Ablamın yüzünden yaşadıklarımız!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gifgirl35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuktan ayrılsın o ayrilmazsa ailesi demiş zaten asla istemiyoruz diye anneniz de üzülmesin evlenip ayrılmaktansa yol yakınken bırakmak daha iyidir
Annemin üzüldüğü nokta yarin birgun oğlanın ailesi ile yüz goz olursak nasil yurucek kizim. O insanlarda hakli tamam erkek arkadasina kizgin olabilirsin ama ne diye insanlarla irtibata geciyorsun.. diye cok kizdi

Sizin ve annenizin baş ağrısı yapacak kadar üzüleceği bir şey görmedim ben. Biraz bırakın kendi hallerine. Enişteye de acıdım

Enişte adayına söyleyin kaçsın kurtulsun, ne evlenmesi.

bu ablanın ilişkisi ablanın ilişki yaşayısı.
karısmayın naparsa yapsın.
kendi hayatınız var biraz ona yönelin mesela

Ablanizin ve o kişinin ilişkisi sağlıksız ve sağlıklı ilerleme şansı çok düşük. Ablaniza psikolojik destek Lazim çünkü bu derecede kıskançlık normal değil. Hele ki diger kızı aramak tahrik etmek çok basit bir hareket. Sonuçta erkek arkadaşı ayrıyken görüşmüş onunla (hemende nasil buluyorlar).

Yalnız kimse fark etmemiş mi bakmadım ama ben bi şeye takıldım.

ablanız kıskanç şüpheci vs tamam da hemen ayrılma muhabbeti geçince, 2 yıllık ilişkide enişte adayınız şak diye birini bulmuş ve konuşmaya başlamış.

Ablanızın da boş yere şüphesi yokmuş bence. Erkekte de sorun var.

Çocuğun aklı varsa zaten ayrılır ablanızdan :) Ha şimdi ayrılmadılar büyük ihtimal evlendikten sonra ablanız bu şekilde devam ederse ben çocuğa 2 yıl veriyorum dayanabilmesi için...

Olaylarin anlattiginiz kadar oldugunu dusunmuyorum ben. Bence ablanizin bu duruma gelmesine bu adam sebep olmus. Ablanizin guvenini kirmis ki o kiz bu sekilde paranoyak davraniyor numaralari vs. Siliyor. Adamin daha oncesinde de baska kizlarla konustugunu ve ablanin bu yuzden bu duruma geldigini dusunuyorum.

Kiza ulasip hakaret etmesini asla dogru bulmuyorum. Cok yanlis bir davranis.. Sanirim adamdan sevdigi icin vazgecemiyor ama yaptiklarini da hazmedemedigi icin bu sekilde davraniyor. Kendini rahatlatiyor bi nevi

Ablamın hakli oldugu konular var ama hep ayrilik sebepleri baski kiskanclik. Ben eniste adayi ile de görüştüm. Azicik bana güvenliğini hissedemedim diyor. Kavgasiz bir ayimiz gecmedi diyor. Kıskançlik seviyesini dizginliyemiyor dedi. Bende ayrilmak zorunda kaliyorum cunku inancim bitiyor dedi

Niye ablanızın ilişkisine bu kadar müdahilsiniz? İki koca insanın ilişki ayrıntılarını aileler niye bu kadar biliyor. Ben mi çok ketumum bilmiyorum ama ne lüzum var bunları ailelerin bilmesine.

Boşver ne yaparsa yapsın kendine etmiş işte diğer kız aileyi aramış, kendi haline bırakın bence

Eniste adayinin zaten hatalari var ve kabul.ediyor. Ama dikkatimi ceken ablamla tanisitigi gunden beri heo bir gecmis, kiskanclik, baski kavgasi yasadik diyor. Bende sevdim ama dayanamadkm ayrilinca artik bir daha olmaz diye düşündüm dedi. Çünkü ileriye gitmiyor dedi. Ablamin hakli oldugu konularda var ama ablam seviyesini dusurerek davraninca bir insna hatali da olsa hakli oluyor

Annem cok uzuldu oglan zaten bitirdi

Boşver ne yaparsa yapsın kendine etmiş işte diğer kız aileyi aramış, kendi haline bırakın bence
Zaten tek kelime etmiyoruz laftan anlamiyor. Eniste adayi da zaten bu yuzden hep muzdaripmis telde konustum kendisiyle. Diyor durust olup biseyleri anlat diyor sonrsda bana karsi kullaniyor diyor...

Oglanin 1 haftalik konustugu kiz, oglanin ailesine nasil ulasmis.
Ne sifatla yazmis. Hadi ablaniz onlari taniyor ulasabilir ama. 1 haftalik kizda ne cesaretle oglanin ailesine ulasiyor.
Oglana ulasmasini anlarim.
Bu kizlar gercekten enteresanlar. (Ablanizda enteresan )
Ben 1 haftalik iliskimin ailesine ulasmayi dusunmem, dusunsem cesaret edemezdim heralde.

Ablanizda bu adamdan acil ayrilsin, bu adamla.ömür gecmez. Bir insan bukadar paranoyaksa ben hatayi karsi tarafta ararim. Ablanizda degil. Demekki guvenini baya sarsmiş. Ablanizin tek hatasi adamdan ayrilmamak.

Evli değiller nişanlı değiller neden bu kadar takıp üzülüyorsunuz ki. İki sevgili arasında görmeye alışkın olduğumuz sıradan şeyler bunlar. Her şey olacağına varır

Bunu bir de abla açısından dinlemek lazım...

Evli değiller nişanlı değiller neden bu kadar takıp üzülüyorsunuz ki. İki sevgili arasında görmeye alışkın olduğumuz sıradan şeyler bunlar. Her şey olacağına varır
İnsan ister istemez üzülüyor evde bagris cagris telde enisteyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…