• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

Ohhhh valla çok güzel yazmışsınız

Kardeş kıskançlıgı Habil ile Kabilden beri var elbetteki kıskanıyor

2 bine eşi herşeye göz yumuyorsa ben şüphelenirdim ikisindende 2 binle 2 defa markete git finito
Kıskanır kıskanmaz değil ama bu şekilde mi olmalı gibisinden demiştim ben yani örnek bana yapılmayan şeyler kardeşime yapılsa evet belki buruk olurum kıskanırım ama bu şekilde kötü değil kardeşim adına sevinirim yani o anlamda demek istemiştim kendisine yapılmayan şeyler benim suçum değil ki

Çok güzel haberler bunlar, eşinizin hakkını almasına inanılmaz sevindim. İnşallah daha güzel bir iş bulur ve huzurunuz devam eder. Ablanızla iletişim kurma zorunluluğunuz tamamen ortadan kalktığına göre bağları koparmanızın da hiçbir sakıncası kalmamış. Gelmiş geçmiş ve bebeğiniz de hayırlı olsun
Çok çok teşekkür ederim evet nasıl olur diye düşünürken Rabbim yol gösterdi ve zamanı işte dedi ve kurtulduk Rabbime şükürler olsun. Kardeş bağım kalmadı faydası yoktu daha çok zararı vardı o yüzden üzülmüyorum bile çünkü hep biz yaptık onlara onlarda bize hep kötü geldi rabbim De hayırlı olanı verdi 🥰🌺

ah ah daha neler neler de işte . dışarıdan bize diyorki bal gibi yaşıyorsunuz hayat size güzel deyip duruyor halbuki işler kötü gidiyor diye aylardır eşim 2bin tl alıyor ve benim ev kredim var araba kredim var evime erzak alıyorum yani bide ona rağmen bişey demiyoruz.
aklin varsa akrabanin yaninda calismayin. akrabanin mantigi zaten aileden birilerini calistirip, somurup, kendini buyutmek. is aradiginizi caktirmadan bakmaya baslayin, sonra ayrilin. ablanizin yaninda durursaniz bir cm ilerlemezsiniz

Lafı, sözü bitmrz bu tiplerin mesafeli olup hayatını yaşayacaksın, tartışmayla, konuşmayla anlamaz. Mesafe koyup, hiç bir lafı asla takmayacaksın. Başka çaresi yok. Sürekli çomak sokulur çünkü umırsamayacaksın hayatını yaşayacaksın, tek çözüm bu
O kadar haklısın ki alkışlıyorum 👏🏻👏🏻

Kusura bakmayin ama ablanizin soyledigi seyleri abartiyorsunuz bence. Bana da alsana cicek diye takiliyor gibi geldi esinize, sonucta arkadasi. Yine annenize arkadasi hakkinda belli bir siniri gecmeden atip tutabilir ve sizin ona karismaniz bence cok kocamkoyluluk. Eger basit kiskanclik huylari varsa siz bunu daha iyi bilirsiniz ama bunlar gayet olasi ve hos karsilanmasi gereken seyler. Kardesinizi kocaniz icin iki gunde satmissiniz. Halbuki kizin affedilmeyecek hic bir davranisi yok. Bana dusmanim bile esini de isin icine katarak "Senin bizle derdin ne?" diye soramazken kardesimin sordugunu hayal edemiyorum. Kardesiniz sizi engellemekte sonuna kadar hakli. Ben de bir gun laf olsun diye konussam ablam da bundan kotu anlam cikarsa ve bana bunu dese cok sevmeme ragmen direkt silerim onu. Yarin bir gun olur da kocaniz size bir kazik atarsa hatirlarsiniz belki benim bir kardesim vardi noldu ona diye.

Back
X