Ablamın sevgilisi

Starenity

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
5
0
1
25
Merhabalar ilk yazdığım konum bu öncelikle muhtemelen sizin kardeşiniz hatta belki de çocuğunuz yaşındayımdır bunu bilerek okumaya başlamanızın önemli olduğuna inanıyorum bu yazıyı görünce lütfen “of ergenler bastı burayı” tarzı bir yorum atmayın sadece bir rica bu benden size evet küçüğüm bu yüzden de benden daha bilgili daha deneyimli kadınların yardımına ihtiyacım var hata yapmak istemiyorum lütfen yazıma ön yargıyla yaklaşmayın

Yaşım hakkında yorum yapmayacağım sizin ergen olarak gördüğünüz yaşlardayım neyse bu konu ablam ve sevgilisiyle ilgili uzun olursa özür dilerim

Anlayacağınız üzere benim bir ablam var ablam da benden 2 yaş büyük (yani o da çok büyük sayılmaz) hatta herkes için en güzel geçmesi, geçen yıllarında kendisi neyse daha fazla uzatmadan anlatmaya başlayacağım

Ablam yeni bir okula geçti ve okula geçtiğinde bir çocukla tanıştı klasik bildiğiniz okul aşklarından bana bu konuda sevgili olmadan öncesini çok anlatmadı bilgim kısıtlı ancak çok tatlı bir şekilde sevgili olmuslar ( aslında ikisinden biri bile çıkma teklifi etmemiş) sevgili olduklarında ki ilk yıl çok güzel geçti en azından ben hiç kötü bir anlarına şahit olmadım ama cidden hani belki eskiden sizin de olmuştur öyle tatlı duruyorlar ki hani bir sürü fotoğrafları var bir sürü hediyeler geliyor ablama hayal ilişkisi gibi bir şey ilk gördüğümde çok kıskanmıştım böyle bir ilişkim olsun istemiştim ama hani kusursuz gibi duran bir ilişki o zamanlar tek bir kusuru vardı o da ben dışında aileden kimsenin bu durumu bilmemesiydi bende kardeşlik kuralı şu günlere kadar kimseye bir şey demedim aklımdan bile geçmedi ama son zamanlarda hatta bu yıl Ablamı ağlarken yakaladım ilk başta bir şey demedim o da bana demedi bir gün su götürdüm sarıldım ve bana her şeyi anlatmaya başladı sevgilisiyle sorunlar yaşıyormuş sorunlar ilk ablam okulda ki yakın olduğu tüm kız arkadaşlarıyla küsünce başlamış küstükten sonra kendini çok yalnız hissedip yapay zekayla konuşmuş ve sevgilisi de bir gün bunu fark etmiş ve kavga etmeye başlamışlar ağladığı için fazla detaylandıramadı devamında sevgilisi sürekli telefonunu kontrol etmeye başlamış ve ablamın daha sevgilisi ile tanışmadan bile öncesinde kalmış Spotify da ki bir çalma listesine denk gelmiş bu çalma listesi de eskiden ablamın galiba ondan hoşlanan biriyle olan bir liste baya kızmış çünkü ablama daha önce bir calma listesi yapmak istediklerinden bahsetmiş ablamda bir kaç sefer olur diyip yapmamış falan ağlarken benim suçum diyip ağlıyordu sürekli sevgilisi bunu yakalayınca galiba ablamı baya kısıtlamaya başlamış bir normalde bir avm’ye gittiğini ve çıktığını söylersin ve biter ama ablamdan mağazalara girerken ve çıkarken haber vermesini istiyor kıyafetlerine karışıyormuş ablam her dışarı çıkmadan önce ona kıyafetinin fotoğrafını atıyor hatta bunları yine tolere ettim ayrıl dedim ayrılacağım dedi ondan nefret ediyorum manipülatör dedi niye devam ediyorsun dediğimde olmaz bana kızar beni kötüler zamanı gelince ayrılacağım diyip beni geçiştirdi ama son günlerde bazı anlarını yakaladım biz yurt dışına çıktık bir turda otobüsle beş dakikada bir otobüsün videosunu yollardı her otele gittiğimiz akşam düzenli ağlıyordu kavga ediyorlardı ayrıca ablam akşamları erken uyuyan uykusuzluğa tahammül edemeyen biriydi bazı akşamlar benim yanımda oturma odasında olurdu saat 1 gibi uyur beş dakika ayarla kendine alarm kurar ve uyanırdı bunu sorduğumda da cevap veremedi geçiştirdi bir gün ailemin arkadaşlarıyla kampa gittik denize yakın bir kamptı yürümeyle 5 dakika gibi düşünün ailemin arkadaşlarının da hiç oğlu yoktu yaşlarımıza yakın 3 kız vardı sadece ablama dakika başı yalvardı annem gel denize gir diye ablam girmemekte ısrar etti çadırın içine girip oturdu bir gün annemler denizdeyken mayosunu giydi ben gelecek diye sevindim o zamana kadar sevgilisi izin vermediği için gelmiyor sanıyordum kızıyordum bana hep ben istemediğim için gelmiyorum diyip kızmıştı ikna olmuştum hani artık o zaman ablam gelirken sevgilisini aradı aşkım uyuyacağım annemler denizden gelince uyandırırlar beni diyip telefonu kapattı ve benle denize geldi sorduğumda sanane diyip beni tersledi ( ablam sevgilisiyle her kavga ettiğinde sinirini benden çıkartır ne kadar destek olmayı denesemde son zamanlarda çok agresif konuşmaya tahammül edemezsiniz) sevgilisi de prenses erkek diye tanımlayacağınız türden bana mesajlarını çok okutmazdı okuttuğu bir mesajda sevgilisi 4 tane ses kaydı atmıştı ve ablam cevap verEmemek gibi bir hata da bulundu sonra kavga ettiler sevgilisi baya ağlıyordu bana değer vermiyorsun sana o kadar ses attım falan diye sonra ablam evde plan kavgalarında ona ağlarken ve kendini açıklamaya çalışırken ses kayıtları atardı ve karşıdan kahkaha sesleri gelirdi baya manipüle ederdi ben seni çok seviyorum ağlatma beni ağlama lütfen diye çok hatırlamıyorum üstünden üç dört ay geçti en son bugün bu yazıyı yazarken kavga ettiler ağlama sesi geliyordu bu akşam dışarı çıkmalıydık ama ablam annemle kavga etti (sevgilisi yüzünden fikrimce) gecemiz mahvoldu ablam sevgilisiyle konuşup yöne ağladı ve cuma denize gitmem tamam falan dedi lütfen telefonu kapatma diye de yalvardı baya bu arada ablamında sevgilisinin de ilk sevgilisi

