- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
On sene önceki sevgiliyi bulup ileri görüşlülüğü için alnından opmuyomuyuz ahahah canım kocamAyy 10 yıl önceki sevgilisinden banane ya diye düşünürdüm. Herkes kendine ne kadar çok dert arıyor ya
Çok haklı 10 yıl az olmuş ilkokulda sevgilisi varsa onu da dert etsinEniştemin pcde maili açık kalmış ablam gelen giden neresi varsa kurcalamış. Cook eskiden kalan lise zamanından kalan sevgilisiyle fotoğrafları kendine mail göndermiş öylece kalmış orda. Onları görmüş dün gece dün geceden beri ağlıyor. Farkında değildir unutmuştur diyorum ama yok . Sizce haklı mı sonuçta 10 yil geçmiş.
taa 10 seneki önceki mailleri temizleyeyim diyen kaç insan vardır yaEniştemin pcde maili açık kalmış ablam gelen giden neresi varsa kurcalamış. Cook eskiden kalan lise zamanından kalan sevgilisiyle fotoğrafları kendine mail göndermiş öylece kalmış orda. Onları görmüş dün gece dün geceden beri ağlıyor. Farkında değildir unutmuştur diyorum ama yok . Sizce haklı mı sonuçta 10 yil geçmiş.
Bu kadar güvenmediği adamla evli kalmasın o zamanAblamda madem evlendi temizlemesi lazımdı nerden bileyim belki açıp bakıyordur falan dedi hep bilemedim
Bu forumdaki kadınların nedir geçmiş meragı anlamadım . Bide ablanız anlayacağına kocasına sorsun biz ne bilelim
Ben olaya farklı bir yerden bakıyorum. Neden silsin, o zamanki hali bir daha geri gelmeyecek ki. Diğer insanla olan anısından çok, kendi gençliğinin hatırası olmuştur artık.Lise aşkı için bu kadar drama hiç gerek yok, adam muhtemelen unutmuştur silmeyi.
Ablana bir meşgale bul. Tüm dünyası enişten. 10 yıl önceki kendi fotoğrafımı görsem tanimam gidip eski sevgiliye takilacam.Eniştemin pcde maili açık kalmış ablam gelen giden neresi varsa kurcalamış. Cook eskiden kalan lise zamanından kalan sevgilisiyle fotoğrafları kendine mail göndermiş öylece kalmış orda. Onları görmüş dün gece dün geceden beri ağlıyor. Farkında değildir unutmuştur diyorum ama yok . Sizce haklı mı sonuçta 10 yil geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?