- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi Gifgirl35
-
Üzülmesin bu iş olmaz gibi görünüyor olsa bile ablanız böyleyse sonu boşanmaya kadar gidebilirAnnemin üzüldüğü nokta yarin birgun oğlanın ailesi ile yüz goz olursak nasil yurucek kizim. O insanlarda hakli tamam erkek arkadasina kizgin olabilirsin ama ne diye insanlarla irtibata geciyorsun.. diye cok kizdi
Evet katılıyorum biz de bu düşüncedeyizÜzülmesin bu iş olmaz gibi görünüyor olsa bile ablanız böyleyse sonu boşanmaya kadar gidebilir
Zaten en cok kizdigim bu sosyal medya delikanlisi misin diyorum.... Ah ah..ablaniz çekilecek kahir değil gerçekten
ayriyken adam baskasiyla girusebilir ne yapacakti hayati boyunca ablanizimi bekleyecekti
ablanizin isi gucu yokmu allah askina bune bohem hayat sosyal medyadan bulmalar satasmalar falan
Normalde bi adam bu kadar katlanmaz sanırım çok aşık..böyle devam edin bence kendi düşen ağlamaz siz söyledikçe ters teperZaten tek kelime etmiyoruz laftan anlamiyor. Eniste adayi da zaten bu yuzden hep muzdaripmis telde konustum kendisiyle. Diyor durust olup biseyleri anlat diyor sonrsda bana karsi kullaniyor diyor...
Artık bakti heralde başı belaya girecek bitirdi.Normalde bi adam bu kadar katlanmaz sanırım çok aşık..böyle devam edin bence kendi düşen ağlamaz siz söyledikçe ters teper
Ablam seviyor ama şu var enisteyi dinledim o da diyor ki ablani tanıdığım günden beri kiskanclik, baski, surekli bana gecmis anlattiriyor diyor surekli bana senin gecmisin boyle soyle diye...1 haftalık ayrılıkta başka kızla konuşuyorsa zaten bı zahmet bu adam gitsin ablaniz hem çok seviyor hem bunu sindiremiyor gibi geldi
Ablaniz bu adama hiç ama hiç güvenmiyor bu yaptıkları da onun sonucu ama kalbine söz geçiremiyor anlaşılanAblam seviyor ama şu var enisteyi dinledim o da diyor ki ablani tanıdığım günden beri kiskanclik, baski, surekli bana gecmis anlattiriyor diyor surekli bana senin gecmisin boyle soyle diye...
Ablaniz bu adama hiç ama hiç güvenmiyor bu yaptıkları da onun sonucu ama kalbine söz geçiremiyor anlaşılan
Biz duruma üzülüyoruzAblanızdan boşanin
Anneniz adına çok üzüldüm, her ne kadar çocuk anne babanın bi uzantısı değil bağımsız bir birey desek de anne babaların çocugun davranıslarından kendilerini sorumlu hissetmelerine, bu cocugun gelecegi ne olacak diye kaygılanmalarına engel olamıyoruz.Kızlar günaydın sabah sabah baş ağrısı ile duruyorum.
Artik annemin üzülmesine dayanamiyorum
Bu ablam gerçekten bizi cok üzüyor...
Görüştüğü birisi var 2 yıldır. Ara ara ayrilmalari oldu. Ablamla çok kotu tartismalari oluyordu. Cocukda dayanamıyorum artik bu baskılarına, kiskancliklarina guvenmiyorsan ayrıl diyordu. Enişte adayı ayriyken baska birileri ile tanismis. 1 hafta falan konuşmuş olmamış. Sonradan ablamla barisma karari aldilar.
Ablama hediyeler aldi, barıştılar diye izin aldi 1000 km yol geldi, Ablami annesiyle tanismaya evine götürdü. biz tmm artik heralde.her sey düzelir dedik.
Ablam tutmuş bu eniste adayinin görüştüğü kiza sosyal medyadan ulaşmış. Çalıştığı yeri aramış. Kizla polemige girmis biraz tahrik etmis ve belalti konuşmuş. Kizda eniste adayini ve ailesini bulmus aramış. Sosyal medyadan biraz klavye artistligi var ablamda....
