• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın Sorumsuz hesabını bilmeyen eşi :(((((

selmayusuf

En büyük teslimiyetin adıdır, Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
112
29
48
Mrb arkadaşlar benm hatta ailemin sorunu ablamın eşi. Parasının hesabını bilmiyor. Kredi çeker ondan alır ona öder. 22 milyar borç olmuş. Banka maaşına el koymuş bunun evde cıngar çıkarmış sanki ablam yapıyor evede bişi almaz en fazla ayda harcadığı 150 tl falandır. Babam toparlansınlar die alt kata oturttu kira yok devamlı annemdeler yemek içme masraı fazla yok kardeşim çalışıyor bekar ayda o para yolar kıyafet çocukların ihtiyacı için anlayacağınız eve faydası yok ama bitmeyen borcu var. Allahım hesabını bilmeyen insanlarla karşılaştırmasın. Ailesi bozuk insanlarla evlenmeyin. Ömrünüzü yerler. Çoluğunun çocuğunun rızkı faizlere gidiyor  . sizlerdede bu tür sorunlar varmı nasıl başa çıkıyonuz bu arada 2 çocuğu var biri 4 diğeri 1 yaşında yani çalışamaz ablamda

araba sevdası var çürük araba alır sanayiden gelmez sigara açer kendi masrafı daha çok . cebinde parasıyok sigara falan alamıyor ablama sataşmış .çocuklara kızıyormuş hemen ablamda ağzının payını vermiş ama öküz insan ne anlar

Sorumluluklarını bilip, eve bakmasını öğrenene kadar göndersin ablanız evden.
Yoksa ablanız böyle çeker durur.
Aklını başına toplaması gerekiyor artık damadınızın.

şu erkeklerin ya gözünü korkutun yada alın karşınıza adam ol diyin. ne bu kadınların erkeklerden çektiği.ablanıda anlayamıyorum kusura bakma iş yok para yok sorumluluk yok neden böyle bi adamla birlikte ya bassın tekmeyi göndersin.

canım ablanda adamın huyunu biliyo 2. çocugu neden yapmış
nereye harcıyomuş kazandıgı parayı yada kazanıyo mu anlamadım

böyle konuları okuyunca eski günlerim aklıma geliyor ve çıldıracak gibi oluyorum..
ben size söyleyivereyim paranın nereye gittiğini % 90 ya kumar oynuyodur yada borsada kaybediyordur ablanızda kendini kandırmak adına sorumsuz diye ikna etmeye çalışıyor hem kendini hemde sizleri...
inanın olan ablanıza ve çocuklara oluyor adam alışmış bir kere nasıl olsa evine bakan birileri var alışmış böyle hayata ama dur demeniz gerekiyor böyle ömür boyu nereye kadar devam Allah aşkına..

bende kendime yıllarca yalan söyledim 9 yılım gitti bebeklerimden sonra gözüm açıldı evin bütün yükü benim sırtımda adamın aldığı maaşın 1 lirasını görmedim vurdum tekmeyi gitti..
şimdi ise o halen borçları icralarıyla uğraşırken ben bebeklerimle mutlu ve yatırım yapmaya bile başlayan biri oldum...

Allahım çocukları, ablanızı ve sizi kurtarsın o adamdan düzeleceğini beklemeyin asla düzelmez....

Dayamış sırtını sizlere nasıl olsa destek olunuyor diye rahat rahat geziyor.
Sizler destek oldukça daha da yayılacaktır.
Sanmayın ki değişir bir insan sorumsuzsa öyle gider.
Yapılacak bir şey yok. Böylesini kapıya koymak lazım ama onuda ablanız bilir.

böyleleri değişmez:50: açıkcası ablanın yerinde olsam daha fazla çekmem boşanırdım zaten ablana çocuklarına ailen bakıyormuş koca tamamen göstermelik evde:23:niye kahrını çekiyor ki anlamadım:19:

ablan evi terk etsin dangalak kocası hatasını anlarsa döner zaten
baktın olmuyor annen çocuklara bakacak ablan iş bulup çalışacak
böyle bi adamın yanında durulmazda yazık valla çok üzüldüm ablanla çocuklara

benım ablamla hemen hemen aynı anlattıklarınız 2 çocugu var onunda adam bılmedı çocuklara bır bez bıele almadı hep bızle onun ailesi yaptık 18 yıllık evlıler kaç tane iş yeri açtı bılmıyoruz bıle hsabını iş yerı açıyor kızınca bırıne kapatıyor .2.3 mılyarlık telefonla gezip günde 3 paket en pahalı sigarayı çer bu adamda

ama bıızkının ailsi yapıyor babası annesı arkasında ..işe gitmese annesi birgün kaldırmaz akşama kadar yatsın susun ses çıkarmayın der...kaynanasıyla altlı üstlü oturuyor işte öle gecende gene dükkan açtı .şimdi çocukların biri 15 yaşında oldular ama ılgılnıyor artık onlarla ..ne bılıyımya ALLAH HERKEZIN gönlüne göre versin inşallah ...ablam çalışıyor şimdi

bızım kızımızdada akıl yok bırak gel dedık gelmedı alıştım ben onlara dıyor 19 yaşında evlenınce

Back
X