Ablamın vefatı :(guzel sozlerinize ihtiyacim var

Allah sabır versin. Üzülmeniz normal ama ölüm yokluk değil bunu unutmayın. Allah onu da sizleri de en güzel yerlerde buluşacaklardan eylesin inşaallah

Allah rahmet eylesin ama yeğeninize çok üzüldüm çocugun birden hayatı alt üst oldu nasıl izin verdiniz yatılı okumasına nasıl yanlız hissediyordur kendini imkanınız varsa siz alın yanınıza ufacık çocuk orfa bırakılırmı ya içimi parçaladınız. Benim yegenim bu durumda olda bir gün ayırmam yanından o ne biçşm baba yaa

Bendr aynısını dedim yemin ederim içim gitti o yavruya annesinden başka kimsesi yokmuş meğersem

Şunu da anlatayim sizlere enistem boyle nasil desem kendini sofi zannedip herseyi ben bilirim hocayim diye takilan cinsten cocugu ilkokul bittikten sonra okuldan aldi ve kuran kursuna gonderdi ne dediysek dinlemedi kendi bildigini yapti egitim hayatini bitirdi cocugun.Kuran Kursuna gitmeye basladi iste ilkokuldan sonra 9-10 yaslarinda yani hafiz olsun diye sabah gidip aksam geliyodu eve kurstan gecen yil yatili kursa verdi cocugu ablama annesine yani o kadar duskunduki yapamadi kursta ablamda cok ozluyodu onu ama eşine sesini cikaramiyodu yavrum kursta yapamayınca yatilidan aldılar tekrar sabah git akşam gel yapıyordu o şekilde devam ediyodu sonra Ablam vefat etti tekrar yatiliya verdi ama bu sefer alışmak zorundaydı nazlanacagi bir annesi yoktu artık tabi pat diye alışamadı yine hala alışmış değil ama hafiz olsun diye babası gönderiyor oda sanırım biraz biraz alıştı düzene ve daha çocuğun annesinin yokluğuna alışamadı enişte bey evleniyor şuan tam 3 buçuk ay oldu Ablam vefat edeli pazar günü düğünü varmış davetiye basmış bide düğününüz var diye ilk bayramında gelmedi çocuğunu getirmedi mezarına üstelik bu evlilik işi 1 buçuk aydır varmış yani anlamın vefatindan 2bucuk ay sonra ayarlamış çok doluyum herkes bayramını yaşarken biz kahrolduk

Yazık. Sen merak etme, Allah'ın sopası bugün olmasa yarın muhakkak iniyor. Yazık günah çocuğa.. üzüldüm

O kadar zorumuza gitti ki annem babam kahroldu en azından gelseydi ilk bayramını yapsaydı ondan sonra yine evlenseydi

Konunuzu gündüz okudum ama yazacak bir teselli bulamadım. Allah size sabır versin ablanıza da rahmet eylesin. Ölüm Allah'ın emri çok acı ama en acısı da o çocuğun hali. Enişte nasıl bir zihniyette ki çocuğu hasta annesinden ayırmış. Yetmemiş kadının toprağı kurumadan evlenip çocuğu resmen başından atmış. Allah o adamın kalbine merhamet versin. Keşke size verse çocuğu da sahipsiz kalmasa.

Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun Allah sabır versin kardeş acısı ve evlat acısı unutulmazmış biriyle aynı karında yatıyor diğerini karnında büyütüp doğuruyorsun bol bol ruhuna dua edin hayır verin onun için iyi olur zaman herşeyin ilacı unutmak mümkün değil ama açın hafifleyecek

Allah ıslah etsin bekleyememiş demek ki hiç üzülmemiş kendi ne halt ediyorsa etsin de olan o çocuğa olmuş allah kimseyi annesiz bırakmasın

Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin inşallah.
Sabr diliyorum.
Çocuğu ile geçirin onunla geciremediginiz zamani inşallah.

Bizde iki kardeşiz benimde bir ablam var candan öte oda. Canimin parcasi. Allah sabir versin allah rahmet eylesin.

O kadar zorumuza gitti ki annem babam kahroldu en azından gelseydi ilk bayramını yapsaydı ondan sonra yine evlenseydi
Öncelikle başınız sağolsun. Maalesef bu işler böyle. Biz eş yoldaş arkadaş oluruz saçımızı süpürge ederiz, yuva veririz, yeri gelir kocamızın cebini düşünüp çocuğunuzdan kısarız ama başa gelince çocuğumuzu yatılıya, yurda, başka birine verip güzelce evlenirler. Allah kimsenin hakkını kimseye koymaz canım. O çocuğa sahip çıkın da ablanın kemikleri sızlamasın. Baba sahip çıkacak gibi durmuyor yavrucak üvey anne eziyeti çekmesin.

Yeğeninizin ilgi ve şevkåte ihtiyacı var.Babasının yeterince göstermeyeceği belli.İlk yaptığı başından sepetlemek olmuş.Aileniz ve siz çocukla ilgilenin,yalnız kalmasın yavrucak.

Allah rahmet eylesin , rabbim sabır versin size de

Cok uzuldum allah sabir versin hepinize.
Anneniz babaniz cok mu yasli aslinda 13 yasindaymis artik bakim zorluguda yok. Yazik cocuga bakamazlar mi?
Alın yanınıza gunah kimbilir neler hissediyordur.

Anne babanız çocuğu yanlarına almak istemedi mi hiç?
Vermezse gerekli yerlere şikayet edeceklerini eğitim hakkınının elinden alındığı için velayet davası açacaklarını söylesinler.
Belli ki çocuğun sorumluluğundan kaçıyor zaten.

Çocuk istismarı sadece cinsel tacizle olmaz. Bu şekilde de bir çocuk istismar edilmiş oluyor. Bence peşini bırakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…