• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

eşim söylüyor zaten kardeşini ara ona söyle diye annem bile söyledi sürekli damat aranmaz kardeşini ara ona söyle dedi ama anlamıyor ki uyarılıyor da ne istiyor anlamıyorum ki huzursuzluk olsun maksat
tamam o zaman madem söylediniz buna rağmen arıyor açmayacak eşiniz. bi tavır koyun artık bu ne böyle ya

tamam o zaman madem söylediniz buna rağmen arıyor açmayacak eşiniz. bi tavır koyun artık bu ne böyle ya
zaten öyle yapıyoruz artık açmıyor telefonu mesaj atıyor bakmıyoruz bizde mesaja bana yazması için . ne bilim ablalık anne yarısıdır ben ablam var diye mutlu oluyordum beraber takılırız gezeriz diye ama niyet farklı yaklaşım farklı

aslında doğru ben kötü şeyler olmasın diye bekledim kendisini düzeltsin diye ama devam ediyor ve bu çok kırıcı. daha geçen gün ailecek bir araya geldik oturuyoruz ablam gitti eşimin yanına oturdu ben ayakta kaldım neyse dedim eniştemin yanına oturdum eniştemle de abim gibidir oda beni kardeşi gibi görür daima abi diyorum zaten bende . sonradan bişey oldu kalktı eşimin yanına oturdum
ay allahım okudukça bu nasıl bişey diyorum. NE MÜNASEBET YA ABLAM EŞİMİN YANINA OTURACAK??? ORTAMDA HİÇ Mİ KİMSE DEMİYOR KALK KIZIM EŞİ OTURSUN ORAYA DİYE? HADİ ONU GEÇTİM EŞİNİZ ABLANIZ OTURDUGU AN NEDEN KALKMIYOR???

bide şöyle bişey işler düzelecek düzelecek diye tutuyorlar eşim tecrübeli kaybetmek istemiyor ama parada vermiyor arada kalıyoruz işler düzelecek düzelecek para gelecek diye oyalıyor aslında eşim dedi bu ayın sonu düzelecek dedi eğer düzelmezse artık sert konuşup bağları koparcam dedi
ablanızın durumu madem iyi gerekiyorsa kendileri o ay hiç para kazanmayacak ama çalışanlarına verecek olur mu böyle bi haksızlık ya

yüzsüzlük, eğer bişey deseniz aranız bozulsa ben ne yaptım ki der bir de ben sizi samimi gördüm kardeşimsiniz falanlar filanlar başlar. bende de var bir tane hiç bi şekilde suçunu kabul etmez

aslında eniştem de yapar yapmaz değil ama ablam başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan birisi bende çözemiyorum ablamı başka işe bakıyoruz açıkcası kurtul dedim hatta bende .iş yerinde eşime salak salak şeyler diyormuş zaten . misal veriyorum geçenlerde eşim beni aldı pazara gittik iş yerlerimiz biraz yakın eşimi aradı pazarda eeee bende gidecektim pazara niye beni almadan gittin dedi eşimde yenge ne bilim ben senin pazara geleceğini dedi oda eee bugün pazar yani bişeyler alacağım diye azarladı nasıl sinir oldum bilemezsiniz.eşimde salak bu senin ablan dedi ben onun pazara gideceğini nerden bilcem dedi o an da gerildim

Konuda bahsettiğiniz kişi , öz ablanız mı ? Yoksa sizin abla dediğiniz , yaşı size yakın kuzen , amca , dayı vb eşi mi ?

gerçekten allah yukarıda hep yenge der saygısızlık yapmaz hatta soğuk konuşur mesafeli olur ama ablam ona bişeyler söylemeye çalışır ne bilim laf atar şakasına felan eniştemde bişey demez adam ne dedin şakalaşıyorlar diye demez

Ablanıza neden yenge diyor ? Öz ablanızdan bahsetmiyorsunuz bu durumda.

18 şubatta açtığınız konunuz
kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum

aynen onun yüzünden yuvamı zedeleyemem zaten eşim üzerime titremese veya üzerime düşmese ilgilenmese eşim hakkında bişeyler düşünürüm ama hiç öyle değil üzerime titrer arar sorar gün içerisinde mesaj atar sürekli istediğim bişey olursa almaya çalışır evimize şunu yapsak mı derim iki gün sonra alır yaparız evine de düşkün evi için arar sorar aksesuar olsun ne bilim çiçek olsun herhangi bişey olsun mutlaka araştrır ince fikirlidir. misal elimi ben sürekli keserim sakarımdır biraz marketten el robotu gibi üçüne soğanı koyuyorsun el gücüyle yemeklik doğruyor ismi aklıma gelmedi ondan almış mesela artık ellerini kesmek yok diye böyle daha birçok örnek var ama ablamda böyle yapınca huzursuz oluyorum

Henüz 6 aylık evli olmalısınız açtığınız konunuza göre. 2 mesajınız arasında sizce de çok fark yok mu ?

Eski konularınıza bakarak sanırım bu 2.evliliğiniz.