Ablama diyoruz madem kabul etmiyorsun ne diye insanlara bulasiyorsun. Hem eniste adayi ile arayi düzeltiyor hemde kalkiyor insanlara bulasiyor.
Bu ablamin defalarca yaptigi bisey eniste adayinin rehberinde numara bile birakmiyormus dun aksam konustuk enisteyle telefonda. Hani tamam bir birimizin güvenini kırdık ama toparlicam diyor bu sefer kalkiyor bizimki cocuga surekli şüphe baski ile başlıyormuş.
Ablama abla ya toparlan ya ayril diyoruz biraz takinti haline getirmis gibi cocugu.
Oğlanın ailesi de yazin istemeye gelecekti tanisma olacakti. Asla istemiyoruz bir degil iki degil demis.
Derdimi dokmek istedim çünkü annem artik çok üzülüyor!!!
ablan ve bu enişte adayı evlenirse ki pek zannetmiyorum...bu adam ablanı çabuk boşar..Kızlar günaydın sabah sabah baş ağrısı ile duruyorum.
Görüştüğü birisi var 2 yıldır. Ara ara ayrilmalari oldu. Ablamla çok kotu tartismalari oluyordu. Cocukda dayanamıyorum artik bu baskılarına, kiskancliklarina guvenmiyorsan ayrıl diyordu. Enişte adayı ayriyken baska birileri ile tanismis. 1 hafta falan konuşmuş olmamış. Sonradan ablamla barisma karari aldilar.
Ablama hediyeler aldi, barıştılar diye izin aldi 1000 km yol geldi, Ablami annesiyle tanismaya evine götürdü. biz tmm artik heralde.her sey düzelir dedik.
Ablam tutmuş bu eniste adayinin görüştüğü kiza sosyal medyadan ulaşmış. Çalıştığı yeri aramış. Kizla polemige girmis biraz tahrik etmis ve belalti konuşmuş. Kizda eniste adayini ve ailesini bulmus aramış. Sosyal medyadan biraz klavye artistligi var ablamda....
Ablama diyoruz madem kabul etmiyorsun ne diye insanlara bulasiyorsun. Hem eniste adayi ile arayi düzeltiyor hemde kalkiyor insanlara bulasiyor.
Bu ablamin defalarca yaptigi bisey eniste adayinin rehberinde numara bile birakmiyormus dun aksam konustuk enisteyle telefonda. Hani tamam bir birimizin güvenini kırdık ama toparlicam diyor bu sefer kalkiyor bizimki cocuga surekli şüphe baski ile başlıyormuş.
Ablama abla ya toparlan ya ayril diyoruz biraz takinti haline getirmis gibi cocugu.
Oğlanın ailesi de yazin istemeye gelecekti tanisma olacakti. Asla istemiyoruz bir degil iki degil demis.
Ee neyapain kiz paranoyak olmus eniste adayinizda hic suc yokmuKızlar günaydın sabah sabah baş ağrısı ile duruyorum.
Bizim bi yakınımız var evliler ve bayan aynı ablanız gibiydi seneler önce bekarken adamın eski nişanlısı varmış yıllar geçmiş hala kafasında onu kuruyor görüşüyorsun sen bir haltlar karıştırıyorsun deyip duruyormuş adama işe giderken takip ediyormuş işe gitti mi gitmedi mi diye kaç tane çocukları var yürümediği halde evliliklerini devam ettirdiler duyduğuma göre evde tabak çanak herşey kırılıp dökülüyormuş çocuklar perişan büyüğü evleneyim de kurtulayım diyordu bayanın annesi artık kızı için hiç hayır dua etmiyordu çünkü damat suçsuzdu çalıştığı parayı eve getiriyordu bir kadın olsa illaki evin giderlerinde eksikler yapar çocuklara bakmazdı böyle bir durum da yok en son kadın bu hallerinden sonra bir hastalandı bağırsaklarından ameliyat oldu şimdi kendi canının derdine düştü hastane hastane geziyor bir iyileşemedi sağlığı da pek iyi değil böyle evlilikler işte devam etmeli mi etmemeli mi çelişkili
Herşeyin temeli güven zatenGüven yoksa hiçbir sey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?