Ablamin kiskancligi

Manap

Manam kizlarim
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
2.018
2.279
83
43
Arkadaslar hepinize merhaba.sorunum yine kucuk abla.kisaca yazayim bunaltmadan sorular olursa cevaplarim.simdiden tesekkurler.
23 yasinda erkek yegenim var.bu sene mezun oldu sevgilisiyle yasiyor.suan yurt disinda bikacgunlugune.
Gitmeden once benim iki ablamin oldugu whatsapp grubuna kendisini eklememi haberleri ayni anda hepimizin gormesini grubun adini da kizlarla ilgili oldugu icin degistirisin dedi gulerek tamam dedim.
Ertesi gun anneme gittigimde surati asikti durumu anlattim ve cocuk boyle istedi bende ekledim dedim.once bana sormaliydi dedi.sevgilisiyle yasamaya baslarken sormus sanki...bunu soylemedim tabii.
Ardindan evde ne olduysa buyuk ablam grup olayina herkes bisey yazar cocugun akli karisir uygun degil bence dedi..onada cocuk istedi bunu dedim ama canim sikildi.
Ucaga bindigi gun cocuk bana ozelden yazdi bende annesi kizdi gruptan yazmayacak diye dusunup buyuk ablaminda oyle konusmasindan ciktim gruptan.
Cocugun annesi yine 1 numara oldun diye yazmis bebegimi uyutuyordum yana yakila aramis sordum ne yaptim diye ahim yerde kalmaz bi ton laf beddua cocugun her ozel gununu mahvediyormusum bi ton laf soyledi ve sonunda bu yaptiklarini cocuga okutacagim deyincede oglumla arami bozmak istiyosun dedi.bende sacmalama git basimdan dedim
Kizim anaokuluna basladi bugun kalp vermis ogretmeni uslu oldugu icin ananesine gostermek istedi herzaman gel diyen kadin bugun israrla cocuk seni gormek istiyor cok heyecanli dememe ragmen en son cikabilirmisin disarda gorsun bari dedigimde ben cikamam siz gelin kapidan gostersin dedi.
Cok bozuldum ve abla olacak kisiye su mesaji yolladim.
Ev sahibi kisi..boyle olunca aramiz gelemiyecegimi biliyordun degilmi oglan gelince yine cagirmaya baslarsin cunku hep susuyorum.rabbim ahimi yanina birakmasin yazdim
1 kere aradi acmadim esim evdeydi onun yaninda tartismak istemedim olay bu.yorumlarinizi bekliyorum sevgiler

Anlayamadim ben konuyu
Cokmu karisik oldu zor sartlarda yazdim biraz....yegenimi annesinin ve teyzelerinin oldugu gruba ekledim annesi bana sormasi gerekirdi dedi...bende kocaman cocuk ekle dedi ekledim dedim.ordan uzadi gitti gruptan ciktim oda sorun oldu saldirmaya basladi

Hic buyutulecek bir konu degil ama sunu anlamadim kardesler kendi aranizda grup kurmussunuz yegeninizi eklemeyebilirdiniz sanki .

Ben sizin için çok üzülüyorum. Annenizi ve ablanızı yolabilir miyim acaba? Çocuk için görüşüyorsunuz ama size daha çok zarar veriyorlar. Ben sizin yerinizde olsam yüzlerine bakmam. Sizin elinizden alıp diğer kızlarına yediren anneyede, kocanizla kötü olun diye bekleyen ablayada selam bile vermem.

Sizin ailenizin kadınları ağır işsiz ve arızalı kusura bakmayın
İletişiminizi kesin kafanız rahat etsin

Kusura bakmayın çok tuhaf kardeşlik ilişkiniz var. Ah etmeler falan

ablanın zeka ergenlik seviyesinde sanırım kendi çocuğuna hükmedemiyor sanırım neden eklenmek istedin vs diyemediği için size sarıyor belli

bence bir olay yok.aralarında sevgi, saygı olmayan ve zorlama bir ilişki yaşayan bir aile var.
sal gitsin ablacım ya bazı insanları uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…