Ablamin kiskancligi

Ayyy ablam anlamak için üç defa okudum sağol
Senin ailen aile değil zaten, neden kendini üzüyorsun ki ??? Boşver olan olmuş üzülmeye değmez. Hepsi birbirinden kötü insanlar ! Ne kadar az görüşürsen o kadar çok huzurun olur.

Uzak oldukca evindeki huzur artiyor arkadasim. Biz de 3 kiz kardeşiz. Üçümüz ayni sehirde yaşıyorduk. Evliyiz hepimiz. Ben buradaki arkadaslarin da tavsiyesini göz onunde bulundurarak baska bir sehre geçtim. Huzurluyum. Ablamlarla da aram gayet iyi. Uzak oldukca iyi oluyor hersey

Ulan kazik kadar kadinin yaptigina bak. Yeğeni teyzeden kiskanmak da neymis? Teyze anne yarisi be. Kaldi ki bazen anneyle biraz mesafeli olunup teyzeyle en ozelini paylasabilir yeğenler. Bu kadin uzayda mi yasiyor yav. Yasina gore görmüş gecirmis bir hanim olmasi gerekiyordu ama kafalar ilkokul 1. sinif kafasi. Yeminle.

Canim ozur dilerim aklimin karisikligi yaziya yansimis...ben onlari biliyorum ama nasil oluyorda hep ben suclu ilan edildigimi cozemiyorum.o kadar inaniyorum kesin ben bir hata yapmisimdir diyorum yillarin aliskanligi ile

Ben gorusmek istemiyorum zaten bizde tayin istedik kacmak icin.aramiz duzelmez bizim cunku kalbi simsiyah

Ne değişik bir aile başka dert mi kalmadı da whatsapp grubuna oğluşunu eklediniz diye olay çıkarttı.

Canim ozur dilerim aklimin karisikligi yaziya yansimis...ben onlari biliyorum ama nasil oluyorda hep ben suclu ilan edildigimi cozemiyorum.o kadar inaniyorum kesin ben bir hata yapmisimdir diyorum yillarin aliskanligi ile
Ablacım, sen insanoğlu ile uğraşmıyorsun ki! Çok fenalar bunlar öyle böyle değil. Görüşme, Allah aşkına çok mu lazımlar ? Birleşmişler sana oynuyorlar. Kendini hasta edeceksin.

bende soyledim ergen gibi trip yapiyosun diye...ama degisik cevaplar verdi ...
Sen yasa herkes gbersin sende kina yak dedi mesela ne alaka her turlu alttan alan kucuk diye susturulan benim

Ablacım, sen insanoğlu ile uğraşmıyorsun ki! Çok fenalar bunlar öyle böyle değil. Görüşme, Allah aşkına çok mu lazımlar ? Birleşmişler sana oynuyorlar. Kendini hasta edeceksin.
Sekerim 400 gerisini sen dusun kardesim.cocugumun biri emiyor digeri okula basladi ...10 dakika mesafeden gelip bakmayi birak aramiyorlar bile gecen gun agladim kucuk kizim uyuyor buyuk kizimi okuldan alma saatim geldi.ne yapacagimi sasirdim.biraz gurultu yapip uyanmasini sagladim ve cocuk kendine gelemeden kosarak okula gittim

Ne değişik bir aile başka dert mi kalmadı da whatsapp grubuna oğluşunu eklediniz diye olay çıkarttı.
Emekli ya iside yok birine saracak...kim var etrafta mutlu olan evli cocuklu ben....tek secenek benim kadin baskalarinin mutsuzlugundan besleniyor

Kendine yazık ediyorsun,Değmeyecek insanlar için. Evlatlarını düşün ve lütfen artık düşünmekten ve üzülmekten vazgeç.. ! Gitme görüşme,lazım değiller.. hatta şehir değiştir, ne kadar uzak o kadar iyi..

Ama çok karışık yazmışsın hiç bir şey anlamadımki...

Direkt ortadan dalmışsın konuya...

Istanbula tayin istedik hic istemedigim haldemsirf kacmak icin...yaralamaktan baska bisiy yapmiyorlar.surekli asagilanma susturulma isleri dusunce arayi duzeltme fakat benim ihtiyacim oldugunda yokolmalari kusmeleri yada kavga cikarmalari vs...cok yoruldum ilgilenmem gereken iki cocuk ve esim var.3 emekli bos kadin benimle ugrasiyor anlam veremiyorum

Eh iyi işte git rahat et. Herkes işine geldiği gibi davranıyor. Biraz da sen acımasız ol. Yorulur insan, hiç mı yorulmadn. Odaklan ailene bırak ne halleri varsa görsünler. Yemiş yemiş bitirmişler seni zaten. Bundan sonra kafan rahat olsun. Üzülme, takma... Bir de görüşmeyi azalt. Sana zarar veriyorlar.

Biliyorum ama yinede sevgi eksikligimidir yoksa surekli suclanmaktanmi hic geri cevirmedim onlari...ama onlar 5 yasindaki kizima acimadilar bugun gormek istiyorsa getir diyemedi annem bile yqni soyledi ama yarim agiz boyle anliyosun yani sorun var bende cocuklar daha kotu olmasin diye goturmedim aciklamada yapamadim...sen koca adam olan cocugu kolluyosun benim evlatlarim nasil etkilenir dusunmeden once beni yumrukluypsun sonra kizimi surukluyosun ve bagiriyosun...kucuk kizima hamileyken beni birakip gidiyosun yermiyor hala saldiracak bisey buluyosun birde beddua edip mazlumum ben ahim kalmaz yaziyosun pes diyorum nefret ettim kuzum ya

Biliyorum arkadasim ama o evde olunca mecburen gorusuldu.oglunu kiskanmasi normalmi yani elime dogdu o cocuk benim
Ablan normal degil ki zaten
Insan cocugunu kardesinden kiskanmaz ama ablan kiskaniyor
Bosver gorusme bir sure
Inan uzuldugune degmez , hasta o de gec

Ablan normal degil ki zaten
Insan cocugunu kardesinden kiskanmaz ama ablan kiskaniyor
Bosver gorusme bir sure
Inan uzuldugune degmez , hasta o de gec
Oyle yapicam biktim cidden bu kac oldu....surekli onu poh poh yapmak zorundayim yapmazsam boyle sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…