Allah sabir versin size. Taksiratini affetsin.2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Çok hemde kendimi o kadar yanliz hissediyorum ki başka kız kardesimde yok Ablam çok başkaydıAllahım rahmet eylesin . Evladına sizlere ömür versin . Kardeş çok başka bişey çok başka bi bağ . Sabırlar dilerim size . Mekanı cennet olsun
Allah rahmet etsin inşallah.Size de sabırlar diliyorum.Bir araştırma yazısında okumuştum.Kardeş kaybı kayıpların en ağırıymış.2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Babası bakıyor hafta içi yatılı okula verdiler hafta sonu babasının yanında telefonla arıyorum konuşuyorum ama gitmek mümkün olmuyor bayrama buraya geleceklerAllah sabır versin. Çok zor olmalı. Yeğeninize kim bakıyor şimdi?
Ne akıllıca bi karar. Anneden yoksun kalan bir çocuğu, kimsesiz bırakmak.Babası bakıyor hafta içi yatılı okula verdiler hafta sonu babasının yanında telefonla arıyorum konuşuyorum ama gitmek mümkün olmuyor bayrama buraya gelecekler
Bunu düşündüm ama yazamadımNe akıllıca bi karar. Anneden yoksun kalan bir çocuğu, kimsesiz bırakmak.
Rabbim anasinin mekanını cennet eylesin. Yavruyu da kalbi güzel insanlarla sarsin sarmalasin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?