♥gözyaşı♥;32209384 .!.:Başkalarına böyle sıfatlar takıp küçümsemek, kendinden olanı böylesine övmek bana hoş gelmedi..
Ablana gelince nasibi henüz gelmemiş demek ki..
Hayırlısı olsun..
Pea, canım ablan üyeliğini biliyor mu? Bu konuyu görürse üzülür gibi geldi sanki...
Bende zamanında çok istedim, çok direttim ama olmadı uzun seneler sonra çıktı karşıma ama mutluda olamadık
Şimdi karşıma çıkmasa mıydı diyorum
Zamanı gelmeden hiç bir şey olmuyor inan.
Rabbim gönlüne göre verir inşallah ablanın.
ablanız için "kpss ye hazırlanıyor,iş aramıyor" demişsiniz, ablanız ev hanımı sanırım.
nerden mezun? branşı ne?
şöyle söylim kariyerli biri demişsiniz ama artık erkeklerde (kariyer sahibi olanlar dahil)
çalışan bayan arıyor,maddi durumunuzda problem olmaması bu durumu değiştirmiyor.
tabi bu durum doğru yanlış tartışılır...
genelde işe girdikten sonra taliplerin sayısı da artar..
ablanız içinde hayırlısı olsun inşallah.
Konuyu okuyunca biz burdan napabiliriz ki ? diye konuyu irdeledim.
(ablan kendisi bulacak, gönül işi bunlar senin benim istememle olmaz)
Dayı , eş,dost,abi felan neyimiz var yok sayıp yapalım mı ablanla aralarını gibi anladım.
Yok valla sülalemde ablana eş değer derecede 4/4'lük kimsem üstadımm..
Kusura bakma
Biri de çıkıp 'sensin salak' dese haklı yanii ağır tahrik var
ablanızda sizin gibi düşünüyorsa vay haline bulması zor
yani her yönden dört dörtlük bir eşmi arıyor.malesef ilanda verseniz bulamassınız.
maddi,manevi yok yakısıklı bilmem daha neler,neler
ablanızı merak ettim baya övmüşünüz
ben herkesin dengiyle evlenmesi gerektiğine inanırım, nişanlım da bana denk mesela. evet maddi durumu ve kariyeri iyi olsun. aksini asla düşünemem... herkes kendisine daha aşağısını yakıştırıyorsa kendi bilecekleri iş, ablam güzel, zeki, becerikli ve ahlaklı, eğitimli... bence siz de daha azına razı gelmeyin. ben övmüyorum bu arada olanı söylüyorum. ablamın bu özelliklerinde hiç bir kusur yok.
ne diyeyim güzel kıza çirkin mi?
ya da ahlağında mı problem var?
ya da beceriksiz vs mi diyeyim?
ben anlamadım neden abartılmış, marifet iltifata tabiidir demişler. var ki söylüyoruz.
ben ablam için tabiki 4/4 lük birini isterim anlamadığım şey zaten kadınların neden kendilerini buna layık görmedikleri?
bunlar neye göre kime göre ??
bide insanların arkadaş ortamındaki davranışıyla ikili ilişkisi içindeki tavrı aynı olmayabilir
*
yine belirtmişsiniz 4/4 lük birini isterim die buda neye göre kime göre
peki ablanız 4/4 lük mü ??
*
bu işler kısmet işi ısmarlamayla olmuyo karşımıza kimin çıkacağı,
birbirlerine çok denk 2 insanın anlaşamadığı ama aralarında kültür farkı olan insanların çok mutlu olduğu örnekler görüyoruz burda
bana göre ve onu tanıyan çoğunluğa göre,
bir insan eğer girdiği işlerde maksimum başarıya ulaşıyorsa bence zekidir.
her bulunduğu ortamda mutlaka birileri ona çok güzelsin diyorsa genelde güzeldir
bir saatte bilmem kaç çeşit yemek yapabiliyorsa, ve sürekli evi tertemizse bence beceriklidir
eğer herkese mavi boncuk dağıtmak gibi bir maksadı yoksa ve dürüst davranıyorsa bence ahlaklıdır.
eğer 7 yıldır eğitmen ve öğretmen olduğu dilimde sürekli ne kadar iyi olduğu konusunda övgüler alıyorsa eğitimli ve kariyerlidir,
yani bi de bunu anlamıyorum, diyelim bana göre böyle, eee sonuç?
valla kısmet işiyse bile mümkünse eğitimsiz, cahil, çirkin ve fakir biri olmasın kısmetinde ben onunla hayat boyu kalırım. nokta. yani tutup da "pırt"a gülen, eğitimsiz, hiç bir fikri olmayan, hayatında sinemaya tiyatroya gitme gereksinimi duymamış, gerizekalı bir adamla hayal edemiyorum ablamı.
bunlar evet güzel meziyetler maşallah ama bunların hepsinin dehşet güzel olması çok güzel ilişki yönetebildiğini ya da çok iyi bi eş olabilceğini göstermez demek istediğim o..
*
ayrıca kırmızıyla işaretlediğim yerler sonradan olabilcek şeyler,
insanlar kaza yapıp telafi edilemez durumda kalabilirler ( yüzünün yanması gibi ) veya çok zenginken iflas etmesi..
insanları kriterlere ayırdığınız için acaba ablanız kendisini baskı altında hissediyo olabilir mi ??
yok bilmiyor üyeliğimi:) keşke zamanı gelmiş olsa ben de minik bebek giysilerine bakıp "keşke bi yeğenim olsa" diye iç geçirmesem. ondan çok daha fazla istiyorum, çünkü evlenmezse eğer yakın zamanda o gençliği güzelliği becerikliliği falan boşa gidecek gibi geliyor. evet evliliğin kesinlikle bir kadın için en önemli şey olduğunu düşünüyorum.
teşekkür ederim canım benim... inşallah zamanı gelsin yoksa esra erola çıkarıcam ablamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?