- Konu Sahibi KomandoYareni
Çocuğun başında annesi ve babası varken 3. Bir şahıs bu tür şeylere burnunu sokmamalı diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeğenim yok canım anlayamam seni ama ben de kardeşim için her şeyi yapabilirim belki oradan tahmin yürütebilirim
Bazı insanlar için fedakarlık yapmak gerekiyor gerçekten. İçine atmak gerekiyor bir şeyleri. İçine atmaktan şişiyorsun gerçi ama değiyor
Bu arada çok çok teşekkür ederim canımm
Biz alwaysle aşk yaşıyoruz arkadaşlar siz bi çıkın![]()
Çocuğun başında annesi ve babası varken 3. Bir şahıs bu tür şeylere burnunu sokmamalı diye düşünüyorum.
Tabiki aynısı, kardeşinin bir evladı olduğunu düşün et-tırnaktan ayrılmaz işte. Yalnız yeğen biraz daha değerli oluyor, Allah sana da nasip etsin canım benimm..![]()
Hahahahaha güldürdün beni ya valla çok sıkkındım cleo sevginle güçlendim pozitif aşılayan yorumcu böcüğümm![]()
Yani evet en bastan fikrinin olumsuz oldugunu enisteniz ablaniza soyleseydi durum belki bu raddelere gelmemis konuda kapanmış olurdu.
Keşke, eniştem zaten pozitif bakıyordu ama bir günde 'ne olduysa(!)' değişti. Baştan kendi fikrini beyan etseydi ablam daha normal karşılardı ama başta öyle şimdi böyle annede kalmalar kızıp da falan işi eniştem büyüttü, daha doğrusu eniştemin annesi.
Ben ablanın yerinde olsam günlerce konuşmam eşimle. Mecbur konuşup özür dilemek zorunda kalır. Eşimin ta anneannesi karışmaya çalışıyor. Şu kadara ne gerek var bilmem ne diye. Ben de benim kızım bir tane. Alınacak yapılacak tabi, siz yapmadınız da madalya mı taktılar diyorum. Ablan da öyle yapsın. Yüz vermesin. Anana çok düşkünsen evlenmeseydin desin. Ayyy boğasım geliyo şu pinti kaynanaları. Ha bi de anasak adamları...İyi akşamlar, iyi forumlar herkese öncelikle.. Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Cevaplarınız için de şimdiden teşekkür ediyorum herkese.
Yeğenimin 1 Eylül'de doğumgünü var. 2 yaşına basacak Allah'ın izniyle.1.yaşında moral bozukluğumuz olduğu için kutlama falan yapmadık yani sadece bir mum üfledi o kadar. Ablamın istediği de şu organizasyon olan palyaçosu falan içinde olan doğumgünü yapmak istiyor bende bir kaç gündür bakıyorum bulduğum düzenleyen fiyatı da çok uçuk olmayan yerler var. Neyse biz böyle araştırırken kayınvalidesi "ne gerek var böyle şeylere" falan diyip eniştemin kafasına girmiş. Zaten ablama da "gereksiz işte ne palyaçosu" demiş en başında. Eniştem normalde ablamla böyle konularda tartışmaz ama nasıl doldurulduysa dün akşam evde "böyle şeylere gerek mi var sanki, bizim çocukluğumuzda palyaço mu vardı doğumgünümüzde" gibi bir takım laflar etmiş. Laf lafı aştı derken ablam "seni annen doldurmuş ondan başka saçma bulan yok, onun ağzı ile konuşuyorsun, ben kızıma doğumgünü partisi yapmak istiyorum kimse karışamaz" demiş. Eniştem de "annemi saymayan beni saymasın, annem ne gerek var diyor sanki haksız mı?, annem sadece altın takacak öyle hediyeler boş zaten" (biz oyuncak alırız altının yanı sıra onun yaşına göre, burada bize laf var yani) diye saymış sayıştırmış. Ya bu 2 yaşında bir çocuk ama bu kayınvalide biraz geri kafalı afedersiniz ilk vukuatı da değil zaten. Neyse bugün ablam bize geldi oturup bir de dert yanmaya, kız kırılmış çünkü 1 aydır "güzel olur" diyen eniştem şimdi çok başka haller çok başka cevaplarda. Tam konuşurken kayınvalidesi aradı "bugün annenlerde kal, oğlum bizde kalacakmış" demiş. Ablam da "tamam böyle daha iyi olur" dedi. Arkadaşlar bir annenin kızına doğumgünü yapmak istemesi suç mu? Bizim aileden ne fikir çıksa ya da eve - çocuğa ne alınsa GEREKSİZ damgası vuracak kadar eleştiriliyor. Annem hep "sus kızım boşver" diyor. Konuşsam ablam daha da dolacak biliyorum ama ben de ablam ve eniştemin evliliklerine böyle müdahale olmasından artık bıktım. Yazık değil mi ya günah değil huzur kaçırmak!
birde kayınvalide hanım emretmiş sen annende kal oğlum bende kalacak diye..gitsin kalsın ok de sanane gelinin nerde kalacağından zekasız.Oha bu mesele yüzünden gitti annesinde mi kaldı koca adam yuhhh
birde kayınvalide hanım emretmiş sen annende kal oğlum bende kalacak diye..gitsin kalsın ok de sanane gelinin nerde kalacağından zekasız.