Allah sabır versin. Üzülmeniz normal ama ölüm yokluk değil bunu unutmayın. Allah onu da sizleri de en güzel yerlerde buluşacaklardan eylesin inşaallah2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Bendr aynısını dedim yemin ederim içim gitti o yavruya annesinden başka kimsesi yokmuş meğersemBu kimin fikriydi Allah aşkına?
Annesini yeni kaybetmiş çocuğu, bir de yatılı okula verip ilgi ve alakadan soyutlamak en kötü karar kusura bakmayın.
Hiç bir aile büyüğü yok mu?
13 yaşındaki çocuk okuldan gelip akşama kadar babasız idare edebilir. Olmadı bir bakıcı durabilirdi yanında okul sonrası için.
Yazık yavrum nasıl yalnız hissediyordur..
Yazık. Sen merak etme, Allah'ın sopası bugün olmasa yarın muhakkak iniyor. Yazık günah çocuğa.. üzüldümŞunu da anlatayim sizlere enistem boyle nasil desem kendini sofi zannedip herseyi ben bilirim hocayim diye takilan cinsten cocugu ilkokul bittikten sonra okuldan aldi ve kuran kursuna gonderdi ne dediysek dinlemedi kendi bildigini yapti egitim hayatini bitirdi cocugun.Kuran Kursuna gitmeye basladi iste ilkokuldan sonra 9-10 yaslarinda yani hafiz olsun diye sabah gidip aksam geliyodu eve kurstan gecen yil yatili kursa verdi cocugu ablama annesine yani o kadar duskunduki yapamadi kursta ablamda cok ozluyodu onu ama eşine sesini cikaramiyodu yavrum kursta yapamayınca yatilidan aldılar tekrar sabah git akşam gel yapıyordu o şekilde devam ediyodu sonra Ablam vefat etti tekrar yatiliya verdi ama bu sefer alışmak zorundaydı nazlanacagi bir annesi yoktu artık tabi pat diye alışamadı yine hala alışmış değil ama hafiz olsun diye babası gönderiyor oda sanırım biraz biraz alıştı düzene ve daha çocuğun annesinin yokluğuna alışamadı enişte bey evleniyor şuan tam 3 buçuk ay oldu Ablam vefat edeli pazar günü düğünü varmış davetiye basmış bide düğününüz var diye ilk bayramında gelmedi çocuğunu getirmedi mezarına üstelik bu evlilik işi 1 buçuk aydır varmış yani anlamın vefatindan 2bucuk ay sonra ayarlamış çok doluyum herkes bayramını yaşarken biz kahrolduk
Konunuzu gündüz okudum ama yazacak bir teselli bulamadım. Allah size sabır versin ablanıza da rahmet eylesin. Ölüm Allah'ın emri çok acı ama en acısı da o çocuğun hali. Enişte nasıl bir zihniyette ki çocuğu hasta annesinden ayırmış. Yetmemiş kadının toprağı kurumadan evlenip çocuğu resmen başından atmış. Allah o adamın kalbine merhamet versin. Keşke size verse çocuğu da sahipsiz kalmasa.Şunu da anlatayim sizlere enistem boyle nasil desem kendini sofi zannedip herseyi ben bilirim hocayim diye takilan cinsten cocugu ilkokul bittikten sonra okuldan aldi ve kuran kursuna gonderdi ne dediysek dinlemedi kendi bildigini yapti egitim hayatini bitirdi cocugun.Kuran Kursuna gitmeye basladi iste ilkokuldan sonra 9-10 yaslarinda yani hafiz olsun diye sabah gidip aksam geliyodu eve kurstan gecen yil yatili kursa verdi cocugu ablama annesine yani o kadar duskunduki yapamadi kursta ablamda cok ozluyodu onu ama eşine sesini cikaramiyodu yavrum kursta yapamayınca yatilidan aldılar tekrar sabah git akşam gel yapıyordu o şekilde devam ediyodu sonra Ablam vefat etti tekrar yatiliya verdi ama bu sefer alışmak zorundaydı nazlanacagi bir annesi yoktu artık tabi pat diye alışamadı yine hala alışmış değil ama hafiz olsun diye babası gönderiyor oda sanırım biraz biraz alıştı düzene ve daha çocuğun annesinin yokluğuna alışamadı enişte bey evleniyor şuan tam 3 buçuk ay oldu Ablam vefat edeli pazar günü düğünü varmış davetiye basmış bide düğününüz var diye ilk bayramında gelmedi çocuğunu getirmedi mezarına üstelik bu evlilik işi 1 buçuk aydır varmış yani anlamın vefatindan 2bucuk ay sonra ayarlamış çok doluyum herkes bayramını yaşarken biz kahrolduk
