Ablamın çeyizime çökmesi... Evlenme isteği....

Benim kız kardeşim evlenirken bana diye hazırlanmış şeylere bile çöktü. Bi küçük hurç kaldı kooca sandıklardan. Annemin yıllarca ikinize pay ederim diye biriktiediği tupperwareların yerinde yeller esiyor zaten. Vicdansız bi küçük çömlek bırak bari :D

Üzülmeyin konu sahibi hepimizin durumu aynı. Evliliğin ne zaman geldiğinden çok nasıl geldiği önemli. Inşallah size en uygun kişi bile birlikte mutlu bir evlilik yaparsınız :))

Sen ve evlilik konusu :D Şaşırdım baya ama çeyiz meyiz boşver bunları. Benimde yok olsun da istemiyorum. Öyle el örgüsü falan filan. Mutfak için gerekli olan şeyleri de nişanlandıktan sonra yaparım diyorum sende öyle yapıp halledersin kolay o kısım. Ama çalışan en önemlisi de sana cidden aşık olacağın bi adam lazım bence :KK37:

Benim de hiç çeyizim yoktu evlenirken hepsini babam aldı :)
Takma kafana sen kocayı bul gerisi hallolur.
He bana sorarsan evlenmek mi şimdiki aklım olsa asla.

Hayırlısı canımm sende yeni çıkan tencerelerden alırsın boşveeer:confused: inşallah tam istediğin gibi birini çıkarır Allah karşına :dua:

Ya başlığı görünce dedim captain böyle bi konu açmış olamaz. :o neyse korktuğum gibi değilmiş. :D
Şimdi düşününce mantıklı bir evlilik süreci için öncesinde tanıma, flört, işi ciddiye dökme aşamaları için bence bi süre geçmesi şart. Tanıdıktan sonra 1-2 yıl içinde evlensen desek, evlilik için kritik yaşlar olarak 32-33 desek, kafaya takmak için 5-6 yılın daha var. :işsiz: Akışına bırak bence daha gençsin. Böyle düşünen biri olarak 23 yaşında evlendim ama benim için olayın akışı öyle gelişti. Yıllardır beraberdik zaten. Başka faktörler de oldu vs. Erken evlensem de 30 geçilebilir diye düşünüyorum. 26'yım. Akraba abilerim ablalarım hala bekar. Benden sonra evlendi benden büyük çoğu. Erken evlenen olarak kendimi kötü hissediyorum ailede. :D

Benım de ıgnem bile yoktu, Ufukta evlilik gorunuyordu üstelik.. Yüzüğü parmağıma taktığım anda başladım hazırlamaya.. Hersey yettı arttı bile şükür. Hayırlısıyla kısmetınızı bulursunuz inşallah..

93lüyüm 3 yıllık evliyim 1 kızım var çok mutluyum halime bin şükür ama şimdiki aklım olsa bi 5 sene daha evlenmezdim dert etme boşver :)

93lüyüm 3 yıllık evliyim 1 kızım var çok mutluyum halime bin şükür ama şimdiki aklım olsa bi 5 sene daha evlenmezdim dert etme boşver :)
93lü ve 3 yıllık evli 1 de çocuk mu :oha:

92liyim değil 3 yıllık evlilik 3 senelik ilişkiyi yürütemiyorum, ay küçüklük sözlerim gerçek oldu resmen evde kaldım :eğlence::KK14:

93lü ve 3 yıllık evli 1 de çocuk mu :oha:

92liyim değil 3 yıllık evlilik 3 senelik ilişkiyi yürütemiyorum, ay küçüklük sözlerim gerçek oldu resmen evde kaldım :eğlence::KK14:
bana bakmayın zaten siz çocukluk cahillik zamanlarımın hatası diyelim ama Allahtan pişmanlık çok olmadı eşim iyi biri am bitek erken evlilik yaptıgıma pişmanım okul iş düşünmediğime pişmanım okula bu yıl başlıyorum inşallah :D

bana bakmayın zaten siz çocukluk cahillik zamanlarımın hatası diyelim ama Allahtan pişmanlık çok olmadı eşim iyi biri am bitek erken evlilik yaptıgıma pişmanım okul iş düşünmediğime pişmanım okula bu yıl başlıyorum inşallah :KK70:
Başarılar, umarım en güzel şekilde altından kalkarsınız :dondurma:

Konuyu okur okumaz arkadaşıma çabuk kkya gir captain konu açmış ben şok dedim :halay:
Bu forumda böyle konu bekleyeceğim son insan sizdiniz gerçekten :63:
Aslında düğün mevsimi ondan kaynaklı olabilir,mesela bende 21 yaşındayım düğün resimleri falan görünce vay anasını bu da mutlu bu da mi vay be havalarına bürünebiliyorum:KK14:
He ama şimdi yukardan adam vahiyle gelip evlencez dese hayır derim :halay:
Sizin bu düşüncenizin anlık ani olarak esen bir düşünce olduğu kanaatindeyim.
Herşey gönlünüzce olsun.:rapci:

Konuyu okur okumaz arkadaşıma çabuk kkya gir captain konu açmış ben şok dedim :halay:
Bu forumda böyle konu bekleyeceğim son insan sizdiniz gerçekten :63:
Aslında düğün mevsimi ondan kaynaklı olabilir,mesela bende 21 yaşındayım düğün resimleri falan görünce vay anasını bu da mutlu bu da mi vay be havalarına bürünebiliyorum:KK14:
He ama şimdi yukardan adam vahiyle gelip evlencez dese hayır derim :halay:
Sizin bu düşüncenizin anlık ani olarak esen bir düşünce olduğu kanaatindeyim.
Herşey gönlünüzce olsun.:rapci:
:KK45: yaa o değil de "usta ciğerler iptal" güldürdü beni, teşekkür etmeden geçemedim:eğlence:

Çeyiz??? Aman boşverin çeyizi, senelerce dolap içlerinde evlenilecek günü bekleyen çeyizin bir önemi yok, hem zaten evlenene kadar modası da geçiyor alınanların, evlenilecek adam gibi adam birini bulunca mandalınızda oluyor bulaşıklığınızda:KK14:

Huzur olsun aşk olsun yeter ki:KK200:

Back
X