Ablamin kiskancligi

Ve sen bunlara rağmen hala görüşüyorsun ?!??! Kendine eziyet başka bişey değil.

Ve sen bunlara rağmen hala görüşüyorsun ?!??! Kendine eziyet başka bişey değil.
Ne yapayim inan bilmiyorumki...aklim cok karisik cocugun okul isleri kucuk uyumuyor butun gece isim yokmus gibi birde bu olaylar ve sonunda hep ben sucluyum

Ne yapayim inan bilmiyorumki...aklim cok karisik cocugun okul isleri kucuk uyumuyor butun gece isim yokmus gibi birde bu olaylar ve sonunda hep ben sucluyum
Yapacağın şey belli ablacım, görüşmeyeceksin.

Yapacağın şey belli ablacım, görüşmeyeceksin.
Belkide hep destek olurlar diye bekledigim icin kopamadim kucugum uyurken diger kizimin okuldan cikmasi gibi ornegin biri ciksin desinki ben kucugu beklerim git sen cocugu al okuldan ama olmadi cilek neden zorluyorum bu iliskiyi ben neden onlar istediginde uzak durup istediklerinde kosa kosa gidiyorum aptallikmi kimsesizlikmi

tam anlamadım ama

anladığım kadarıyla çocuk beni grununuza alın demiş siz ayrı grup kurmak yerine ortak gruba almak istemişsiniz
burada kesinlikle hatalısınız
yetmemiş çocuğa laf yetiştirmişsiniz bunda da kesinlikle hatalısınız

O gruba dahil olmak istedi cocuk hayir diyemedim.cocuga laf yetistirmedimki haberi yok

Yıllardır bekliyorsun bişey oldu mu ? Olmadı... Ee daha ne? Onlar her türlü bahane bulacaklar seni ezmek için. Anlıyorum , kardeşlerin, annen onlar senin ama bir yere kadar. Sen, çocuğuna bağırdığı zaman ilişkiyi bitirecektin ama yine yapmamışsn. Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun.

Yegenim israr etti annem desen tek tarafli olmaz hicbisey sende yapiyosun biseyler dedi kendimi suclu hissetmemi sagladi.ama demekki son durak burasiymis artik cabalamak yok ...kizim gitmek isterse o sorun olacak sadece

kardeş kardeşe böyle beddua eder mi hiç ya ahım yerde kalmasın ne demek? valla meseleyi bile anlamadım ne olmuş , o kadar basit şeyler için kimseye beddua etmeyin. ya tutarsa? ya size dönerse? hiçbiri olmasa yaydığı kötü enerji yeter yapmamanız için

O gruba dahil olmak istedi cocuk hayir diyemedim.cocuga laf yetistirmedimki haberi yok

o gruba dahil etmek yerine ayrı bir grup açacaktınız

çocuk musunuz? her söyleni mi yapıyorsunuz? düşünmeniz gerekirdi
haksızsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…