Allah rahmet eylesin2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Başınız sağolsun Allah sabır versin kardeş acısı ve evlat acısı unutulmazmış biriyle aynı karında yatıyor diğerini karnında büyütüp doğuruyorsun bol bol ruhuna dua edin hayır verin onun için iyi olur zaman herşeyin ilacı unutmak mümkün değil ama açın hafifleyecek2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Allah ıslah etsin bekleyememişŞunu da anlatayim sizlere enistem boyle nasil desem kendini sofi zannedip herseyi ben bilirim hocayim diye takilan cinsten cocugu ilkokul bittikten sonra okuldan aldi ve kuran kursuna gonderdi ne dediysek dinlemedi kendi bildigini yapti egitim hayatini bitirdi cocugun.Kuran Kursuna gitmeye basladi iste ilkokuldan sonra 9-10 yaslarinda yani hafiz olsun diye sabah gidip aksam geliyodu eve kurstan gecen yil yatili kursa verdi cocugu ablama annesine yani o kadar duskunduki yapamadi kursta ablamda cok ozluyodu onu ama eşine sesini cikaramiyodu yavrum kursta yapamayınca yatilidan aldılar tekrar sabah git akşam gel yapıyordu o şekilde devam ediyodu sonra Ablam vefat etti tekrar yatiliya verdi ama bu sefer alışmak zorundaydı nazlanacagi bir annesi yoktu artık tabi pat diye alışamadı yine hala alışmış değil ama hafiz olsun diye babası gönderiyor oda sanırım biraz biraz alıştı düzene ve daha çocuğun annesinin yokluğuna alışamadı enişte bey evleniyor şuan tam 3 buçuk ay oldu Ablam vefat edeli pazar günü düğünü varmış davetiye basmış bide düğününüz var diye ilk bayramında gelmedi çocuğunu getirmedi mezarına üstelik bu evlilik işi 1 buçuk aydır varmış yani anlamın vefatindan 2bucuk ay sonra ayarlamış çok doluyum herkes bayramını yaşarken biz kahrolduk
Öncelikle başınız sağolsun. Maalesef bu işler böyle. Biz eş yoldaş arkadaş oluruz saçımızı süpürge ederiz, yuva veririz, yeri gelir kocamızın cebini düşünüp çocuğunuzdan kısarız ama başa gelince çocuğumuzu yatılıya, yurda, başka birine verip güzelce evlenirler. Allah kimsenin hakkını kimseye koymaz canım. O çocuğa sahip çıkın da ablanın kemikleri sızlamasın. Baba sahip çıkacak gibi durmuyor yavrucak üvey anne eziyeti çekmesin.O kadar zorumuza gitti ki annem babam kahroldu en azından gelseydi ilk bayramını yapsaydı ondan sonra yine evlenseydi
Şunu da anlatayim sizlere enistem boyle nasil desem kendini sofi zannedip herseyi ben bilirim hocayim diye takilan cinsten cocugu ilkokul bittikten sonra okuldan aldi ve kuran kursuna gonderdi ne dediysek dinlemedi kendi bildigini yapti egitim hayatini bitirdi cocugun.Kuran Kursuna gitmeye basladi iste ilkokuldan sonra 9-10 yaslarinda yani hafiz olsun diye sabah gidip aksam geliyodu eve kurstan gecen yil yatili kursa verdi cocugu ablama annesine yani o kadar duskunduki yapamadi kursta ablamda cok ozluyodu onu ama eşine sesini cikaramiyodu yavrum kursta yapamayınca yatilidan aldılar tekrar sabah git akşam gel yapıyordu o şekilde devam ediyodu sonra Ablam vefat etti tekrar yatiliya verdi ama bu sefer alışmak zorundaydı nazlanacagi bir annesi yoktu artık tabi pat diye alışamadı yine hala alışmış değil ama hafiz olsun diye babası gönderiyor oda sanırım biraz biraz alıştı düzene ve daha çocuğun annesinin yokluğuna alışamadı enişte bey evleniyor şuan tam 3 buçuk ay oldu Ablam vefat edeli pazar günü düğünü varmış davetiye basmış bide düğününüz var diye ilk bayramında gelmedi çocuğunu getirmedi mezarına üstelik bu evlilik işi 1 buçuk aydır varmış yani anlamın vefatindan 2bucuk ay sonra ayarlamış çok doluyum herkes bayramını yaşarken biz kahrolduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?