• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın evliliği yardım:((

nursegull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
96
53
53
36
Arkadaşlar iyi akşamlar size danışmam gerekn çok ciddi bi durum var...Benim ablam 4yillik evli şuan boşanma sürecinde cok ciddi skntilar çekmiş ama yeni anlatıyor ailemde maddi destek oldu hatta 6ay oldu ailemin yeni aldığı evde oturuyorlardi.1ay önce ablam bi telefon kartı buldu icinde cinsel icerikli mesajlr hatta ses kayıtları fotoğraflar degisik kadinlarla.ablam bunu bize ve enste musveddesinin ailesine anlattı herkes ogrendi diye evdeki herşeyi kirip dökmüs bizde polise tutanak tutturduk biray uzaklaştırma aldı şimdi bu ahlaksız kayıtları polise verelim diyorum arastirsin sende kurtul boşan.iki çocuk var diyor adamı evede almiyor adam da adam olup gel kiraya çıkalım evliligimizi kurtaralim bundan sonra hata yapmiycam demiyo anca seni seviyorum beni eve al seni cocuklarimi birakmam diye mesaj cekiyor bundan adam olmaz bence yanlış mi düşünüyorum bu zamana kadr maddi destek oldu ailem ama bunları bilselerdi kesinlikle yapmazlardi.ailem bitti diyor ablam tamm bitsin diyo ama evi toplatmadi bile biliyorum ki babaevine dönmek zor geliyor ama bu adamla ömür geçmez.bence kurtulmasi bitirmesi ailem maddi manevi destek..kızlar bi akıl bi yorum lutfen kafam çok karışık

anladıgım kadarıyla ablanız boşanmak istemiyor kocasının sadece burnu sürtsün istiyor canım:KK69:

Ailen evli barkli ablana destek olursa esi de boyle sapitir iste birakacaktiniz kendi yaglarinda kavrulmaya calisacaklardi. Hata demiyorum iyi niyetle yapilmis ama ben zararli buluyorum.

Ailenin maddi durumu iyiyse size yakin biyerden ev bulsunlar ablan orada kalsin. Koca kadin cocuklari da var tabii ki zor olur sizin yaniniza geri donmek.

Bu adamdan bi cacik olmaz bence de...

Ablanız evinde otursun düzenini bozmadan bosansin çalışsın.sonucta ev babanizinmiş.baba evine donmek zordur kendi düzenine alisan için onada hak verin

evet burnu sürtsün istiyor ama bir ay uzaklaştırma aldi ne değişti fziksel olarak zayiflamis yıpranmış mantık aynı bu adam adam olmaz gibi geliyo:(((

Kesinlikle cok haklısın kesinlikle destek olmamaliydilar şimdi benim üzerime de ev var ve diyorum ki kesinlikle evlenince o evde oturmam o kadr büyük bi ders oldu ki bize

Arkadaşlar iyi akşamlar size danışmam gerekn çok ciddi bi durum var...Benim ablam 4yillik evli şuan boşanma sürecinde cok ciddi skntilar çekmiş ama yeni anlatıyor ailemde maddi destek oldu hatta 6ay oldu ailemin yeni aldığı evde oturuyorlardi.1ay önce ablam bi telefon kartı buldu icinde cinsel icerikli mesajlr hatta ses kayıtları fotoğraflar degisik kadinlarla.ablam bunu bize ve enste musveddesinin ailesine anlattı herkes ogrendi diye evdeki herşeyi kirip dökmüs bizde polise tutanak tutturduk biray uzaklaştırma aldı şimdi bu ahlaksız kayıtları polise verelim diyorum arastirsin sende kurtul boşan.iki çocuk var diyor adamı evede almiyor adam da adam olup gel kiraya çıkalım evliligimizi kurtaralim bundan sonra hata yapmiycam demiyo anca seni seviyorum beni eve al seni cocuklarimi birakmam diye mesaj cekiyor bundan adam olmaz bence yanlış mi düşünüyorum bu zamana kadr maddi destek oldu ailem ama bunları bilselerdi kesinlikle yapmazlardi.ailem bitti diyor ablam tamm bitsin diyo ama evi toplatmadi bile biliyorum ki babaevine dönmek zor geliyor ama bu adamla ömür geçmez.bence kurtulmasi bitirmesi ailem maddi manevi destek..kızlar bi akıl bi yorum lutfen kafam çok karışık

burayı anlamadım.4 yıllık evli 2 çocuk bu çok kötü olmuş.bu adamla bir daha ne evlilik ne başka bir şey olur.yapıyorlar ediyorlar yemedikleri halt kalmıyor sonra yalvarma yakarma son pişmanlıkta fayda etmiyor