En başta evlilikten beklentilerinizi , ne zaman çocuk sahibi olnak istediğinizi , eşinizle konuştunuz mu ? Siz 2016 yılından bu yana anne olmaya hazırsınız. Peki eşiniz ve evliliğiniz bir çocuğa hazır mı ?

ay allahım okudukça bu nasıl bişey diyorum. NE MÜNASEBET YA ABLAM EŞİMİN YANINA OTURACAK??? ORTAMDA HİÇ Mİ KİMSE DEMİYOR KALK KIZIM EŞİ OTURSUN ORAYA DİYE? HADİ ONU GEÇTİM EŞİNİZ ABLANIZ OTURDUGU AN NEDEN KALKMIYOR???
ben yaşadıkça nasıl bişey diyorum zaten . yadırganmıyor çünkü ablam öyle kötü niyetli değil eşimi kardeşi, gibi görüyor nasıl yanlış anlaşılsın kimse yakıştırmaz o yüzden de yadırganmaz eşim bi bahane buldu kalktı zaten sonra ablamda kakltı o an içeri girdi sanırım sonra eşim oturdu tekrar çağırdı beni yanıma gel diye bende gittim oturdum zaten . yüzsüz bacım yüzsüz benim ablam yüzsüz

18 şubatta açtığınız konunuz

Henüz 6 aylık evli olmalısınız açtığınız konunuza göre. 2 mesajınız arasında sizce de çok fark yok mu ?

Eski konularınıza bakarak sanırım bu 2.evliliğiniz.

En başta evlilikten beklentilerinizi , ne zaman çocuk sahibi olnak istediğinizi , eşinizle konuştunuz mu ? Siz 2016 yılından bu yana anne olmaya hazırsınız. Peki eşiniz ve evliliğiniz bir çocuğa hazır mı ?
ben size şöyle söyleyim o konuşmaların devamı var evet eşim üzerime yine titret her istediğimi alır yapar ovülasyon döneminde eşim uzaklaştı aslında benden ben sürekli yumurta yok yumurta yok diye strese girdim eşimde girmiş bu sefer ben üzülünce ilişki olmadı evet ama onu sonradan açıkladı zaten konuşmaların ilerleyen yazışmalarda var bu . eşim kendiside söyledi bende stres oldum bu sefer yaklaşamadım sana dedi işlerde yoğundu seni ihmal ettim dedi zaten bende ovülasyonu felan bıraktım yani bu uzaklaşma 1-2 hafta sürdü bende ilgi manyağı biri olunca abarttım sadece. evet doğru ikinci evliliğim öncekinde sorun vardı tedavi gördü ama olmadı iyikide olmamış . eşim kendisi istiyor zaten kendisi söyledi ben çocuk istiyorum korunmak istemiyorum haberin olsun diye düğünden önce bile söylüyordu .

yüzsüzlük, eğer bişey deseniz aranız bozulsa ben ne yaptım ki der bir de ben sizi samimi gördüm kardeşimsiniz falanlar filanlar başlar. bende de var bir tane hiç bi şekilde suçunu kabul etmez
işte beni anlayan çıktı insanın hayatında olursa anlar karışıdakini . aynen öylede oluyor zaten kendisinde suç yok bütün suç bizde gibi gösteriyor zaten

Güvenilir yerden kasıt nedir ? Şu anda ayda 2000 tl alıyor yazmadınız mı ?
güvenilir dediğim tanıdık olur iş garanti olur en azından anlamında söyledim. bazen 2 bazen 3 alıyor bazen hiç almıyor bekleyin deyip duruyor bişeyleri satacak felan kapatacak borçları almadan da çıkamaz tazminat vs var

ben size şöyle söyleyim o konuşmaların devamı var evet eşim üzerime yine titret her istediğimi alır yapar ovülasyon döneminde eşim uzaklaştı aslında benden ben sürekli yumurta yok yumurta yok diye strese girdim eşimde girmiş bu sefer ben üzülünce ilişki olmadı evet ama onu sonradan açıkladı zaten konuşmaların ilerleyen yazışmalarda var bu . eşim kendiside söyledi bende stres oldum bu sefer yaklaşamadım sana dedi işlerde yoğundu seni ihmal ettim dedi zaten bende ovülasyonu felan bıraktım yani bu uzaklaşma 1-2 hafta sürdü bende ilgi manyağı biri olunca abarttım sadece. evet doğru ikinci evliliğim öncekinde sorun vardı tedavi gördü ama olmadı iyikide olmamış . eşim kendisi istiyor zaten kendisi söyledi ben çocuk istiyorum korunmak istemiyorum haberin olsun diye düğünden önce bile söylüyordu .

Çocuk isteğinizi anlıyorum. Ancak önce biraz önünüzü mü görseniz ? Adını tam koyamadığınız bir şüphe var içinizde.

Önce sorunlarınızı çözün , eşiniz işini bir düzene oturtsun. Sonrasında eşinizle ortak bir çocuk isteyip istemediğinizi gözden geçirseniz , daha sağlıklı olmaz mı ?

Back
X