- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi captain price
11 Yaş yaşlanmışım o yuzden:)aa niye ki
o zamanlarkı uçarı , enerjik hallerim geldi gozumun onune
iş hayatına yenı atılmıstım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 Yaş yaşlanmışım o yuzden:)aa niye ki
11 Yaş yaşlanmışım o yuzden:)
o zamanlarkı uçarı , enerjik hallerim geldi gozumun onune
iş hayatına yenı atılmıstım
93lü ve 3 yıllık evli 1 de çocuk mu93lüyüm 3 yıllık evliyim 1 kızım var çok mutluyum halime bin şükür ama şimdiki aklım olsa bi 5 sene daha evlenmezdim dert etme boşver :)
bana bakmayın zaten siz çocukluk cahillik zamanlarımın hatası diyelim ama Allahtan pişmanlık çok olmadı eşim iyi biri am bitek erken evlilik yaptıgıma pişmanım okul iş düşünmediğime pişmanım okula bu yıl başlıyorum inşallah93lü ve 3 yıllık evli 1 de çocuk mu
92liyim değil 3 yıllık evlilik 3 senelik ilişkiyi yürütemiyorum, ay küçüklük sözlerim gerçek oldu resmen evde kaldım![]()
Başarılar, umarım en güzel şekilde altından kalkarsınızbana bakmayın zaten siz çocukluk cahillik zamanlarımın hatası diyelim ama Allahtan pişmanlık çok olmadı eşim iyi biri am bitek erken evlilik yaptıgıma pişmanım okul iş düşünmediğime pişmanım okula bu yıl başlıyorum inşallah![]()
Konuyu okur okumaz arkadaşıma çabuk kkya gir captain konu açmış ben şok dedim
Bu forumda böyle konu bekleyeceğim son insan sizdiniz gerçekten
Aslında düğün mevsimi ondan kaynaklı olabilir,mesela bende 21 yaşındayım düğün resimleri falan görünce vay anasını bu da mutlu bu da mi vay be havalarına bürünebiliyorum
He ama şimdi yukardan adam vahiyle gelip evlencez dese hayır derim
Sizin bu düşüncenizin anlık ani olarak esen bir düşünce olduğu kanaatindeyim.
Herşey gönlünüzce olsun.![]()
yaa o değil de "usta ciğerler iptal" güldürdü beni, teşekkür etmeden geçemedim
![]()
korkmazın küçük boy tenceresi kuzu gibi yatıyordu napim
sen evlen sana set alırım ben
![]()