ablamın düğünü var nasıl giymeliyim?

Happyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
83
0
11
merhaba kızlar size ihtiyacım var.ablamın düğünü var ve ben ne giyeceğimi bilmiyorum :18: bacaklarımı sevmiyorum çok inceler ama kısa boylu olduğum içinde uzunun yakışmayacağını düşünüyorum. topuklu ayakkabıda stiletto giymeyi düşünüyorum kaba durmaması için acaba siz neler önerirsiniz ayrıca esmerim ve siyah saçlarım var hangi renk güzel olur? teşekkürler

Boyunuz kaç kısa demişsiniz ama?bende esmerim genelde açık renkleri tercih ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bacaklarını seviyorsan.hani şu içi kısa ama üzerinde uzun tül olan elbiseler varya onlardan deneyebilirsin.ya da uzun bi elbise platform giyersin

Gelinin kızkardeşi açık renk, beyaz giymesin derler diye duymuştum..

Düğün nasıl, kır mı, salon falan ne tarzda, ona göre bi abiye falan giyersin uzun yada kısa..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

açık renk mantıklı evet ama nasıl bi renk beyaz giyemem sonucda..esmere hangi renk yakışır açık?

benimde kardeşimin nişanı var ekimde ne giycemmm ooffff :123:

Canim eger boyun kisaysa balik model abiye giyebilirsin esmersende kirmizi ve pudra pembe cook hos olur sana stiletto bende ablamin dugunune aldim ama bin pisman oldum gittim yine topuklu aldim daha rahatti cunku stiletto ablanin dugunu icin tavsiye etmem asla

Son düzenleme:
pudra mantıklı evet :) cnm o elbise tarzını beğendm ama bn kısayım nasıl olurki bana :/

Kalcandan dar ve yere dogru genisleyecegi icin platformla bence daha hos gosterir seni .. onu kisa arkasi uzun abiye al dicem o daha uzun durdurur guzel olur.. ama bu defada bacaklarimi sevmiyorum demissin canim

balık model kısa birine güzel olurmu aslında en çok içimden geçen o ama içimden bir seste tamda diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…