Huzursuz olduysa ayrılsınKızlar valla nasıl ne şekilde anlatacağımı bilmiyorum bu durumu. Ablamın 8 aydır bi ilişkisi var. Çocukla sadece ben tanıstım annem biliyor ama yüz yüze henüz tanısmadılar daha. Ablamın uzun süre sonra yoğun duygular hissettiği bir kişi kendisi. 10 gündür çocukla ilgili ne zaman bişeyden bahsetsek suratı ekşiyor bi durgunlaşıyor falan. En sonunda bugün “ne oluyor aranız mı bozuk geçiştiriyorsun onla ilgili konusmaları” dedim ve bu utana sıkıla anlatmaya başladı.
Olay şu şekilde gerçekleşiyor; ablamla çocuk film izliyorlar evde. Filmde nişanlı bi çift, aralarına birini alarak grup s.ks yapıyor. (Yasaklı kelime mi bilmiyorum o sebeple sansürledim) Ablam da şakayla karışık yok artık bu ne falan demiş gülmüş. Çocuk da “bende de grup fantezisi var, daha önce bi kere denedim” demiş. (Sevgilisiyle yapmamış) Ablam da anlamamış, hani, eski sevgilisiyle böyle bir şeye dahil olduğunu sanarak “nasıl yani, benimle böyle bir şey düşünebilir misin” diye sormuş; o da “yani fantezide güzel geliyor ama gerçekte bunu yapabileceğimi, gerçeğe aktarabileceğimi sanmıyorum. Seninle gerçekte böyle bişey düşünmüyorum şuanda ama verdiğin tepkiye bakılırsa ileride düşünürsem de bunu sana söylemem” demiş ve sonra konuyu kapatmışlar.
Anlatırken ablam diyor ki “neye uğradığımı şaşırdım o cevabın karşısında. Herkesin fantezisi var o ayrı, benim de fantezilerim var ama sevdiğim erkeğin beni grup sekste düşünürken kendini tatmin edeceğini bilmek içimi huzursuz etti”
Doğru, hepimizin fantezileri vardır, bazısı bunu sadece düş dünyasında güzel bulur gerçekte olmasını istemez. Bazısı da gerçeğe döker. Kimseye kink-shaming yapmak istemem haddim de değil. Sadece tek düşündüğüm; çocuk bunu gerceğe dökmek istiyordu da istediği tepkiyi alamayınca R mi yaptı. Nabız mı yokladı. Kıskanç da bir çocukmuş ablamın dediğine göre. “Elimde değil, gerçeğe dökmek istemese bile o söylemi beni çok huzursuz etti” diyor. Nasıl cevap vereceğimi ne diyeceğimi bilemedim. Çok tuhaf bi konu o sebeple sizin de fikirlerinizi almak istedik. Kendisinin bu forumda hesabı yok.
Huzursuz olduysa ayrılsın
Ne tatava yapiyosunuz
O kadar Türkçe nin içinde de kink shaming in karşılığını bulamadin mı niye öyle yazdin
Huzursuzsa ayrılsın. Herkesin fantezisi kendine. Herkes kendine uygun birisini bulur sorun kalmaz. Burdan adamın fikirlerine fal mı açalım? Konuşsun karşılıklı koca insanlar açık açık.Kızlar valla nasıl ne şekilde anlatacağımı bilmiyorum bu durumu. Ablamın 8 aydır bi ilişkisi var. Çocukla sadece ben tanıstım annem biliyor ama yüz yüze henüz tanısmadılar daha. Ablamın uzun süre sonra yoğun duygular hissettiği bir kişi kendisi. 10 gündür çocukla ilgili ne zaman bişeyden bahsetsek suratı ekşiyor bi durgunlaşıyor falan. En sonunda bugün “ne oluyor aranız mı bozuk geçiştiriyorsun onla ilgili konusmaları” dedim ve bu utana sıkıla anlatmaya başladı.
Olay şu şekilde gerçekleşiyor; ablamla çocuk film izliyorlar evde. Filmde nişanlı bi çift, aralarına birini alarak grup s.ks yapıyor. (Yasaklı kelime mi bilmiyorum o sebeple sansürledim) Ablam da şakayla karışık yok artık bu ne falan demiş gülmüş. Çocuk da “bende de grup fantezisi var, daha önce bi kere denedim” demiş. (Sevgilisiyle yapmamış) Ablam da anlamamış, hani, eski sevgilisiyle böyle bir şeye dahil olduğunu sanarak “nasıl yani, benimle böyle bir şey düşünebilir misin” diye sormuş; o da “yani fantezide güzel geliyor ama gerçekte bunu yapabileceğimi, gerçeğe aktarabileceğimi sanmıyorum. Seninle gerçekte böyle bişey düşünmüyorum şuanda ama verdiğin tepkiye bakılırsa ileride düşünürsem de bunu sana söylemem” demiş ve sonra konuyu kapatmışlar.
