey oldu.
bi tencere takımı almıştık 3lü sanırım. ablamdaydı. evli o. kendisine burdan selam ederim. bi boyunu benim çeyizim olsun diye saklıyodu, kullanmıyodu. mesaj atmış az önce kullandım onu diye. dedim alacaaaaan olsun ablaaaa, nasıl evlencem ben şimdi. şaka bi yana az buçuk bi çeyizim bile yok aslında.
burda benim yaşımdakilere hatta daha büyüklere aaaa çok erken aaa bunu mu takıyosun diye çok demişliğim vardır ama şimdi bi dertlendim.