ben bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum karışmazsam ablamın en güzel yılları yazık olacak anlayamıyorum telefonu kapattıktan sonra ona kufurler ediyor lanetler okuyor ayrılacağım diyip ilişkiyi o ayakta tutmaya çalışıyor karışmazsam bu devam edecek diye çok korkuyorum ne kadar ters davransam da o benim ablam aynı zamanda aileme de söyleyemem aslında ablam anneme söylediğini ancak benim bildiğimi söylemediğini söylemişti inanmıyorum ama bir şey fark etmez çünkü ablam annemle kavgalarından bahsetmemiş düşünsenize bize her şeye izin vermiş her imkanı sunmuş anneme böyle bir sevgili bulan ablamı anlatmak da zor olur ancak cidden başka bir çare bulamıyorum annemin bu ise bir el atması lazım ama söylersem ablamın bana güveni kalmaz ve bu cehennem azabına devam eder ne yapmalıyım bu ise burnumu sokmamalı miyim yoksa söylemeli miyim

( bu arada ablam çok çalışkandır yaz ayında bile canım sıkıldı ders çalışacağım diyen inek bir tiptir ancak bu yaz sevgilisine yazacak diye telefondan internetten kopamaz agresif garip bir şey oldu)

Lütfen yardım edin ne yapmalıyım

Iyy tam buldumcuk sevdası..
Kafasını taşlara vurur ilerde ama şimdi de sizin demenizle ayrılmaz.

Ben olsam benim söylediğimi asla çaktırma anne ağlarken yakala ve duydum seni diyerek ordan yürütürdüm annemi.

Aileniz kızındaki bu değişikliği farketmiyor mu ?
Babam bize çok yakın değil annem fark ediyor bir haller var sende diyor bana da ablanın sevgilisi var sanki kavga mı ediyorlar ne ise artık falan demişti(ablam annem sevgilimi biliyor demişti bana) bir iki defa ama oturup düzgünce konuşmadılar bugün konuşmayı denediler kavgadan sonra ama konu aniden eğitime kayınca kapanmış oldu konu

Aklıma gelmedi değil ama ablam ya annemler evde yokken yada etrafta değilken ağlardı ama en iyisi bu galiba

Annenız öğrense de bisey değişmeyecek . Anne gerçekten ilgili olsaydı size sormak yerine ablanızı karşısına alır konuşurdu.

Bırakın ablanız hata yaparak kendı tecrübelerini kendı kazansın

Annene söyleme ablanın güvenini kaybedersin. Akıllanması için kendi biraz dhaa üzülecek galiba. Ama çok yaş farkınız yok seni de dinleyebilir. Boşver ayrıl de her fırsatta.

İçim el vermiyor yeni ülke görmeye gittiğimiz zamanlarda bile mutlu olamamıştı ablamın restorantta ailemizle yemek yedikten sonra tuvalete gittiğimizde insanların içinde kan ağlayacak seviyeye gelmesini gördüğümden beri söylemeyi düşünüyorum

Annene söyleme ablanın güvenini kaybedersin. Akıllanması için kendi biraz dhaa üzülecek galiba. Ama çok yaş farkınız yok seni de dinleyebilir. Boşver ayrıl de her fırsatta.
Ablamla aram hiç iyi olmadı hep kavga ederdik birde sevgilisiyle kavga edip aglarken yanına geldiğimde beni sürekli tersleyip kufur edip gönderiyor konusamiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…