Ablamın çeyizime çökmesi... Evlenme isteği....

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.297
598
25 yaşındayım. 1991'liyim işte.

3 senelik bi uzak mesafe ilişkisi vardı benim. tek ciddi ve normal ilişkim oydu. sonra resmen sıkıldım, bi yere varmıyo dedim ve ayrıldım geçen ocak ayında. ben çalışıyodum, o çalışmıyodu, hallederiz modundaydı haklı olarak acele edemiyodu işsizlik yüzünden, araya askerlik gitti vs vs. bitti yani. ama güzel bi ilişkiydi saygı sevgi konusunda.

ondan sonra oldu birileri ama ciddi değildi, evlilikle sonuçlanmayacağını da az çok biliyodum ki çok sürmedi zaten bitti yine başka sebeplerle kısa zamanda.

şimdi yine biri var, çok hızlıyım cidden :/ bu o 3 senelik ilişkiyi andırıyor biraz. aynı sakinlik aynı saygı vs. ama bunda da yine işsizlik ve bi de yaş farkı problemi var. yani hadi evlensek desek bilmemkaç seneyi bulur. bu olmasa bile başkası olsa da yine bilmem kaç seneyi bulur.

bilmiyorum ne olacak. ama sanki hiç ciddileşemeyecekmişim gibi uzun seneler aynı hoppalıkla yaşayacakmışım gibi arkadaşlarımla orda burda dağıtmaktan eğlenmekten başka bişey yapamayacakmışım gibi geliyor.

aslında düşünmemeye çalışıyorum ama bugün şey oldu.
bi tencere takımı almıştık 3lü sanırım. ablamdaydı. evli o. kendisine burdan selam ederim. :D bi boyunu benim çeyizim olsun diye saklıyodu, kullanmıyodu. mesaj atmış az önce kullandım onu diye. :KK45:dedim alacaaaaan olsun ablaaaa, nasıl evlencem ben şimdi. şaka bi yana az buçuk bi çeyizim bile yok aslında.

burda benim yaşımdakilere hatta daha büyüklere aaaa çok erken aaa bunu mu takıyosun diye çok demişliğim vardır ama şimdi bi dertlendim.

Bende aynı yastayim. Evlilik düşünmüyordum ki etrafımda ki herkes patir patir evlenmeye başlayıncaya kadar:halay:ben hep hoppa mi olcam demiisin ben hep öyle olmak istiyorum hehe:KK48: hayaller hayatlar

25 yaşındayım. 1991'liyim işte.

3 senelik bi uzak mesafe ilişkisi vardı benim. tek ciddi ve normal ilişkim oydu. sonra resmen sıkıldım, bi yere varmıyo dedim ve ayrıldım geçen ocak ayında. ben çalışıyodum, o çalışmıyodu, hallederiz modundaydı haklı olarak acele edemiyodu işsizlik yüzünden, araya askerlik gitti vs vs. bitti yani. ama güzel bi ilişkiydi saygı sevgi konusunda.

ondan sonra oldu birileri ama ciddi değildi, evlilikle sonuçlanmayacağını da az çok biliyodum ki çok sürmedi zaten bitti yine başka sebeplerle kısa zamanda.

şimdi yine biri var, çok hızlıyım cidden :/ bu o 3 senelik ilişkiyi andırıyor biraz. aynı sakinlik aynı saygı vs. ama bunda da yine işsizlik ve bi de yaş farkı problemi var. yani hadi evlensek desek bilmemkaç seneyi bulur. bu olmasa bile başkası olsa da yine bilmem kaç seneyi bulur.

bilmiyorum ne olacak. ama sanki hiç ciddileşemeyecekmişim gibi uzun seneler aynı hoppalıkla yaşayacakmışım gibi arkadaşlarımla orda burda dağıtmaktan eğlenmekten başka bişey yapamayacakmışım gibi geliyor.

aslında düşünmemeye çalışıyorum ama bugün şey oldu.
bi tencere takımı almıştık 3lü sanırım. ablamdaydı. evli o. kendisine burdan selam ederim. :KK70: bi boyunu benim çeyizim olsun diye saklıyodu, kullanmıyodu. mesaj atmış az önce kullandım onu diye. :KK45:dedim alacaaaaan olsun ablaaaa, nasıl evlencem ben şimdi. şaka bi yana az buçuk bi çeyizim bile yok aslında.

burda benim yaşımdakilere hatta daha büyüklere aaaa çok erken aaa bunu mu takıyosun diye çok demişliğim vardır ama şimdi bi dertlendim.
Ne çeyizi ayol? Sen evlenecek işi gücü olan adam bul Mutlu ol o çeyiz 1 haftada halledilir

Bende aynı yastayim. Evlilik düşünmüyordum ki etrafımda ki herkes patir patir evlenmeye başlayıncaya kadar:halay:ben hep hoppa mi olcam demiisin ben hep öyle olmak istiyorum hehe:KK48: hayaller hayatlar

evet ya evlenen evlenene. mezun olalı iki sene oldu nerdeyse. 20 tane nikah fotosu görmüşümdür. üniversitede asla ihtimal vermediğim insanlar evlendi ki ben şooook.

evlenecek adamı buldun da çeyizin kaldı :D ben çeyizsiz evlendim 3-5 parça annemin anneannemin eskiden beri biriktirdikleri bir iki örtü vs dışında. ama şu an herşeyim var çokşükür. huzur olsun, maddi güç olsun hepsi yapılır. dert etme. zamanı gelince de çıkar o adam karşına =)

Gözümde ki cool imajın yerle bir oldu be canım:)) yani kırk yıl düşünsem böyle bir konuyla karşıma çıkacağın aklıma gelmezdi :))

ya diyorum ya benzer konular açanların ağzına kürekle vurasım geliyodu. ah işte insanoğluuuu.

siz de benim ağzıma kürekle vurabilirsiniz, hakettim :(

Biraz daha espiriye vurmus arkadaslar, ben biraz daha ciddi bir yorum yazabilirmiyim:))

sahsen, simdiki aklim olsa, 24/25/26 yaslarimda ciddi bir iliskiye adim atmis olmak isterdim. ozamanlar cok mu yogundum, kafam kaf dagindamiydi, napiyodum acaba. cok ciddiye almadigim, olanlari belkide yeterince degerlendirmedigim, hosuma gidenlerede yanasamadigimdanmi acaba bilmiyorum, pek mesgul olmadim.
o yaslarda biseylere baslayinca birlikte oturtabiliyorsun iliskiyi sanki. karakterin tam oturmamis oldugu icin (hem senin hem karsindakinin) biseylere belki daha iyi tahammul ederdim, daha alttan alirdim, daha farkli bakardim belki.
hemen evlenmezdim hayir, ama 27/28 gibide onuda yapardim.

yani demem o ki; etrafina iyice bi bakiver, alici gozuyle. yanas, yaklas, yaklastir, ama biraz laylaylomluktan vazgecerek.

*dedi 31 yasinda olan, 28de tanisip 29unda evlenip, 30unda bosanan hatun.

Back
X