- 3 Nisan 2014
- 36.469
- 149.123
- 798
- Konu Sahibi captain price
ben 29 da evlendim 25 yaş bana çocuk gibi geliyor:)
etraftakiler etkiliyor insanı neyseki kış geliyor düğün mevsimi kapanır yakında :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan net gelmedin bana işte o zaman doğru analiz
Yok kız biz birbirimizi daha önce yakaladıkEltinin eltisine yakalandığı bu forumda buna çokta şaşırmamak lazım
ben kendisini 25 senede çözebilmiş değilim. uğraşma usagi. zaten yazdıklarını anlamak için yazı bilimcilerden destek alıyoruz![]()
ben 29 da evlendim 25 yaş bana çocuk gibi geliyor:)
etraftakiler etkiliyor insanı neyseki kış geliyor düğün mevsimi kapanır yakında :)
Allah yardımcınız olsun o zaman:))ben kendisini 25 senede çözebilmiş değilim. uğraşma usagi. zaten yazdıklarını anlamak için yazı bilimcilerden destek alıyoruz![]()
Korkmazın çelik tenceresi 2.5 litrelik 18*10 cam kapak değil valla deydi betencereyi anlatın asıl..
nasıldı derin mi yoksa pilav tenceresi mi ? çelik mi ?
güzel oldu mu yemek değdi mi ?![]()
Hımm siz gidi sizi demek bize çaktırmadınız işte bele ortaya çıkar:))Yok kız biz birbirimizi daha önce yakaladık
Sendemi brutus. Canım kkda çok bozuk yaziyormusum onu diyor hanfendi.hic bozuk yaziyormuyum sen söyle...Allah yardımcınız olsun o zaman:))
çok merak ettiğim için, samimiyetle soruyorum, keşke eskisinden uzun ilişkimden ayrılmasaydım diyor musun? pişmanlık oluyor mu?
Yok canım benim kadar yazamazsın noktalama işaretlerim hala felç ama telimin adiliği ama kabul et sen net değilsin işte:))Sendemi brutus. Canım kkda çok bozuk yaziyormusum onu diyor hanfendi.hic bozuk yaziyormuyum sen söyle...
Eyvah eyvah kk kızları sapır sapır dökülmeye başladı:))Kendime itiraf edemedigimi burda itiraf edeyim bari :))
Benim de nerdeyse liseden sonra okumayan butun arkadaslarim evlendi. Hatta nerdeyse demeyim hepsi diyeyim. Universite okuyanlar da ya sozleniyor ya nisanlaniyor ya aileleri tanistiriyor. Ben arada kaldim sap gibi
Assslaa evlenmem evlenirsem de 30umdan once evlenmem diyen ben suan bende mi bir sorun var diye dusunuyorum azinlik tarafta oldugum icin.
21 yasindayim hatta 22 diyebiliriz. Asla asik olamayacakmisim asla evlenemeyecekmisim gibi geliyor su siralar.
İnsanlar nasil evet ben bunla bir omur geciririm ya diyip evlenebiliyor aklim almiyor. Gercekten insan o kisiyi buldugunda gozu bi sey gormuyor mu merak ediyorum. Bana buyuk körlük gelmesi gerekiyor cunku. O kadar elestiririm o kadar kurcalarim ki dogru insanda bile bulurum kendime uymayan bir sey.
İliskisi ciddiye binen ya da evlenen insanlar bana darisi basina dedikten sonra gerci sen istemiyorsun diye ekliyor bu sekilde nam saldim ama icimde firtinalar kopuyor![]()
Netlik değilde o başka birşey beni tanıdıkça anlarsinYok canım benim kadar yazamazsın noktalama işaretlerim hala felç ama telimin adiliği ama kabul et sen net değilsin işte:))