Ablamin kiskancligi

Yazdıklarınıza hiç birşey anlaşılmıyor. Tekrar okuyup düzenleyin bence.

Onun dışında var olan watsapp grubunu değiştirmek yerine yeni bir grup açmak en doğrusu.

Sanırım konuyu duzenlemelisin. Ben dahil çoğu kişi konuyu anlayamadı.

E annelere baska ,topluca aileye baska grup kursaydınız .Parayla değil ya .
Çok saçma olmuş .

Manapcim cok ama cok karisik anlatmissin
Lutfen su abla kisisine takilma artik
Bu kizina bagiran ablan dimi?
Gorusme mesafeli ol umursama
Normal bir insan degil o gercekten normal degil

Kizma sebebi oglanin sevgilisiyle beraber yasamazimi, yurtdisinami cikmazi yoksa gruba dahil olma istegimi ???

Eger grubsa sorun onun icin ikinci bi grub acillir ve sizde özel seylerinizi birinci grubtan paylasmaya devam edebilirsiniz!

Ya Ben anlamadim yada ortadasorun olacak bisey yok

Kizlar konuyu bir turlu toparlayamadim.aklim karisik konuda karisik sanirim kisacasi ablam cocugunu whatsapp grubuna ekledigim icin surat yapti ve oglum bunu bana sormaliydi dedi.
Buyuk ablamda benzer seyler soyleyince ben gruptan ayrildim.
Yegenimin annesi gruptan ciktigim icin bana hakaret ve beddua iceren mesajlar yolladi ve oglumla arami acmak istiyorsun dedi.cunku cocuk annesinin sorun cikaracagini tahmin etmistir.
Bugune gelirsek kizim annemi gormek istedi aradim fakat herzaman israrla gelin diyen kadin bugun kizimi istemedi.bende ablama onun yuzunden gelemedigimizi soyledim bu kadar umarim bu kez olmustur

Gruba dahil olmak istemesi sonrasinda benim gruptan cikmis olmam

Manapcim cok ama cok karisik anlatmissin
Lutfen su abla kisisine takilma artik
Bu kizina bagiran ablan dimi?
Gorusme mesafeli ol umursama
Normal bir insan degil o gercekten normal degil
Biliyorum arkadasim ama o evde olunca mecburen gorusuldu.oglunu kiskanmasi normalmi yani elime dogdu o cocuk benim

Yolsan mutlu olurum cidden...sartlar arkadasim malesef anne yasliyim uzmeyin diyor azicik hakkimi savunsam oda beddua kiyamet...olmasalardi keske.bir sebeple gorusmesek

Sizin ailenizin kadınları ağır işsiz ve arızalı kusura bakmayın
İletişiminizi kesin kafanız rahat etsin
O zamanda kol kirilir yen icinde kalir diye yine iletisim kuruyolar kurtulamiyorum.issiz evet ama kardesime gideyim iki cocukla ne yapti demezler.iki kizimla heryere kosarim ben kurbanlarina gidecekleri yerlere

O zamanda kol kirilir yen icinde kalir diye yine iletisim kuruyolar kurtulamiyorum.issiz evet ama kardesime gideyim iki cocukla ne yapti demezler.iki kizimla heryere kosarim ben kurbanlarina gidecekleri yerlere
Valla çok akıllılarmış
Yap yap ondan sonra kol kırılır
Bi kerede siz beddua edin bakalım o kol yen içinde kalıyormuymuş.

ablanın zeka ergenlik seviyesinde sanırım kendi çocuğuna hükmedemiyor sanırım neden eklenmek istedin vs diyemediği için size sarıyor belli
Cok sukur biri soylemek istediklerimi yazdi.bende boyle dusunuyorum ama cocuk hayatini ona sormadan yasiyor ev tutup esya aliyor vs...bumu sorun oldu demek istedim

Cok sukur biri soylemek istediklerimi yazdi.bende boyle dusunuyorum ama cocuk hayatini ona sormadan yasiyor ev tutup esya aliyor vs...bumu sorun oldu demek istedim
Oğluna laf geçiremediği için sinirini sizden çıkarmış

Valla çok akıllılarmış
Yap yap ondan sonra kol kırılır
Bi kerede siz beddua edin bakalım o kol yen içinde kalıyormuymuş.
Ben cocuguma bagirdim diye cocugum kucagimdayken beni yumrukladi ikinci kizimda kocam onun gunaydin demesine cevap vermemis dedi beni hastanede birakip gitti.daha cok var saysam maddi konulardaki kaziklarini saymiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…