Yahu elinizde o kart olduğu sürece çok rahat boşanır, ağır kusurlu olduğu için manevi tazminatı da alır, nafakasını da alır, çocuklara iştirak nafakasını da alır. Boşansın amanin durmasın bile

yanls anlamadiysam ablan bosanmak istemiyor, cocuklarim var diyor.. ozaman neden tum sulaleye anlatti olanlari?

Biz istanbulda oturuyoruz ablam ankarada ailemin önerisi bosan gel.oturdugumuz evin alt katinda kiracimiz var iş netlesince o ciksin sen otur ama net karar yok ya da bu zorlu surecde karar veremiyor şimdi ankaradan alip gidip bu evi bosaltip kiraya vermeyi düşünüyoruz o galiba kocasının adam olacağını düşünüyo dua edi ne olur Allah kimseye bunu yasatmasin

Ablanız o insandan ayrılmalı. Ömür boyu böyle çok zor. Çocuklara böyle daha çok yazık.ailesi de arkasında destek ne güzel. Adam sığınacak yer arıyor belli.

Boşanmış biri olarak yaziyorum...
Çok şükür böyle şeyler yasamadim.
Lakin karar vermek çok zor.
Bir gün uyandım. Artı ve eksilerimi düşündüm. Artı çok azdi. Direk ailemin yanına geldim. Birde baktım ki ne çok ertelemişim. İlk başta olması gereken şeyi sona saklamişim. Taviz tavizi doğuruyor. Düzelmez o şahıs.
SEVGİLER::)

evet burnu sürtsün istiyor ama bir ay uzaklaştırma aldi ne değişti fziksel olarak zayiflamis yıpranmış mantık aynı bu adam adam olmaz gibi geliyo:KK43:((

o burun nasıl sürtülecek hadi sürtüldü sonuçne olucak bunu anlamıyorum sonuçta ortada sorun var ve bu sorun çözümsüz sonu belli bir sorun o burun sürtülünce karşı taraf onu öyle görünce mutlumu olucak peki ne degişicek...yani bu bana saçma geliyor niyet boşanmaksa bu yolda ilerlesin yok eger bunu yapmıyacaksa da herşeyi yıkıp devirip ortalığı velveleye verip sonra çocuklarım var demesin

Ailesine anlatma sebebi ogullarina ceki düzen verirler dusuncesiydi ki babasindan cok cekini.. çünkü ablam diyomus oglunuz eve gelmiyo çalışıyo ne istiyorsun diyorlarmis o da bu sebeple anlatmış goatermis kayitlari ama ailesi daha pislik çıktı olabilir bunlar doğal erkektir gibi dusunceler

sağolun yorumlarınız için dediginiz dogru taviz tavizi getircek yine bi yerde patlak verecek hatta cocuklarin psikolojiside bozulacak huzursuz ortamda..

Ne güzel ablana ailen de destek boşanmak için daha ne bekliyor?

anlatamıyorum ona bende ona benzer bişey yaşadım 4yillik iliskimi söze 3gun kala bitirdim sebep aldatilmış olmamdı.bana kalsa anında bitmeli sizlere sorma sebebim de buydu acaba bana gore mi kolay diye?? tabi evlilik çocuk olayı etkiliyor

anlatamıyorum ona bende ona benzer bişey yaşadım 4yillik iliskimi söze 3gun kala bitirdim sebep aldatilmış olmamdı.bana kalsa anında bitmeli sizlere sorma sebebim de buydu acaba bana gore mi kolay diye?? tabi evlilik çocuk olayı etkiliyor
bosanacaksa evinde kalmaya devam etsin cocuklariyla.. bosanmayacaksa daha fazla dallandirip iyice ortaya dokmesin camasirlari..

Yazik böyle adamlara resmen varlık içinde yokluk yasiyor enisten yazik ki ne yazik...

sende galiba ablanin çocuklarıyla sizin evde yasamaya baslayacaklarının derdindesin gibime geldi

Back
X