Ablamin mailde gördükleri?

Eskiden beri kalmistir kac yil olmus.
, ozel olarak saklanip ara ara gecmismi yad eden takili hastalarda var ama onuda anlardi abla heralde
İliskileri iyiyse milattan onceki olayda takmasin yani

Çok haklı 10 yıl az olmuş ilkokulda sevgilisi varsa onu da dert etsin

taa 10 seneki önceki mailleri temizleyeyim diyen kaç insan vardır ya

Eşim bekarken bir kısım eşyasını kv. Ye bırakmış valizle. Biz evlendikten sonra "Bu ev de olan eşyalarını vereyim belki önemli, belki atarsın diye ben karışmadım" dedi.

O valizle eski sevgilisinin hediye ettiği, ikisinin ismi yazan bir tesbih çıktı. Vaaaaaah ben öleeeeeem bu nediiiir? Senin Allah belanııı demedim tabii ki

Bir an onu elinde tesbihle düşününce bana bir gülme geldi Sonra kendisi "bunu hatırlamıyorum bile" dedi çöpe attı.

Yaa bırakın şu adamların geçmişini. Neredeyse pipisinin ilk şahlandığı gün için donunu kıskanacaksınız. (Ablanız)

Lise aşkı için bu kadar drama hiç gerek yok, adam muhtemelen unutmuştur silmeyi.
Ben olaya farklı bir yerden bakıyorum. Neden silsin, o zamanki hali bir daha geri gelmeyecek ki. Diğer insanla olan anısından çok, kendi gençliğinin hatırası olmuştur artık.

6 sene önce iliskim bitince resimleri telden sildim. Üstüne o telefon çöktü. Üstüne PC harddiskim çöktü. Hepsinden kurtuldum sanıyordum.
Geçen sene tesadüfen google hesabımın tüm resimleri yedekledigini gördüm. Yıllarca yedeklerde durmuş ve on binlerce fotoğrafımın arasında kaybolmuş. Tek tek bakıp silmektense öylece bıraktım. Taaaaa en altlarda yok olup gitsin.
Yani olur öyle şeyler. Enişteye anlatsa adam der ki unutmuşum silin gitsin amaaan

Ablana bir meşgale bul. Tüm dünyası enişten. 10 yıl önceki kendi fotoğrafımı görsem tanimam gidip eski sevgiliye takilacam.

Geçmişi karıştırırsa kimbilir daha neler bulur ama adı üstünde geçmiş daha ablanız ortada yokken olan şeyler. Ay kadınlarında bu nazlı halleri çok saçma oluyor ya 10 yıl geçmiş. Eşine sabır diliyorum, ablanızada akıl fikir.

benim fi tarihinden kalma flörtümün zamanında whatsapptan konuşurken attığı selfieler duruyor galerimde
geçen başka bişey ararken epey gerilere gittiğimde fark ettim
silmekle tabi ki uğraşmıyorum böyle şeyleri
farklı günlerde atıldığı için tek tek silmek gerekiyordu, üşendim

Lise yıllarında açtığım ilk maili kullanıyorum ve hiç birşeyi silmedim. Kocam inşallah 20yıl öncesine inmez
Ablanız çok ağır işsiz oturup ağlasın fazla merak başına iş açmış saçmalamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…