Ablamin mailde gördükleri?

Aynısını ben de görmüştüm biraz kıskanmıştım ama geçmiş gitmiş silip kapatmıştım abartmış ne diye ağlıyor gece boyu? Unutmuştur tabii ki enişten

Yakın bir zamanda göndermediyse eğer bence sorun değil. Evlendiğimiz insanın bizden önceki hayatına neden müdahale etmeye,dahil olmaya çalışalım kiii?

Eğer bir fotoğrafın ve anının saklanması için çaba sarfediliyorsa, kafada bitmeyen bir şeyler vardır. Sebebi sorulmalı ve yüzleşilmeli. Başka türlü kendini yiyip bitirir ablanız
Size yeni bir bilgi, teknoloji çağında bi şeyi saklamak için çaba sarf etmiyoruz, bi yere koyuyoruz dijital ortamda unutuluyor

ablan eşinden şüpheleniyorsa yani ona mahal veriyorsa eşi 10 yıldır bitmeyen bir takıntı ama eğer herşey yolunda bir rastlantıysa ergenlik zamanı olduğu için saklıyordur ağlayacağına direk sorsun

Kızlar akşam ablam sormuş eniştemde kim bilir kaç yıl öncesi silip gecseydin ben ne bilim demis hiç umursamamis bile ben acipta o fotoğraflara bakacak kadar saygısızlık yapacak birisi değilim demiş.

Ay ilahi ya ablanızın 10 yıl önce hiç sevgilisi olmamış mı bu ne drama quuenlik

Kızlar akşam ablam sormuş eniştemde kim bilir kaç yıl öncesi silip gecseydin ben ne bilim demis hiç umursamamis bile ben acipta o fotoğraflara bakacak kadar saygısızlık yapacak birisi değilim demiş.

Ee? Ablanız buna da mı taktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…