Gruba dahil olmak istemesi sonrasinda benim gruptan cikmis olmamKizma sebebi oglanin sevgilisiyle beraber yasamazimi, yurtdisinami cikmazi yoksa gruba dahil olma istegimi ???
Eger grubsa sorun onun icin ikinci bi grub acillir ve sizde özel seylerinizi birinci grubtan paylasmaya devam edebilirsiniz!
Ya Ben anlamadim yada ortadasorun olacak bisey yok
Biliyorum arkadasim ama o evde olunca mecburen gorusuldu.oglunu kiskanmasi normalmi yani elime dogdu o cocuk benimManapcim cok ama cok karisik anlatmissin
Lutfen su abla kisisine takilma artik
Bu kizina bagiran ablan dimi?
Gorusme mesafeli ol umursama
Normal bir insan degil o gercekten normal degil
Yolsan mutlu olurum cidden...sartlar arkadasim malesef anne yasliyim uzmeyin diyor azicik hakkimi savunsam oda beddua kiyamet...olmasalardi keske.bir sebeple gorusmesekBen sizin için çok üzülüyorum. Annenizi ve ablanızı yolabilir miyim acaba? Çocuk için görüşüyorsunuz ama size daha çok zarar veriyorlar. Ben sizin yerinizde olsam yüzlerine bakmam. Sizin elinizden alıp diğer kızlarına yediren anneyede, kocanizla kötü olun diye bekleyen ablayada selam bile vermem.
Cocuk kendisi istedi bende hayir diyemedim iste bilemedim sorun olacaginiHic buyutulecek bir konu degil ama sunu anlamadim kardesler kendi aranizda grup kurmussunuz yegeninizi eklemeyebilirdiniz sanki .
Tekrar yazdim 3 sayfada.tesekkurler teyzesiKonudan tek anladığım kızınız okulda öğretmeninden uslu durduğu için kalp almış.
Aferin miniğe :)
O zamanda kol kirilir yen icinde kalir diye yine iletisim kuruyolar kurtulamiyorum.issiz evet ama kardesime gideyim iki cocukla ne yapti demezler.iki kizimla heryere kosarim ben kurbanlarina gidecekleri yerlereSizin ailenizin kadınları ağır işsiz ve arızalı kusura bakmayın
İletişiminizi kesin kafanız rahat etsin
Valla çok akıllılarmışO zamanda kol kirilir yen icinde kalir diye yine iletisim kuruyolar kurtulamiyorum.issiz evet ama kardesime gideyim iki cocukla ne yapti demezler.iki kizimla heryere kosarim ben kurbanlarina gidecekleri yerlere
Cok sukur biri soylemek istediklerimi yazdi.bende boyle dusunuyorum ama cocuk hayatini ona sormadan yasiyor ev tutup esya aliyor vs...bumu sorun oldu demek istedimablanın zeka ergenlik seviyesinde sanırım kendi çocuğuna hükmedemiyor sanırım neden eklenmek istedin vs diyemediği için size sarıyor belli
Oğluna laf geçiremediği için sinirini sizden çıkarmışCok sukur biri soylemek istediklerimi yazdi.bende boyle dusunuyorum ama cocuk hayatini ona sormadan yasiyor ev tutup esya aliyor vs...bumu sorun oldu demek istedim
Ben cocuguma bagirdim diye cocugum kucagimdayken beni yumrukladi ikinci kizimda kocam onun gunaydin demesine cevap vermemis dedi beni hastanede birakip gitti.daha cok var saysam maddi konulardaki kaziklarini saymiyorum bileValla çok akıllılarmış
Yap yap ondan sonra kol kırılır
Bi kerede siz beddua edin bakalım o kol yen içinde kalıyormuymuş.
Benim hatali bir davranisim varmi sizceOğluna laf geçiremediği için sinirini sizden çıkarmış
3.sayfada duzeltmeye calistim arkadasim herksten ozur diliyorumKim kimin yiğeni kim kimi gruba eklemişsiniz hiç birşey anlamadim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?