• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın kayınvalidesi!

Bencede gereksız abartılı olmus bu palyaco işi .zaten o yastakı cocuk dogum gınunden anlamaz palyaco sızı eglendırır sadece bunada gerek yok kendı aranız da aıle buyuklerını de davet ederek bır kutlama daha ıyı benım fıkrım.

Bu kayınvalideler oğullarının düşüncelerini %100 nasıl değitiriyo sırlarını bizede versinler bence

Ooooo.. Keşke.. O zaman mutsuz yuva kalmazdı %60 en az ihtimal.

Ablan arasa ya enisteni annen annemde kalmami emretti oyle uygun gormus sultan hazretleri diye.

Ablam konuşmuyor onunla. Mesaj atmış eniştem, tabi kocası ne yazdı demedim bende özeli sonuçta. Ama "mesaj atmış cevap vermeyeceğim" dedi oradan haberim var yani.

Is eniştende bitiyor istese annesine güzel dille anlatıp ikna eder konuşmak varken ama anlamadigim şu enisteniz ablanıza bir mesaj atıp ben bugun annem de kalacağım diye bilir eğer küsmüşlerse kAyinvalidenin araması çok tuhaf olmuş.

Vallahi onu yapan bunu da yapar yani.

Ben kv nin arayip oglum bizde kalacak sen orda kal demesine takildim. Boyle sey mi olur. Tartisma falan oldugunda yatak ayirmak bile ne kadar olmamasi gereken bir durumken boyle bir seye zemin hazirlamak vicdansizlik. Niye yetiskin bir insan kendi ailesinin ve kendi dusuncelerinin oldugunu unutur ki nasil unutur, aklim almiyor.

Yapacağız canım büyük ihtimal.. Ben de sinirlendiğim için paylaşmak istedim.. Onun masrafı ortakTI yeğenim için para biriktirilen bir hesap var oradan ödenecekTİ. Annem de kızdı bu olaydan sonra biz yapalım o paraya dokunma onu da eleştirir diyor. Bunları da geçtik kendisi haber vermiyor ya annesinde kalacağını. 5 yaşında küsmüş çocuklar gibi annesine söylettiriyor.
Aynen en güzeli o paraya dokunmadan yapın partiyi. Anlamak çok zor ne büyük saçmalık ya gerçekten. Dediğin gibi küçük çocuk gibi annesi haber veriyor orası apayrı bi konu zaten :)) ama genede ablanz ve eşi arasnda umarım daha fazla gerginlik huzursuzluk olmaz

Işte ben de bunu diyorum. Ara ya ağzına geleni say diyorum o daha ağır benden. Kızım bana yeter diyor yahu ablacığım yeter de bu hareket karşılıksız mı kalsın. Ablam biraz daha sesini yükseltse demekki boşanacak bize de tebligat gelecek öyle öğreneceğiz. Çok ayıp etti çok.. Hiç yakıştıramadım. Ana kucağında aslan kesildi heralde.

kayınvalidenin enişetnizi doldurmasından ne farkı var ablanızı ara ağzınına geleni say demenizden ,kayınvalide enişteyi siz ablanızı doldurmaya devam ederseniz evlilikleri sorunlu olur.

enişteannesinin ağzına baktıkça anneside daha çok karışır herşeye burnunu sokar, huzur bozar

Enisten hop demesini bilmezse boyle olur herseye karisir kvdesi ben en coj sen annende ben annemde kalcam olayina takildim herseyi gectim bunu sindiremezdim kvdeler hep oyle basta kendi kvdem olmak uzere karismazlarsa ölurler ama kocalar iste is onlarda bitiyo

Bu abartı kutlamalar bana göre de değil ama isteyen istediği gibi yapabilir. Üçüncü kişiler niye karışır anlamam.
Eniştenizin ettiği ayıpsa anasının ettiği iki ayıp.
Ne demek 'annende kal'?
Ben olsam kıyamet kopmuştu. :KK16:
Ablanızda peygamber sabrı varmış alwayscim . Takdir ettim..

Ya aslinda kucucuk cocuga oyle abartili dogum gunu kutlamalari bana da gereksiz geliyo ama yine de kv nin yaptigi ayip hele sen bugun annende kal oglum bende kalicak demesi daha da ayip. Oglunun agzi yok mu soyleyemiyo mu o ne karisiyo kenafir. Abuk sabuk bi sebepten aralari acilmis. Ayni yatakta uyumiycaklar. Bence ablan kocasi ozur dileyene kadar donmesin eve. Adam zahmet edip konusma tenezzulunde bile bulunmamis annesini araya sokmus

Hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Eniştem mesaj atıyor ablama, ablam dönmüyor kırıldığı için. Ulaşamayınca beni aradı önce bir nasılsın sonra bir ablam ile yeğenimi sordu. Dedim vereyim telefona sakince konuştum yalnız ablam o sıra yeğenimi uyutuyordu o da uyuyakalmış ya da bilerek uyuyor içindeki sıkıntı gitsin diye.. Dedim uyuyor ablam o da neyse iyilerse sıkıntı yok falan dedi. Ağzımdan "neden böyle oldu" gibi bir şey bekledi sanırım çünkü bir dakika kadar sustuk telefonda. Neyse ben yarın ablanı arayacağım iyi geceler dedi, tamam enişte sana da iyi geceler dedim kapattım. Normal konuştum böyle olması gerekiyor çünkü. Fevri davranıp da araları daha kötü olsun istemem. Benim 2 yasında bir yeğenim var söylenmiyorsam da sırf onun yuva huzuru bozulmasın diye. Yoksa düğünlerinden beridir o aileye doluyum, hep sustum ablam için şimdi de yeğenim için enişteme saygısızlık etmiyorum. Kayınvalide olan varsa burada rica ediyorum yuvalara karışmayın gelininiz size saygısızlık etmediği sürece. İnşallah yarın tatlıya bağlanır olay bilmiyorum ama ablam fevri değildir hatta peygamber sabrı var derler hep ona işyerinde de ben gerçekten hayret ediyorum kendim olsam annesi ile bana haber yollayan insanın yüzüne bakmazdım bir daha. Belki o da kolay kolay affetmez ama ben de bundan yanayım, bunu istiyorum. Sanırım kadınlar alttan aldıkça erkekler tepeye çıkıyor ve nasılsa tepki vermiyor diye daha da beter şeyler yapıyorlar. Eniştem şu an hemen affedilmeyi haketmediği için şu an hemen "aaa affettim ya" demesini istemiyorum ablamın. Yangına körükle gidiyorsun diyen bir üye olmuş, inanın tek istediğim hemen affedip de kendini daha da o kayınvalideye ezdirmemesi.

Hepinize çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Eniştem mesaj atıyor ablama, ablam dönmüyor kırıldığı için. Ulaşamayınca beni aradı önce bir nasılsın sonra bir ablam ile yeğenimi sordu. Dedim vereyim telefona sakince konuştum yalnız ablam o sıra yeğenimi uyutuyordu o da uyuyakalmış ya da bilerek uyuyor içindeki sıkıntı gitsin diye.. Dedim uyuyor ablam o da neyse iyilerse sıkıntı yok falan dedi. Ağzımdan "neden böyle oldu" gibi bir şey bekledi sanırım çünkü bir dakika kadar sustuk telefonda. Neyse ben yarın ablanı arayacağım iyi geceler dedi, tamam enişte sana da iyi geceler dedim kapattım. Normal konuştum böyle olması gerekiyor çünkü. Fevri davranıp da araları daha kötü olsun istemem. Benim 2 yasında bir yeğenim var söylenmiyorsam da sırf onun yuva huzuru bozulmasın diye. Yoksa düğünlerinden beridir o aileye doluyum, hep sustum ablam için şimdi de yeğenim için enişteme saygısızlık etmiyorum. Kayınvalide olan varsa burada rica ediyorum yuvalara karışmayın gelininiz size saygısızlık etmediği sürece. İnşallah yarın tatlıya bağlanır olay bilmiyorum ama ablam fevri değildir hatta peygamber sabrı var derler hep ona işyerinde de ben gerçekten hayret ediyorum kendim olsam annesi ile bana haber yollayan insanın yüzüne bakmazdım bir daha. Belki o da kolay kolay affetmez ama ben de bundan yanayım, bunu istiyorum. Sanırım kadınlar alttan aldıkça erkekler tepeye çıkıyor ve nasılsa tepki vermiyor diye daha da beter şeyler yapıyorlar. Eniştem şu an hemen affedilmeyi haketmediği için şu an hemen "aaa affettim ya" demesini istemiyorum ablamın. Yangına körükle gidiyorsun diyen bir üye olmuş, inanın tek istediğim hemen affedip de kendini daha da o kayınvalideye ezdirmemesi.

Sana bir şey söyliyeyim always, şu senin avatarındaki kızın saçındaki papatya tacı var ya, o saflığı temizliği simgeler hani
Senin ablan ve sen o tacın her sıfatına layıksınız. Tebrik ediyorum sizi cidden. Böyle sakin insanlara hayranım..
Ben olsam böyle yapamam.
:oops:

Sana bir şey söyliyeyim always, şu senin avatarındaki kızın saçındaki papatya tacı var ya, o saflığı temizliği simgeler hani
Senin ablan ve sen o tacın her sıfatına layıksınız. Tebrik ediyorum sizi cidden. Böyle sakin insanlara hayranım..
Ben olsam böyle yapamam.
:oops:

Cleo çok teşekkür ediyorum canım.. :KK200: Çok duygulandım gerçekten ben de senin yorumlarını hep zekice buldum sen de çok zeki birisisin bana göre. Bir kadın zeki olacak arkadaş ya ben de seni tebrik ediyorum canım benim..:KK23: Normalde sinirli yanım da var yok değil ama gerçekten yeğenim için yapamayacağım şey yok sanırım yoksa ağzıma bin tane laf birikti birikti "arama bizi bir daha defol anacığınla yaşa" diyesim geldi geldi de sustum.:oops:

Cleo çok teşekkür ediyorum canım.. :KK200: Çok duygulandım gerçekten ben de senin yorumlarını hep zekice buldum sen de çok zeki birisisin bana göre. Bir kadın zeki olacak arkadaş ya ben de seni tebrik ediyorum canım benim..:KK23: Normalde sinirli yanım da var yok değil ama gerçekten yeğenim için yapamayacağım şey yok sanırım yoksa ağzıma bin tane laf birikti birikti "arama bizi bir daha defol anacığınla yaşa" diyesim geldi geldi de sustum.:oops:

Yeğenim yok canım anlayamam seni ama ben de kardeşim için her şeyi yapabilirim belki oradan tahmin yürütebilirim o_O
Bazı insanlar için fedakarlık yapmak gerekiyor gerçekten. İçine atmak gerekiyor bir şeyleri. İçine atmaktan şişiyorsun gerçi ama değiyor :KK51:
Bu arada çok çok teşekkür ederim canımm :KK68:
Biz alwaysle aşk yaşıyoruz arkadaşlar siz bi çıkın :KK53:

Back
X