Ablamın vefatı :(guzel sozlerinize ihtiyacim var

Tugcedgn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
181
101
103
36
2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka

Allah sabir versin size. Taksiratini affetsin.

Allahım rahmet eylesin . Evladına sizlere ömür versin . Kardeş çok başka bişey çok başka bi bağ . Sabırlar dilerim size . Mekanı cennet olsun

Allah rahmet etsin inşallah.Size de sabırlar diliyorum.Bir araştırma yazısında okumuştum.Kardeş kaybı kayıpların en ağırıymış.

Evladı şanslıki teyzesi var.Anne yarısı idiniz annesi olursun artık inşallah.

Hayatı yaşarken ölümü yakınımızda düşünemiyoruz.
Herkes kendi telaşında yaşayıp gidiyor.

Hepimiz yapıyoruz aynı ihmalleri kendinizi boşa üzmeyin.

Allah rahmet eylesin, sabır versin sizlere.
Yeğeniniz size emanet.
Emanetine sahip çıkarak, yüreğinizi ferahlatabilirsiniz.

Allah rahmet eylemiştir inşallah.
Keşke’leri kafanızdan atın yoksa vicdan azabı çekersiniz. Paylaştığınız güzelliklere odaklanın. Çok üzücü ve teselli edecek bir cümle yok maalesef. Dediğiniz gibi acı ama hayat devam ediyor.

Babası bakıyor hafta içi yatılı okula verdiler hafta sonu babasının yanında telefonla arıyorum konuşuyorum ama gitmek mümkün olmuyor bayrama buraya gelecekler
Ne akıllıca bi karar. Anneden yoksun kalan bir çocuğu, kimsesiz bırakmak.
Rabbim anasinin mekanını cennet eylesin. Yavruyu da kalbi güzel insanlarla sarsin sarmalasin inşallah

Allah sabır versin.Ölüm gibi gerçek ve kaçınılmaz olan bir sonu bilerek yaşıyoruz hepimiz.Bana göre önemli olan,gönüllere hoş bir dokunuş yapabilmek,iyilerden olarak anılabilmektir.Dünya hayatının bir rüyadan ibaret olduğu ve asıl ölünce rüyadan uyanacak olduğumuzu bilmek,acılara ve zorluklara katlanabilmeyide kolaylaştırıyor.Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin.Cennetinde buluştursun sizleri.Başınız sağolsun.

Ne akıllıca bi karar. Anneden yoksun kalan bir çocuğu, kimsesiz bırakmak.
Rabbim anasinin mekanını cennet eylesin. Yavruyu da kalbi güzel insanlarla sarsin sarmalasin inşallah
Bunu düşündüm ama yazamadım
Bilmiyorum ama ablasının tek emaneti keşke bu şekilde olmasaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…