Ne kadar acimasizca yorumlar yazmışsınız. Siz olayi karistirmissiniz az parayla gayet güzel gecinebiliyorum demek kötü bisey değil, deli gibi para alıp yetiremiyorum demek kotu bisey... Tatil köylerine gidemiyorum diye insanlar depresyona girip intihar mi etsin.
Evimin kredisinin bitmesine 7-8 ay kaldi... Eger Allah ömür verirse o zamana ev sahibi olucam kredi borcu bittigi icin esimin 4 bin lira maasi direk cebimize kalacak, o döneme kadar calismaya baslarsam 2-3 bin de benim gelirim olacak... Ama suan tatil köylerine gidip gezip tozup, lüks kiyafetlere para harcayıp, cani ne isterse düşünmeden alan, bütün parasını aninda harcayan arkadas sen o günler geldiğinde hala evsiz olacaksin hala birikimsiz olacaksin... Allah korusun önemli bi ameliyata ihtiyac duysan sagdan soldan borc para arayacaksin...
Tup bebek tedavileri görüyorum ne kadar pahali haberiniz var mi? 1 tup denemesi ortalama 10bin tutuyor. ben 3 deneme yaptim. ne yapalim ben de parami orda yedim.
Simdi siz 2 binle gecinen insanlari bu kadar ezdiginize göre gidip depresyona gireyim intihar edeyim bari.... paramin hesabini yaparak harcamam, nerde daha ucuzsa ordan alayim demem, nerde ne kampanya var diye arastirmam cok ayip biseymis öleyim ben.
bi ruja 200-300 lira vermek ve bu sekilde bi sürü ruj almak, bi haftalik tatile 10-15 bin lira harcamak, yemek yapmaya üsenip her gün disardan yemek, iki adımlık yere bile arabayla gitmek, bütün ışıkları sürekli açık bırakmak, musluğu saatlerce açık birakip da suyu ziyan etmek, alacagin deterjan A markette 50 lira B markette 30 lira iken gidip A marketten almak, sürekli çöpe yemek atmak, 1 tişört icin çamaşır makinesini çalıştırmak vs... bana göre de bunlar müsriflik...
Bi de ailelerimizin yazlığına gidiyoruz diye kucumsemisler. Yaaa arkadasim zaten anne babani görmek icin evine gidiyorsun bu da mi ayip anlamadimki. bize özel hazirlanmis odamiz var. Iki yazlikta izmirin güzel yerlerinde. her haftasonu denize giriyorum, gunesleniyorum... Ailelerimizle gayet güzel tatil yapiyoruz, üstelik yaz boyunca her haftasonu... Bu da mi ayıp, eziklik vs. simdi bunu da mi kafama takip üzülmem lazim (!)
Allah sizin gibi zihniyette olanlari parasizlikla sınamasin vallaha intihar noktasina gelirsiniz. Hepiniz koç holdingin varisi gibisiniz masallah
bu kadar zengin arkadasimiz varken sırtımız yere gelmez