Hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Eniştem mesaj atıyor ablama, ablam dönmüyor kırıldığı için. Ulaşamayınca beni aradı önce bir nasılsın sonra bir ablam ile yeğenimi sordu. Dedim vereyim telefona sakince konuştum yalnız ablam o sıra yeğenimi uyutuyordu o da uyuyakalmış ya da bilerek uyuyor içindeki sıkıntı gitsin diye.. Dedim uyuyor ablam o da neyse iyilerse sıkıntı yok falan dedi. Ağzımdan "neden böyle oldu" gibi bir şey bekledi sanırım çünkü bir dakika kadar sustuk telefonda. Neyse ben yarın ablanı arayacağım iyi geceler dedi, tamam enişte sana da iyi geceler dedim kapattım. Normal konuştum böyle olması gerekiyor çünkü. Fevri davranıp da araları daha kötü olsun istemem. Benim 2 yasında bir yeğenim var söylenmiyorsam da sırf onun yuva huzuru bozulmasın diye. Yoksa düğünlerinden beridir o aileye doluyum, hep sustum ablam için şimdi de yeğenim için enişteme saygısızlık etmiyorum. Kayınvalide olan varsa burada rica ediyorum yuvalara karışmayın gelininiz size saygısızlık etmediği sürece. İnşallah yarın tatlıya bağlanır olay bilmiyorum ama ablam fevri değildir hatta peygamber sabrı var derler hep ona işyerinde de ben gerçekten hayret ediyorum kendim olsam annesi ile bana haber yollayan insanın yüzüne bakmazdım bir daha. Belki o da kolay kolay affetmez ama ben de bundan yanayım, bunu istiyorum. Sanırım kadınlar alttan aldıkça erkekler tepeye çıkıyor ve nasılsa tepki vermiyor diye daha da beter şeyler yapıyorlar. Eniştem şu an hemen affedilmeyi haketmediği için şu an hemen "aaa affettim ya" demesini istemiyorum ablamın. Yangına körükle gidiyorsun diyen bir üye olmuş, inanın tek istediğim hemen affedip de kendini daha da o kayınvalideye ezdirmemesi.