Ablamın yüzünden yaşadıklarımız!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gifgirl35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annemin üzüldüğü nokta yarin birgun oğlanın ailesi ile yüz goz olursak nasil yurucek kizim. O insanlarda hakli tamam erkek arkadasina kizgin olabilirsin ama ne diye insanlarla irtibata geciyorsun.. diye cok kizdi
Üzülmesin bu iş olmaz gibi görünüyor olsa bile ablanız böyleyse sonu boşanmaya kadar gidebilir

ablaniz çekilecek kahir değil gerçekten
ayriyken adam baskasiyla girusebilir ne yapacakti hayati boyunca ablanizimi bekleyecekti
ablanizin isi gucu yokmu allah askina bune bohem hayat sosyal medyadan bulmalar satasmalar falan

ablaniz çekilecek kahir değil gerçekten
ayriyken adam baskasiyla girusebilir ne yapacakti hayati boyunca ablanizimi bekleyecekti
ablanizin isi gucu yokmu allah askina bune bohem hayat sosyal medyadan bulmalar satasmalar falan
Zaten en cok kizdigim bu sosyal medya delikanlisi misin diyorum.... Ah ah..

Zaten tek kelime etmiyoruz laftan anlamiyor. Eniste adayi da zaten bu yuzden hep muzdaripmis telde konustum kendisiyle. Diyor durust olup biseyleri anlat diyor sonrsda bana karsi kullaniyor diyor...
Normalde bi adam bu kadar katlanmaz sanırım çok aşık..böyle devam edin bence kendi düşen ağlamaz siz söyledikçe ters teper

1 haftalık ayrılıkta başka kızla konuşuyorsa zaten bı zahmet bu adam gitsin ablaniz hem çok seviyor hem bunu sindiremiyor gibi geldi

1 haftalık ayrılıkta başka kızla konuşuyorsa zaten bı zahmet bu adam gitsin ablaniz hem çok seviyor hem bunu sindiremiyor gibi geldi
Ablam seviyor ama şu var enisteyi dinledim o da diyor ki ablani tanıdığım günden beri kiskanclik, baski, surekli bana gecmis anlattiriyor diyor surekli bana senin gecmisin boyle soyle diye...

Ablam seviyor ama şu var enisteyi dinledim o da diyor ki ablani tanıdığım günden beri kiskanclik, baski, surekli bana gecmis anlattiriyor diyor surekli bana senin gecmisin boyle soyle diye...
Ablaniz bu adama hiç ama hiç güvenmiyor bu yaptıkları da onun sonucu ama kalbine söz geçiremiyor anlaşılan

Kafasını farklı şeylerle meşgul etsin biraz ablanız, tatile çıkın ya da kurslara gitsin. Hayatının merkezi olmaktan çıkarsın enişte adayını

Anneniz adına çok üzüldüm, her ne kadar çocuk anne babanın bi uzantısı değil bağımsız bir birey desek de anne babaların çocugun davranıslarından kendilerini sorumlu hissetmelerine, bu cocugun gelecegi ne olacak diye kaygılanmalarına engel olamıyoruz.

Zavallı kadın "biz neyi yanlış yaptık da olmadı bu kız, bu saatten sonra ne yapsak olur" diye hayatı sorguluyodur simdi.

Ablanıza gelince tek kelimeyle "olmamış" malesef. Karakter, kişilik oturmamış, özgüven ve özsaygı yerlerde.. üzücü gerçekten.

Siz ablanızdan boşanın diyen esprili başka bi üyeye kırılmışsınız sanırım, biz üzülüyoruz bu duruma demişsiniz ama dogru tavsiye tam olarak bu ne yazık ki.

Öyle ya da böyle bu onun özel hayatı, madem annesinin ögütleri, kardeşinin telkinleri fayda etmiyo davranışlarının sonuçları ögretmeli ona bazı şeyleri. Tecrübe edip üzülmeli, hırpalamalı biraz ki kendini sorgulayıp hatasını fark edebilsin. Basta zor ama sonra iyi gelir inanın. Ki bu da iyi gelmezse zaten yapacak bi sey yok, ablanız bile olsa insanların potansiyeline siz etki edemezsiniz.

Bu kadar dahil olmayın o yüzden onun özel hayatına, daha obejktif bi gozle dısarıdan desteklemeye çalışın. Kafasını bu konulardan uzaklaştırması icin yönlendirmeyi deneyin sakince. Hayır daha kendi dengesini oturtamamıs evlenip iki kisilik bi denge kurmaya calısıyo, üstüne cocuk yetistirmeye kalkacak. Yeni nesillere yazık. Tabi dedim ya bu sizin sorumlulugunuzda degil, ablanız olsa da degil. Siz kendinizi geri cekin simdilik, izlemede kalın.

ablan ve bu enişte adayı evlenirse ki pek zannetmiyorum...bu adam ablanı çabuk boşar..

Bizim bi yakınımız var evliler ve bayan aynı ablanız gibiydi seneler önce bekarken adamın eski nişanlısı varmış yıllar geçmiş hala kafasında onu kuruyor görüşüyorsun sen bir haltlar karıştırıyorsun deyip duruyormuş adama işe giderken takip ediyormuş işe gitti mi gitmedi mi diye kaç tane çocukları var yürümediği halde evliliklerini devam ettirdiler duyduğuma göre evde tabak çanak herşey kırılıp dökülüyormuş çocuklar perişan büyüğü evleneyim de kurtulayım diyordu bayanın annesi artık kızı için hiç hayır dua etmiyordu çünkü damat suçsuzdu çalıştığı parayı eve getiriyordu bir kadın olsa illaki evin giderlerinde eksikler yapar çocuklara bakmazdı böyle bir durum da yok en son kadın bu hallerinden sonra bir hastalandı bağırsaklarından ameliyat oldu şimdi kendi canının derdine düştü hastane hastane geziyor bir iyileşemedi sağlığı da pek iyi değil böyle evlilikler işte devam etmeli mi etmemeli mi çelişkili

Ee neyapain kiz paranoyak olmus eniste adayinizda hic suc yokmu

Üzüldüm durumlarina.. bizimkilerinde sonu bir benzeri eger devam ederlerse ama eniste adayi resti cekmis ablama. Ablam evde morali bozuk oturuyor

1 haftalık ayrılıkta hemen başkasıyla konuşan adamla barışmak zaten hata. öyle bir tiple kıskançlık krizine girer tabi.

ablanın kendi kendine kalıp ayarlarını resetlemesi lazım

Adam da ayrılsa hesap veriyor beraber olsa hesap veriyor, yazık valla

Ayrıyken istediğini yapar yani, özgür, bekar adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…