Ablamın çeyizime çökmesi... Evlenme isteği....

C captain price çeyiz dediğin paradır, öyle alayım kenara koyayım dedikçe, eskir de eskir...
Yeni modeller çıkar, canın bir başka rengini ister, olanı atamazsın elinde patlar vs.
Eğer ciddi anlamda çeyiz yapmak istiyorsan, en güzeli ufak bi hesabın olsun bankada, para biriktir.

İnan dert bile değil. Olup gidiyor...

Bende butun ceyizin hazirda ablan evlenecek ona verillecek sandim. Bir tencere takiminin lafimi olur :))
Bence senin canin sıkılmış bir dert acayim demisisn :))

Canin sagoksun sağolsun alirsin artik bi tencere takimi daha...

Başlığı okuyunca heralde tastamam bir çeyizi var ablası önce evlencek ona ver diyorlar ondan üzgünsünüz sandım :halay:Tencere takımı bile değilmiş tencerenin bir boyu .Zaten modası geçer yenisini alırsın boşveeeeerrrr :işsiz:

Nooption Nooption usagi91 usagi91 ay senden bunu beklemezdik dediniz ya sevindim aslında, iyi geldi :) ben de kendimden beklemezdim. demek ki dönemsel bişey. zaten hemen şimdi burda evleneyim demiyorum da zamana bırakınca da hiç kısmet olmayacakmış gibi. bu tuttuğumu bari kaçırmasam elimden...

Nooption Nooption usagi91 usagi91 ay senden bunu beklemezdik dediniz ya sevindim aslında, iyi geldi :) ben de kendimden beklemezdim. demek ki dönemsel bişey. zaten hemen şimdi burda evleneyim demiyorum da zamana bırakınca da hiç kısmet olmayacakmış gibi. bu tuttuğumu bari kaçırmasam elimden...
Hadi bakalım inşallah:))

Back
X