Yani burada ablanın davranışını onaylamıyorum ama kadınların birbirine karşı üslubu ne kadar aşağılıyıcı ve kalp kırıcı
Karşıda mutluluğu bulamamış zamanında seven birisini elinden kaçırmış bir kadın var
Evde kaldığı için adama sarmışsın
Üzerine bir bardak soğuk su iç
Evlenemediği için kudurmuşsun anlamına gelen cümleleri yazmak ne kadar doğru
Burada 20 - 30 - 40 yaşında olup kısmetini bulamamış Evlenemediği için dertlenen insanların boşuna üzerine gidiliyor o zaman
Her evlenmeyen kadın evli adam profilinde mi geziyor
Her evlenen kadında büyük bir iş mi başarmış oluyor
Bu konu dışında şu kk şiddet gören aldatılan ezilen binbir hakaret duyup gık diyemeyen kadın konusu dolu
Hepsi Evlenince büyük iş başardı da evlenemeyenler mi bu hayatın başarısızları
Harfi harfine katılıyorum.
Önceki sayfada bende yazdım.
Evlilik başarı kıstası değildir, sevdiğin insanla hayat boyu beraber olmak için yapılır.
Artık hemcinslerimizi medeni durum üzerinden hor görmeyi bırakalım, bekar olup çocuğu olmayanlar yarım kadın değildir.Bu durum tercihtir, biraz da kader kısmettir. (Benim görüşüme göre)
Kesinlikle evli eski erkek arkadaşını takip etmekten vazgeçmeli buna bende katılıyorum.
Ben ablasının hala sevdiğini düşünmüyorum, sadece duygusal boşluktan dolayı pişmanlıklar yaşıyor.
Buna tavsiye vermek yerine ablasını hor görmeler, çok kırıcı laflar gerçekten ben kendi adıma çok utandım.
Bir laf vardır; Düşmez kalkmaz bir ALLAH diye, bu kadar kırıcı laflara ne gerek var?
Yapıcı bir üslup ile tavsiye verirsin belli ki duygu durumu ablasının şu an çok bozuk.
Çoğunluk empati yapamamış, konu sahibi ablam o adamı ayartmak istiyor nasıl yapsın diye konu açmamış ki.
Ablamı bu saplantısından nasıl vazgeçiririm diye açmış.
Kırıcı yorum yazanlara biraz hoşgörü diliyorum.
Bir de daha ablası 32 yaşında, daha genç ben burada daha ileri yaşlarında ne güzel evlilikler yapanları duydum.
Konu sahibine
C
colaliyim
tavsiyem, ablanız spora başlasın spor dopamin ve seratonin (yani mutluluk hormonları) salgılatıyor, ablanızın hem fiziği güzelleşir hem de stresini atar.
Ve bol bol dua etsin, moralini yüksek tutsun.
Kimseyle karşılaştırma yapmasın, hele eski sevgilisini hemen takipten çıksın.
Olacağı varsa oluyor, biraz akışına bıraksın.