Anlatırken ablam diyor ki “neye uğradığımı şaşırdım o cevabın karşısında. Herkesin fantezisi var o ayrı, benim de fantezilerim var ama sevdiğim erkeğin beni grup sekste düşünürken kendini tatmin edeceğini bilmek içimi huzursuz etti”
Doğru, hepimizin fantezileri vardır, bazısı bunu sadece düş dünyasında güzel bulur gerçekte olmasını istemez. Bazısı da gerçeğe döker. Kimseye kink-shaming yapmak istemem haddim de değil. Sadece tek düşündüğüm; çocuk bunu gerceğe dökmek istiyordu da istediği tepkiyi alamayınca R mi yaptı. Nabız mı yokladı. Kıskanç da bir çocukmuş ablamın dediğine göre. “Elimde değil, gerçeğe dökmek istemese bile o söylemi beni çok huzursuz etti” diyor. Nasıl cevap vereceğimi ne diyeceğimi bilemedim. Çok tuhaf bi konu o sebeple sizin de fikirlerinizi almak istedik. Kendisinin bu forumda hesabı yok.
Fanteziden kastım bunu düş dünyasında yaşaması. Bu forum da dahil birçok kadının ya da erkeğin zaten fantezi dünyası var. Benım rahatsız oldugum konu gercekte yaşamak istemesi. O fanteziyi gercege dökmek oluyor çünkü.Hem insanların fantazileri olabilir, gayet olağan bir durum ; saygı duyarım vs imajı oluşturup hem de ablanızın sevgilisi bunu dile getirdiği için rahatsızlık hissetmeniz bana samimi gelmedi. Insanlar için çok olağan olan çok normal olan pek çok şey sizin için yanlış olabilir. Öncelikle sizi neyin rahatsız ettiğini veya edeceğini belirlemelisiniz bence yoksa zaten adamın fikri ve filyatı gayet açık
Kızlar valla nasıl ne şekilde anlatacağımı bilmiyorum bu durumu. Ablamın 8 aydır bi ilişkisi var. Çocukla sadece ben tanıstım annem biliyor ama yüz yüze henüz tanısmadılar daha. Ablamın uzun süre sonra yoğun duygular hissettiği bir kişi kendisi. 10 gündür çocukla ilgili ne zaman bişeyden bahsetsek suratı ekşiyor bi durgunlaşıyor falan. En sonunda bugün “ne oluyor aranız mı bozuk geçiştiriyorsun onla ilgili konusmaları” dedim ve bu utana sıkıla anlatmaya başladı.
Ablanızı etkileyen ve onun karar vermesi gereken bir durum bu. Sizi niye rahatsız etti anlamadım.Benım rahatsız oldugum konu gercekte yaşamak istemesi.
Ablanızı etkileyen ve onun karar vermesi gereken bir durum bu. Sizi niye rahatsız etti anlamadım.
Ablanızı rahatsız ediyorsa ve bu düşüncedeki biriyle devam edemeyecekse ayrılabilir.Ablamı da rahatsız ettiği için.
Ablanızı rahatsız ediyorsa ve bu düşüncedeki biriyle devam edemeyecekse ayrılabilir.
Sizi bu denli huzursuz edecek bir şey bulamıyorum ben açıkçası.
Buraya yazdığınızdan ablanızın bilgisi varsa benim açımdan sorun yok.
İlerisi için ablanızdan böyle bisey talep edebilir diye düşünüyorum.
Kafasına çok takılıyorsa başka bir zaman tekrar konuyu açıp aslında çok da kötü bir fikir olmadığını söyleyip ağzını arasın,ozaman erkek arkadaşının gerçek fikrini öğrenebilir.
Herkesin fantazisi olabilir kabul eder devam eder veya etmez ayrılır ayrıca yapalım gibi birşey dediğini okumadim yani bende grup sex içimde kalmıştır ne oluyorum ben sapık mıulan bugünde sapık çıktım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?