• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamin kaynanası ve benim kaynanam ablamla görüşmemizi istemiyor :(

Eşim sülalesiyle ister görüşür ister görüşmez, ne ben ne benim ailemden biri "görüşmeyeceksin" demez, diyemez. (ben görüşmek zorunda değilim)

Ben sülalemle ister görüşürüm ister görüşmem, ne eşim ne de ailesinden biri "görüşmeyeceksin" demez, diyemez. (o görüşmek zorunda değil)

Umarım açıklayıcı olmuştur. Herkesin ailesi kendine. Mutlu mesut hep beraber yaşanılabiliyorsa ne ala, yok yaşanamıyorsa "herkesin ailesi kendine"

Eşim sülalesiyle ister görüşür ister görüşmez, ne ben ne benim ailemden biri "görüşmeyeceksin" demez, diyemez. (ben görüşmek zorunda değilim)

Ben sülalemle ister görüşürüm ister görüşmem, ne eşim ne de ailesinden biri "görüşmeyeceksin" demez, diyemez. (o görüşmek zorunda değil)

Umarım açıklayıcı olmuştur. Herkesin ailesi kendine. Mutlu mesut hep beraber yaşanılabiliyorsa ne ala, yok yaşanamıyorsa "herkesin ailesi kendine"
elbette öyledir tabi ama demek ki ablam görüşmek istemiyor benimle yoksa kimseyi saymamalıydı benim gibi :(

Ablanizla konusun mutlaka, ölümlü dunya bu. Bizde de abim bizden uzaklasti yengem ablamla konusmasini gorusmesini istemedigi icin. Ablam annem gibidir, bizi bakmis buyutmus. Yurtdisina bizden once geldi ve çalıştığı paraları bizlere gönderdi. Biz okuduk o okuyamadi. Ve simdi abim yok sayiyor herseyi. Ben asla ablamdan vazgecmem onun hakkini odeyemem. Siz de vazgecmeyin!
ama herşey karşılıklı öyle değil mi demek ki ablam görüşmek istemiyor benimle

Sen fazla duygusalsin sanirim.Bir de belli ki bazi hatalarin olmus burda yazamadigin vicdan yapmissin.
Hatani telafi et herkesle yuzles.

Sen fazla duygusalsin sanirim.Bir de belli ki bazi hatalarin olmus burda yazamadigin vicdan yapmissin.
Hatani telafi et herkesle yuzles.
eminim hiç yanlışım olmadi ablama karşı aramıza girenler oldu. kardeşim karıştırdı ortalığı bugün de mesaj attı kardeşim sanırım o vicdan yaptı bana ablamın videosunu yollasana dedi. var ama yollamadım onun yüzünden oldu zaten

Back
X